Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Την τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει ο Ήλιος στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα σας, με την διαχείριση της περιουσίας σας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Μεταξύ 5 και 22 του μήνα διέρχεται και ο Ερμής το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο, προτρέποντας σας να δρομολογήσετε δράσεις, που θα φέρουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας το διάστημα που ακολουθεί. Είναι η κατάλληλη  στιγμή για στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων σας και ανάληψης πρωτοβουλιών. Κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα, με το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό και στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας, ευνοείται η ενασχόληση με τα περιουσιακά σας στοιχεία, με αγοραπωλησίες ακινήτων, επενδύσεις αλλά και εξεύρεση πρόσθετων εισοδηματικών πόρων. Κατά τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου ωστόσο, θα σας είναι δύσκολο να εκφράσετε τις σκέψεις σας με σαφήνεια ή να αποτυπώσετε τις ιδέες σας. Δεν αποκλείονται το διάστημα αυτό φήμες που θα βλάψουν την εικόνα σας ή πισώπλατα μαχαιρώματα από ανταγωνιστές.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει στις 9 Οκτωβρίου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία). Μετά την πολύμηνη διέλευση της μέσα από τον Λέοντα, λόγω και της ανάδρομης πορείας της, που προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά, τώρα πλέον περνάμε σε πιο ήρεμα νερά. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο.

 

Η Νέα Σελήνη-Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο τονίζει την ανάγκη να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Μην επηρεάζεστε από τον περίγυρό σας και αλλάξετε την πορεία σας σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. 

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου, φέρνει στο προσκήνιο την συναισθηματική σας άνεση, τονίζει ωστόσο ότι αυτή δεν θα πρέπει να επιτευχθεί σε βάρος αυτής του/της συντρόφου σας. Το φεγγάρι αυτό ενδείκνυται για την επίλυση χρόνιων οικονομικών ζητημάτων και την εξεύρεση μιας νέας πηγής εισοδημάτων. Μυστικά που σας έκρυβε το ταίρι σας για καιρό, θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια.  

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Οκτώβριο: 5, 10, 19, 23, 27 

Δυσμενείς μέρες για τον Οκτώβριο:  7, 12, 21, 25

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…