ΣΚΟΡΠΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019

ΓΕΝΙΚΑ

 Το 2019 αναμένεται να φέρει πολλές χαρές και αρκετή ευημερία σε σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα έχετε νέες ευκαιρίες καριέρας και η οικονομική σας κατάσταση θα ισχυροποιηθεί. Είτε είστε αυτοαπασχολούμενοι, είτε υπάλληλοι οι ευκαιρίες για  βελτίωση της θέσης σας δεν θα λείψουν και ίσως δεχτείτε μια καινούργια πρόταση για δουλειά ή μια νέα συνεργασία, ενώ δεν αποκλείονται τα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό. Εξαιρετικοί από άποψη καριέρας μήνες θα είναι οι Αύγουστος και Σεπτέμβριος!

Τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι καλύτερα από ότι θα περιμένατε, αλλά δεν θα λείψουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Εκείνο που θα πρέπει να ελέγξετε, είναι η τάση σας για σπατάλες γιατί θα δημιουργήσετε ανεπιθύμητα προβλήματα.

Όσοι μεταξύ σας σπουδάζουν, θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, που όμως θα έρθουν μέσα από την σκληρή δουλειά! Εξαιρετικές ευκαιρίες θα έχουν όσοι μαθαίνουν αυτή την περίοδο μια νέα γλώσσα, καθώς θα τους ανοίξει καινούργιες πόρτες. Επίσης πολύ καλές ευκαιρίες απασχόλησης και καριέρας αναμένεται να έχουν οι σπουδαστές της Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και του Τουρισμού.

Εάν είστε αδέσμευτοι, οι πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό είναι μεγάλες και να ξεκινήσετε μια σχέση που θα έχει μια πολύ θετική πορεία. Σε μεγάλο βαθμό όμως θα σας απασχολήσει η οικογένεια σας μέσα σ αυτή τη χρονιά, καθώς θα χρειαστεί ενδεχομένως να επωμιστείτε κάποιες ευθύνες. Η οικογένεια σας βασίζεται πολύ επάνω σας και θα πρέπει να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

 ΚΑΡΙΕΡΑ

 Το 2019 θα σας ευνοήσει στον τομέα των επαγγελματικών σας, καθώς θα κάνετε πολύ σημαντική πρόοδο. Θα καταβάλλετε βέβαια μεγάλες προσπάθειες για να προωθήσετε την καριέρα σας, αλλά τουλάχιστον το αποτέλεσμα θα είναι θετικό! Θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες μπροστά σας που θα σας δώσουν την δυνατότητα να απογειωθείτε! Δεν αποκλείεται δε να δεχτείτε μια πρόταση από μια πολύ μεγάλη εταιρία του τομέα σας. Δεν θα λείψουν επίσης οι ευκαιρίες για επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό. Εάν καταφέρετε και αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, η ώθηση στην καριέρα σας θα είναι τεράστια!

Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να έχετε μια απρόσμενη αλλαγή θέσης εργασίας με το ξεκίνημα του έτους. Συνιστάται να μείνετε μακριά από μηχανορραφίες και κουτσομπολιά και να επικεντρώστε την προσοχή σας αποκλειστικά και μόνο στη δουλειά σας. Αξιοσημείωτες επιτυχίες θα σημειώσετε κατά τους μήνες  Απρίλιο και Μάιο, που μπορεί να συνοδευτούν από μια προαγωγή και μια αντίστοιχη αύξηση των απολαβών σας. Μακράν όμως το καλύτερο χρονικό διάστημα για την καριέρα σας θα είναι το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου! Θα απολαμβάνετε την πλήρη υποστήριξη των ανώτερων σας και οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί για την εκτόξευση της καριέρας σας. Προσοχή όμως στους συναδέλφους σας, γιατί δεν θα δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας και θα παραφυλάνε για το στραβοπάτημα σας. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας, ούτε και τις ιδέες σας, γιατί θα προσπαθήσουν να σφετεριστούν την σκληρή δουλειά σας.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον οικονομικό τομέα θα είναι μεικτή η εικόνα του έτους. Θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς και μεγάλο χάσμα κατά περιόδους μεταξύ των εισοδημάτων και των δαπανών σας. Η τάση σας για δαπάνες σε είδη πολυτελείας θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα, εάν δεν καταφέρετε να την δαμάσετε έγκαιρα!

Κάποια οικονομικά ανοίγματα αναμένονται την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου, που θα συνδέονται με μια πιθανή προαγωγή σας. Είναι η περίοδος που θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες αποταμιεύσεις για τις δύσκολες στιγμές του έτους που θα ακολουθήσουν. Αλλά και κατά τον μήνα Σεπτέμβριο μπορείτε να περιμένετε μια ξαφνική και απρόσμενη οικονομική ένεση! Μην ενδίδετε στις σειρήνες του γρήγορου κέρδους, με σκοπό να αυξήσετε τα διαθέσιμα σας, γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα, μένοντας άφραγκοι… Τέλος, εάν διεκδικείτε κάποια οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία με ένδικα μέσα, μέσα στην χρονιά αυτή έχετε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσετε την υπόθεση.

