ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία, αλλά μπορεί κάποια πράγματα να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σας. Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ένα κλίμα απαισιοδοξίας. Κάποιες καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών θα σας πιέσουν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι καταστάσεις στη σχέση σας θα συνεχίζουν να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Το ταίρι σας βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ενοχλητική του γκρίνια σας φέρνει ένταση. Η παρέμβαση κάποιου τρίτου προσώπου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει τα πράγματα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις, που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες με θετικές προοπτικές θα έρθουν πολύ σύντομα. Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας οι αδέσμευτοι! Τα άστρα σήμερα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες.

 

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα. Προσοχή επίσης στον τρόπο που χειρίζεστε οικονομικά ζητήματα. Χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα και προγραμματισμός, για να μην δυσκολευτείτε αργότερα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υιοθέτηση εγωιστικής ή ωφελιμιστικής συμπεριφοράς στην επιδίωξη των στόχων σας, θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδα. Ζυγίστε καλά τις προοπτικές σας και κινηθείτε προσεκτικά, χωρίς να βλάψετε τους γύρω σας. Αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Πιθανόν να έχετε κάποιες χρηματικές κυρίως απώλειες…

 

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζει σήμερα! Δεν αποκλείεται, για όσους είστε αδέσμευτοι, να δημιουργηθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον… Γιατί εάν είστε σε σχέση, τα πράγματα θα γίνουν πολύ περίπλοκα… Επίσης, εκτεθειμένοι βρίσκεστε οικονομικά  και καλά θα κάνετε να αποφύγετε επιπόλαιες ή ριψοκίνδυνες συμφωνίες, καθώς και περιττά έξοδα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αποφύγετε τη γκρίνια και από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και η μέρα φαίνεται πως υπόσχεται  πολλά. Πολύ κινητικότητα και επαφές με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.  Να είστε ωστόσο ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τα άτομα που αγαπάτε. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα δεν θα κάνει καθόλου καλό στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Μια κακή ψυχολογία μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες που θα αποβούν εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας! Όσο για τους ελεύθερους, η μέρα υπόσχεται νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε .

 

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να τη διατηρήσετε. Στους δύο τρίτος δεν χωρά! Το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι αυτή τη στιγμή ήρεμο!  Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας πάνε καλά,  ωστόσο αποφύγετε συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρανόησης.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αρκεί να έχετε ισορροπήσει μέσα σας και να ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή. Επαγγελματικά, η αναποφασιστικότητα σας σε ένα ζήτημα ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει, και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον.

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι όψεις των ημερών δίνουν έναν έρωτα γεμάτο φρεσκάδα για τους αδέσμευτους, μέσα όμως από εμπόδια και αστάθειες… Σας αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα, οπότε θα εκτιμήσετε περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα. Όσο για τους δεσμευμένους, ισορροπήστε το συναισθηματικό πάρε – δώσε με τον σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μην του ασκείτε πίεση ώστε να έχει την αίσθηση της ελευθερίας, μέσα στην ασφάλεια της σχέσης.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε, ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος! Τώρα μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα, εάν το προσπαθήσετε και να αποταμιεύσετε τόσα, ώστε να αισθάνεστε σχετικά ασφαλείς για το προσεχές μέλλον. Σε κοινωνικό επίπεδο, επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε έριδες και παρεξηγήσεις. Βρίσκεστε σε μια περίεργη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά και χρειάζεται προσοχή και εστίαση!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα η σημερινή! Είναι η ιδανική χρονική συγκυρία να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγνώμη από άτομα που χωρίς να το θέλετε πληγώσατε στο παρελθόν. Ίσως όμως κάποιο πρόσωπο να επανέλθει στην ζωή σας, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητα σας. Έχετε την ευκαιρία να φανείτε γενναιόδωροι, κάτι που αν το κάνετε θα αμειφθείτε από το Σύμπαν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας χαρακτηρίζεται από έντονες στιγμές ευτυχίας, που για τον καθένα μπορεί να έχουν και άλλη απόχρωση. Ίσως να έρθει στον κόσμο ένας απόγονος σας, μπορεί να συναντήσετε το ιδανικό σας ταίρι, όσοι είστε αδέσμευτοι ή απλά να εκφράσετε κάποιο δημιουργικό σας ταλέντο και να αισθανθείτε μεστοί! Απολαύστε τις στιγμές αυτές, γιατί είναι σπάνιες και πολύτιμες…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Είναι μια πολύ δυναμική και δημιουργική μέρα, που ευνοεί όσους έχουν προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι, ασχολούνται με τον αθλητισμό ή κάνουν δουλειές που απαιτούν σωματική δύναμη. Η επικοινωνία σας είναι τονισμένοι, η ανταγωνιστική σας φύση επίσης και η ανάγκη σας για επιτυχία είναι έκδηλη!

 

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Ξεκινήστε όμως πρώτα από τον εαυτό σας! Αλλάξτε την εμφάνιση σας, τις διατροφικές σας συνήθειες ή το ντύσιμο σας για να περάσετε στα επόμενα στάδια μετά. Αξιοποιήστε το προσωπικό σας ταλέντο ή χάρισμα και θα μπορέστε να κάνετε ένα καινούργιο βήμα στο τομέα της καριέρας σας ή να βρείτε μια καινούργια συμπληρωματική απασχόληση.                           

