ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου αλλά και του οίκου της καριέρας σας, είναι ανάδρομος μετά τις 8 Ιουλίου, μια διέλευση που θα σας οδηγήσει σε επανεκτιμήσεις επαγγελματικών στόχων, τις σχέσεις σας με την ιεραρχία και τα μακροχρόνια projects που βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες, να σκεφτείτε εάν η δουλειά που κάνετε σας εκφράζει, εάν σας φέρνει χαρά και σας δίνει ικανοποίηση και σε υλικό επίπεδο. Παράλληλα είναι πολύ καλή η στιγμή να αναθεωρήσετε ένα παλιό επαγγελματικό σας όνειρο και να το προωθήσετε για μελλοντική υλοποίηση. Μέχρι τις 19 Ιουλίου ο Ερμής ενεργοποιεί τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φίλοι, ομάδες, κοινά προγράμματα, τεχνολογία και συνεργασίες με πολυεθνικές ή οργανισμούς). Ο ίδιος οίκος ενεργοποιείται επίσης από τον Ήλιος μέχρι τις 23 Ιουλίου και την Αφροδίτη μεταξύ 3 και 28/7! Επειδή όμως η Αφροδίτη κυβερνά τον 2ο οίκο σας (χρήματα από την εργασίας και προσωπικές πηγές), η διέλευση αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα έχετε εισοδήματα με μεγαλύτερη ευκολία το μήνα αυτό, μέσω συνεργασιών με φίλους ή από ομαδικές δραστηριότητες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορούσαν να αυξήσουν την κερδοφορία τους με μεγαλύτερη προβολή στο διαδίκτυο ή βελτιώνοντας την ιστοσελίδα της επιχείρησης τους. Επιλέξτε ποιο προϊόν σας είναι πραγματικά κερδοφόρο και βελτιώστε την προβολή του! Μετά τις 10 Ιουλίου ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με μια χρηματοδότηση σας, ένα χρέος ή μια καθυστερημένη πληρωμή, αλλά θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και πάλι προς το τέλος του μήνα.

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Αντί να κατατρώγεστε με τις επιπλοκές σε μια μυστική ή δύσκολη συναισθηματική σχέση, αυτή τη περίοδο φροντίστε να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να ανανεωθείτε! Κινηθείτε εκτός του κύκλου των γνωριμιών σας, εάν αποζητάτε ανανέωση της ερωτικής σας ζωής! Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου και η σεληνιακή στις 17 ενεργοποιούν τον άξονα φιλίας και έρωτα του ωροσκοπίου σας! Το μήνα αυτό ευνοούνται μεν οι καινούργιες γνωριμίες, μπορεί όμως να αισθάνεστε μπερδεμένοι, εάν κάποια γνωριμία θα πρέπει να μείνει σε φιλικό επίπεδο ή εάν θα πρέπει να επιδιώξετε κάτι περισσότερο. Όσοι είστε σε μόνιμη σχέση ίσως να αισθανθείτε ανασφάλεια για τα αισθήματα που έχει απέναντι σας το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας. Μην εκμαιεύετε οι αδέσμευτοι ερωτικές εξομολογήσεις και αποφύγετε να κάνετε και σεις με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας, ανάδρομο μετά τις 8 του μήνα. Αφήστε καλύτερα το χρόνο να κυλίσει και σκεφτείτε προσεκτικά τα συναισθήματα σας και τις επιδιώξεις ή τα θέλω σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, ζυγίστε καλά τις προθέσεις σας, εάν θέλετε η σχέση σας να έχει μέλλον. Ευτυχώς για σας, οι Κρόνος και Πλούτωνας που διέρχονται, αν και ανάδρομοι, το 5ο σπίτι σας( έρωτας, φλερτ και σχέσεις), ευνοούν τις ρεαλιστικές προσεγγίσεις, όσο δύσκολες και επίπονες και αν είναι.

Σημαντικοί αριθμοί

 

1, 7, 14

Σημαντικές ημερομηνίες

 

1, 4, 9, 16, 18

 

Συμβουλή

 

Σε ένα ταξίδι που μπορεί να πραγματοποιήσετε την περίοδο αυτή, ίσως να υπάρξει μια γνωριμία που θα σας οδηγήσει στην πεποίθηση ότι γεννιέται μια μεγάλη αγάπη! Θα πρόκειται για ένα άτομο γοητευτικό που μπορεί να αλλάξει ριζικά την συναισθηματική σας ζωή. Οι πλανήτες ευνοούν, καλό είναι όμως να κινηθείτε και σεις ανάλογα και να μην περιμένετε να σας χτυπήσει η τύχη την πόρτα.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2…