 ΣΠΟΥΔΕΣ

 Το 2019 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για σπουδαστές και φοιτητές του ζωδίου σας! θα δουλέψετε πραγματικά σκληρά αλλά θα καταφέρετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Οι δάσκαλοι ή καθηγητές σας θα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την αφοσίωση και την απόδοση σας και θα αποτελέσουν ένα πολύ σημαντικό στήριγμα σας για την μελλοντική σας πορεία. Όλη η χρονιά αναμένεται να είναι θετική, αλλά θα υπάρξει το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου, όπου θα είστε ασυναγώνιστοι! Εάν ετοιμάζεστε για κάποιου τύπου ανταγωνιστικές εξετάσεις ή διαγωνισμούς που θα λάβουν χώρα αυτή την περίοδο, η επιτυχία θα είναι απόλυτη!

Εάν πάλι ετοιμάζεστε για εισαγωγικές εξετάσεις, έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να γράψετε πολύ καλά και να έχετε καλούς βαθμούς. Πέρα όμως από τις σχολικές σας δραστηριότητες, αναμένεται να σας απασχολήσει και μια εξωσχολική δραστηριότητα, συναφής με τις σπουδές σας. Οι σπουδαστές των Ξένων Γλωσσών προβλέπεται να έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν, ενώ οι σπουδαστές των Τουριστικών Σχολών ή της Διοίκησης Επιχειρήσεων θα απολαύσουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες καριέρας μέσα στην χρονιά. Όσοι μεταξύ σας ετοιμάζεστε για εισαγωγικές εξετάσεις στην Ιατρική ή το Πολυτεχνείο, χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αποφύγετε πειρασμούς και διατηρήστε το focus σας για να έχετε ελπίδες επιτυχίας.

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 Και για την αισθηματική σας ζωή η χρονιά αυτή θα είναι καλή! Θα υπάρξουν αρκετές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και η σχέση σας αναμένεται να εμβαθύνει σταδιακά. Η αμοιβαία κατανόηση και ο αλληλοσεβασμός θα μεγαλώσει. Μέσα σας 2019 προβλέπεται να περάσετε στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα στη σχέση σας, που μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση, ένα σύμφωνο συμβίωσης ή ένας γάμος, όπου αυτό επιτρέπεται. Ρομαντικές αποδράσεις ή μικρά δώρα με συναισθηματική αξία θα δώσουν ένα τόνο ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας στην ζωή σας.

Εξαιρετικός μήνας αναμένεται να είναι ο Φεβρουάριος για τα συναισθηματικά σας, καθώς και οι Απρίλιος και Μάιος! Είναι οι περίοδοι που οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορούν να  ελπίζουν σας μια νέα σχέση, εάν είναι αυτό που επιθυμούν! Στιγμές έντασης όμως και διαφωνιών θα προβλέπεται να υπάρξουν τον Ιανουάριο καθώς και τον Μάρτιο. Από μικρές παρεξηγήσεις μπορούν να προέλθουν σημαντικές διαφωνίες, οπότε έχετε το νου σας τις περιόδους αυτές. Έχετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και μην του επιβάλετε με το ζόρι τις απόψεις σας. Εάν η σχέση σας είναι καινούργια, θα πρέπει να έχετε υπομονή και αποφύγετε να βιάσετε καταστάσεις. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, ώστε να χτίσετε μια σταθερή βάση για την καινούργια σας σχέση.

 ΥΓΕΙΑ

Στον τομέα της υγείας τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά αλλά ούτε και ευχάριστα… Θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας μέσα στο 2019, καθώς κάθε απροσεξία ή αδιαφορία μπορεί να σας στοιχίσει με βάθος χρόνου. Για να διατηρηθείτε σε καλή φόρμα, θετικό θα ήταν να εντάξετε στο πρόγραμμα σας κάποια μορφή φυσικής άσκησης. Το γυμναστήριο, το τζόκινγκ, το βάδισμα, η γιόγκα και ο διαλογισμός είναι κάποιες από τις προτάσεις που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για το ζώδιο σας θετικά! Δραστηριοποιηθείτε και αποβάλετε την τεμπελιά! Αποφύγετε επίσης τα βαριά φαγητά το βράδυ, καθώς και τα πρόχειρα γεύματα, τα πολλά λύπη και τα παχυντικά εδέσματα ή γλυκά όσο περισσότερο μπορείτε!

Το ξεκίνημα του έτους κρύβει περισσότερους κινδύνους για την υγεία σας, σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος δεν ευνοεί τον τομέα αυτό και υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο κα παρουσιάσετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Κατά τον Απρίλιο θα υπάρξει κάποια μικρή βελτίωση, αλλά και πάλι κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο θα υπάρξουν σημαντικά προβλήματα. Ευαίσθητοι μήνες προβλέπεται να είναι και οι Οκτώβριος και Νοέμβριος, με έντονη ροπή σε γρίπες ή κρυολογήματα. Κατά το διάστημα αυτό δε αναμένεται να είναι αρκετά πεσμένο το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Με την παραμικρή ένδειξη θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον θεράποντα γιατρό σας, για να αποφύγετε δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις.

 Καλή και δημιουργική χρονιά!

ΑλίνταΚανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΚΡΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019

ΓΕΝΙΚΑ Το 2019 θα φέ&rh…