ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Σε ζητήματα καριέρας ο Ιούλιος θα είναι ο μήνα που θα μπορέσετε να αποδείξετε στους γύρω σας την αξία και τις ικανότητες σας. Είναι ο μήνας που μπορείτε να καταγράψετε αξιοσημείωτη πρόοδο στα επαγγελματικά σας! Η αναγνώριση θα έρθει, και ίσως μια προσαγωγή, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική προβολή του «εγώ» σας και να έχετε το νου σας στον ανταγωνισμός ή στους ανταγωνιστές σας. Οι ίντριγκες συναδέλφων μπορούν να βλάψουν την φήμη και αξιοπιστία σας και γίνουν εμπόδιο σε μια προαγωγή ‘η αναβάθμιση της θέσης σας. Μέσα στο μήνα μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιες συνεργασίες έχουν πάψει πια να εξυπηρετούν τον σκοπό τους και ίσως να αποτελούν σοβαρό τροχοπέδη στην εξέλιξη σας. Ο Ερμής είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 10ο οίκο σας (καριέρα και κοινωνική – επαγγελματική φήμη και καταξίωση), οπότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας βήματα στον επαγγελματικό τομέα και να ελέγξετε την επάρκεια των οικονομικών σας πόρων, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αναφορικά με αυτά που σχεδιάζετε. Ίσως να διαπιστώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά σας, ότι γραφειοκρατικά κάτι λείπει και θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα. Προσέξτε το θέμα της χρηματοδότησης, γιατί δεν θα ήταν προς συμφέρον σας να συνάψετε αβασάνιστα δανειακές συμβάσεις με τράπεζες. Αντίθετα, συνιστάται να ξεπληρώσετε, εάν είναι δυνατόν, παλαιές οφειλές, ιδίως παλιά φορολογικά βάρη. Το να κάνε σωστή διαχείριση των κεφαλαίων σας είναι ένα από τα ζητούμε των όψεων του μήνα, καθώς οι πλανήτες που έχουν σχέση με τους οίκους των οικονομικών σας, ο Δίας και η Αφροδίτη, είναι αυτή τη στιγμή ανάδρομοι.

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει μια σχετική αστάθεια μέσα στο μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συναρπαστική! Μπορεί να υπάρξουν αρκετές ανατροπές, ιδίως μετά τις 9/7 που η Αφροδίτη, κυβερνήτης του  οίκου σας των σχέσεων και του γάμου, διέρχεται από τον 9ο οίκο σας. Η διέλευση αυτή συνιστά να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και τη βαρετή καθημερινότητα σας. Αναζητήστε νέους τρόπους προσέγγισης των καταστάσεων, ανανεώστε την ερωτική σας ζωή και ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες εμπειρίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να αισθανθούν μια έλξη για άτομα από το εξωτερικό, άτομα άλλης κουλτούρας ή να είναι ιδεαλιστές σε ζητήματα έρωτα και αγάπης. Δύσκολη είναι η περίοδος μεταξύ 16 και 22 του μήνα, που η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με Κρόνο και Πλούτωνα. Η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια αντιθέσεις ουσίας μέσα στο ζευγάρι. Θα έχετε την τάση να παραμείνετε άκαμπτοι στις απόψεις σας και να διατηρήσετε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, αλλά θα είναι η λανθασμένη προσέγγιση και θα φέρει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Οι εκλείψεις του μήνα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε απόψεις σε συγκεκριμένα ζητήματα και να δείτε τα θέματα μέσα από μια  διαφορετική οπτική. Εάν η σχέση σας είναι τον τελευταίο καιρό δυσλειτουργική, ίσως να έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Παλιά μυστικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια που θα σας ωθήσουν να πάρετε την τελική απόφαση.

Σημαντικοί αριθμοί

 

2, 14, 15

 

Σημαντικές ημερομηνίες

 

6, 9, 10, 18, 24

 

Συμβουλή

 

Θα υπάρξει αρκετός εκνευρισμός και στο σπίτι και στη δουλειά την εποχή αυτή, που θα έχει σχέση με τις πολλές και μεγάλες ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά. Η νέα κατάσταση που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε θα σας δυσαρεστήσει, αλλά αποφύγετε αποφάσεις εν θερμώ. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πριν δράσετε.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…