ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2018

ΤΡΙΤΗ 1.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σας απασχολούν θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Στον ερωτικό τομέα από την άλλη όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρωτοποριακές ή πρωτότυπες ιδέες μπορούν να σας δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα της καριέρας σας σήμερα.

ΠΕΜΠΤΗ 3.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ανεπαίσθητα μεν προς στιγμήν, αλλά κάτι ξεκίνησε να αλλάζει στην ζωή σας. Τολμήστε να απαλλαγείτε από τα περιττά φορτία που σας κρατάνε δέσμιους και δημιουργήστε χώρο για το νέο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές των ενεργειών σας, κάτι που θα σας βγάλει από τα διλήμματα που σας βασάνιζαν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετές ανακατατάξεις προβλέπεται να υπάρξουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πλάνα σας βρίσκουν διέξοδο σήμερα και δρομολογούνται, ίσως με ένα παράδοξο τρόπο.  Το σημαντικό πάντως είναι ότι οι εξελίξεις σας ευνοούν!

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορεί να δρέψετε τις δάφνες των προσπαθειών σας του τελευταίου διαστήματος! Ιδιαίτερα σημαντική μέρα για σας!

ΤΡΙΤΗ 8.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προχωρήστε με νέα ορμή στον επαγγελματικό τομέα.  Προσοχή όμως στην υπερβολική σιγουριά ή στην  υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.5.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παλέψετε και διαφυλάξτε τις σχέσεις που σημαίνουν κάτι σημαντικό για την ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε προσφιλές σας πρόσωπο για την συμβουλή του.

ΠΕΜΠΤΗ 10.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, πάρτε τις απαραίτητες αποστάσεις και θα μπορέσετε να διακρίνετε καλύτερα όλες τις πτυχές τους και να δώσετε τις λύσεις που πρέπει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε παρορμητικοί και το ξέρετε. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ατίθασο χαρακτήρα σας θα έχετε πετύχει ένα σημαντικό βήμα προς την επιτυχία των επιδιώξεων σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να επιλέξετε. Η μέρα όμως δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σας βγάλουν από τους καθημερινούς ρυθμούς σας και να αναστατώσουν την μέρα σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευνοούνται οι μυστικές επαφές και διαβουλεύσεις σήμερα. Το Σύμπαν σας παρακινεί να κάνετε το επόμενο σας βήμα και σεις δεν πρέπει να αγνοήσετε τις προσταγές του…

ΤΡΙΤΗ 15.5.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Η πίεση των τελευταίων ημερών πέρασε και σεις μπορείτε να ξαποστάσετε. Θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικές παρέες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν στον επαγγελματικό τομέα να μην είναι τόσο ακίνδυνες ή ασφαλείς όσο φαίνονται. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας.

ΠΕΜΠΤΗ 17.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι απαιτητική και οι αντοχές σας είναι πεσμένες. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις και αφήστε την μέρα να σας δείξει τις προθέσεις της.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας στο προσκήνιο καθώς και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αφήστε τα ερωτικά κατά μέρος και ασχοληθείτε σοβαρά με την δουλειά σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι φιλοδοξίες σας αναγεννιούνται και οραματίζεστε μελλοντικές επιτυχίες. Σε θέματα καριέρας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να μελετηθούν με καθαρό μυαλό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν παθιασμένες στιγμές! Όσο για τους ελεύθερους, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι τους περιμένει την επόμενη στιγμή…

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει έναν καινούργιο έρωτα για τους αδέσμευτους! Καιρός για νέα ξεκινήματα…

ΤΡΙΤΗ 22.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χαλαρή η σημερινή μέρα. Επιλέξτε να επενδύσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εάν δεν σας πιάσει η τάση φυγής και απομόνωσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε την υγεία σας, γιατί οι άμυνες σας ίσως να μην είναι ισχυρές. Ελλοχεύουν γρύπες ή κρυώματα που θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο.

ΠΕΜΠΤΗ 24.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται και προδιαγράφονται σοβαρές προοπτικές για επιτυχία κάποιων στόχων σας. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και δεν θα χάσετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι υπεραισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας είναι αυτή που σας έκανε να φορτωθείτε ένα σωρό υποχρεώσεις, με συνέπεια να μπλοκάρετε. Χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε αυξημένη ενέργεια, αλλά αυτή από μόνη της δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις σας. Προγραμματίστε τις δράσεις σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει ο κίνδυνος να διολισθήσετε στην υπερβολή σήμερα.  Ότι και αν κάνετε θα είναι περισσότερο από όσο θα έπρεπε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέσα στην παραζάλη και την υπερβολή, κάποιο σχέδιο σας φαίνεται να αποδίδει και να σας χαρίζει στιγμές επιτυχίας… Χαρείτε το αλλά προσγειωθείτε κιόλας…

ΤΡΙΤΗ 29.5.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Δεν αποκλείεται να σας φέρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον η μέρα! Εάν είστε δεσμευμένοι προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί οι μέρες είναι πονηρές…

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια θέματα θα σας παιδέψουν και θα κλιθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις.  Το ένστικτο σας είναι αυτό που θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

ΠΕΜΠΤΗ 31.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…