Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Την τελευταία βδομάδα που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Σκορπιού, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις, αποδράσεις και ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Ο Ερμής θα συμπορεύεται με τον Ήλιο το διάστημα μεταξύ 5 και 22 Οκτωβρίου, διερχόμενος τον 2ο οίκο του ζωδίου σας που αφορά τα οικονομικά σας και την ακίνητη περιουσία. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε πολύ καλή αντίληψη, ως προς το ποιες δραστηριότητες μπορούν να έχουν οικονομικά οφέλη για σας και ποιες θα πρέπει να αναβάλετε ή να διακόψετε γιατί δεν θα σας προσφέρουν όσα ελπίζατε. Θα είστε σε θέση να διορθώσετε πιθανά λάθη στις οικονομικές σας καταστάσεις, να πληρώσετε λογαριασμούς, να ρυθμίσετε ή να εξοφλήσετε χρέη και να υπολογίσετε με ακρίβεια το κόστος μιας συναλλαγής που έχετε σκοπό να πραγματοποιήσετε. Στις 22 του μήνα περνάει ο πλανήτης στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και την τελευταία βδομάδα του μήνα στρέφεται η προσοχή σας στην επικοινωνία και τις επαφές. Μια έρευνα αγοράς ενδεχομένως να σας βοηθήσει να σχηματίσετε μια πληρέστερη γνώμη για αυτό που προγραμματίζετε να αναλάβετε. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για αρκετούς του ζωδίου σας, τόσο για σπουδές και ταξίδια, όσο και για επέκταση του κύκλου των επαφών σας. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη περνάει στις 9 Οκτωβρίου στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, ξεκινώντας μια διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Με την διέλευση αυτή κλείνει ένας μακράς διάρκειας κύκλος παραμονής του πλανήτη στον Λέοντα, που προκάλεσε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις, κυρίως κατά την διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του. Τώρα πια ξεκινάει μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα.

 

Η Νέα Σελήνη-Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σας οίκο αναμένεται να σας δημιουργήσει ανασφάλειες σε σχέση με τα οικονομικά ή την περιουσία σας. Ίσως να υπάρξουν τις μέρες αυτές καινούργιες ευκαιρίες για την αύξηση των εισοδημάτων σας. Οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να αποφέρει κέρδος το διάστημα αυτό.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας  θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που λάβατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να αλλάξετε το σχέδιο δράσης σας. Σχέδια για μακρινά ταξίδια ίσως ακυρωθούν ξαφνικά, ενώ κάποιοι του ζωδίου σας ενδεχομένως να λάβετε κάποια έγγραφα από μακριά. Προσέξτε τι υπογράφετε και μην ρισκάρετε χωρίς λόγο!  

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Οκτώβριο: 6, 11, 16, 24, 29 

Δυσμενείς μέρες για τον Οκτώβριο:   8, 13, 22, 31

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…