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις σήμερα ή αγορές αγαθών που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε, γιατί θα πετάξετε το χρήματα σας. Στον συναισθηματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς! Είστε αρκετά ήρεμοι, γιατί διαισθάνεστε ότι η σχέση σας κινείται στα πλαίσια που εσείς θέλετε και αυτό σας ικανοποιεί. Ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να προστατέψετε τα κεκτημένα σας σε προσωπικό επίπεδο ή να πραγματοποιήσετε ένα εξελικτικό άλμα στον τομέα της καριέρας σας. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας. Το πλανητικό σκηνικό θα επιβραβεύσει τους σκληρά εργαζόμενους, ευσυνείδητους και έντιμους Παρθένους σήμερα!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Η μέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες προσωπικής φύσης, είτε αυτές αφορούν τις δημόσιες υπηρεσίες, είτε επαφές με δικηγόρους, μια επίσκεψη σε γιατρό ή ακόμη και με ένα φίλο. Ευχάριστες θα είναι επίσης οι εκπλήξεις που θα έχετε στην προσωπική σας ζωή! Κάποιο ευχάριστο νέο από το εξωτερικό θα είναι το επιστέγασμα των δικών σας προσπαθειών.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα οικονομικά σας δεν αποτελούν προς το παρόν πηγή ανησυχίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να σπαταλάτε τα εισοδήματα σας. Κάποιες δαπάνες που θα κάνετε σήμερα για καταναλωτικά αγαθά μπορεί να μην είναι και πολύ πετυχημένες. Φροντίστε τουλάχιστον να μην έχετε ξοδέψει μια περιουσία…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για θέματα κατοικία και οικογένειας. Κάποια θέματα που σας απασχολούσαν φαίνεται να επιλύονται και να ηρεμείτε.  Ο καταναλωτισμός ξυπνάει σήμερα μέσα σας, είστε όμως αρκετά προσγειωμένα άτομα ώστε να ξέρετε μέχρι που μπορείτε να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε το χάρισμα να μην χάνετε ποτέ το μέτρο, ακόμη και σε άγνωστες για σας καταστάσεις ή με άγνωστα άτομα. Αυτό είναι που θα σας κάνει να κερδίσετε την εκτίμηση των συνομιλητών σας σήμερα. Απρόσμενα γεγονότα βοηθούν στο να επιτύχετε επιτέλους τους στόχους σας! Η ώρα για δικαίωση των κόπων και προσπαθειών σας έφτασε!

 

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα κερδίζεται με το σπαθί σας αυτό που αξίζετε, για το οποίο έχετε εργαστεί πολύ σκληρά! Μια σημαντική για σας συμφωνία ολοκληρώνεται.

Ίσως να πρέπει να κάνετε όμως  κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας πλάνα, γιατί αυτό που προγραμματίσετε ή έτσι όπως το φανταζόσασταν φαίνεται να μην σας βγαίνει.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το τεταμένο κλίμα στο σπίτι δεν είναι ότι καλύτερο για σας, μια και δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Καιρός είναι να λύσετε τα προβλήματα οριστικά! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ταίρι σας, μπορείτε να ζητήσετε την διαμεσολάβηση ατόμων που εμπιστεύεστε για να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις και να ομαλοποιήσετε την κατάσταση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οπλίστε την φαρέτρα σας με όποιες πληροφορίες μπορέσετε να έχετε στην διάθεση σας και μην φοβόσαστε το άγνωστο. Εάν έχετε σχεδιάσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αναπροσαρμογές ή νέα ξεκινήματα στην ζωή σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για δράση, μια και οι πλανητικές συγκυρίες προδιαγράφουν μια αρκετά καλή έκβαση!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καθαρίστε τον χώρο σας κυριολεκτικά, ενεργειακά αλλά και μεταφορικά. Φρεσκάρετε την ενέργεια του σπιτιού σας, διώξτε τις παλιές σχέσεις που έχουν ατονήσει, για να ανοίξετε χώρο για το νέο. Έχετε καλά επίπεδα ενέργειας σήμερα, έχετε όμως και την ροπή προς την τεμπελιά και την απραξία. Εάν θέλετε την επιτυχία, που την θέλετε σίγουρα, θα πρέπει να την κυνηγήσετε με όλες σας τις δυνάμεις.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετά τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα και πολλές οι μεταβολές στη διάθεση σας! Δώστε όμως το καλύτερο που μπορείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η εμμονή σας με ότι βάλετε στο μυαλό σας αργά ή γρήγορα μετατρέπεται σε πείσμα και ακόρεστο πάθος. Αυτό όμως είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε, μια και κάτι που δεν βγαίνει και το πιέζετε γίνεται ακόμη χειρότερο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά! Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεστε σε δίλημμα, μια και άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σας ωθεί το συναίσθημα να κάνετε…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2021

Σάββατο 01.05.2021 (Σελή&…