Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές, θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά το πρώτο μισό του μήνα επίσης στον 3ο οίκο, για να περάσει στις 17.11 στον 4ο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι), συμπορευόμενος εν μέρει με τον Ήλιο και Αφροδίτη μέχρι τα τέλη του μήνα. Ίσως να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε στις αρχές του μήνα κάποια σύντομης διάρκειας μαθήματα ενημέρωσης πάνω στα δρώμενα στην δουλειά σας, ενώ οι επαφές σας με πελάτες θα είναι πολλές. Προς τα μέσα του μήνα που έρχεται στο προσκήνιο η οικογένεια, αυτό μπορεί να σημαίνει για την επαγγελματική σας ζωή ότι θα υπάρξει ένα σύντομο διάστημα εργασίας από το σπίτι, ότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια συνεργασία με συγγενείς ή να αναλάβετε την διαχείριση της οικογενειακής σας επιχείρησης. Ιδέες θα έχετε πολλές μέσα στον μήνα, μια και θα είναι γόνιμη φαντασία σας, δεν θα είστε ωστόσο πρόθυμοι να εμπιστευθείτε ή να ακολουθήσετε απόψεις ή ιδέες τρίτων.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει τις δυο πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου στον 3ο οίκο σας, συμπορευόμενη με Ήλιο και με Ερμή, για να εισέλθει στις 17.11 στον 4ο . Στις αρχές του μήνα θα έχετε πλανητική εύνοια να επισημοποιήσετε την σχέση σας με το ταίρι σας, να συγκατοικήσετε ή να αγοράσετε από κοινού σπίτι. Ακόμη και αν λόγω εργασίας ή άλλων συνθηκών βρίσκεστε αυτό το διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο, θα κάνετε χρήση όλων των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας για να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή επαφή, ανταλλάσσοντας ρομαντικά μηνύματα. Η επικοινωνία θα είναι πιο τρυφερή, περισσότερο ενθουσιώδης και μετά τα μέσα του μήνα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσετε να σμίξετε και πάλι, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Με την Πανσέληνο-ολική έκλειψη Σελήνης της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο μπορεί να στραφεί η προσοχή σας σε ζητήματα μελέτης, σπουδών και γενικά βελτίωσης γνώσεων και δεξιοτήτων. Προσοχή στις συναλλαγές σας, γιατί ίσως να υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες επιπλοκές ή μερικές αξιοσημείωτες πτυχές που θα έρθουν στο φως και τις οποίες αγνοούσατε. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη της 24 Νοεμβρίου η προσοχή σας στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι. Ίσως να απασχολήσουν ζητήματα καταγωγής, ακόμη και εκκρεμότητες με το πατρικό σας σπίτι.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 7, 12, 17, 22, 27
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 10, 15, 20, 24, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…