ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένα μήνας δράσης για το ζώδιο σας! Ίσως να σας καταλάβει το αίσθημα του ανικανοποίητου αυτή την περίοδο, να αισθανθείτε ότι αυτό που μέχρι στιγμής πετύχατε ήταν πολύ λίγο για τις δυνατότητες σας και να κάνετε αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά σας σχέδια, διορθώνοντας την πορεία σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση, αλλά και σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε καινούργιες πόρτες. Το εξωτερικό μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον, ίσως μέσα από την πιθανή επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Αποφύγετε όμως τις δραστικές αλλαγές, ιδίως εάν δεν έχετε μελετήσει τα βήματα σας με προσοχή.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων σας αυτόματα συνεπάγεται και αύξηση των εξόδων σας και μια μεγαλύτερη πίεση στα οικονομικά σας. Είναι όμως κάτι προσωρινό και μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν οι νέες σας δραστηριότητες, κάτι που δεν θα αργήσει να φανεί. Μέχρι τότε είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είστε εξαιρετικά μετρημένοι στις δαπάνες σας και να παραπέμπετε οτιδήποτε περιττό στις καλένδες. Ίσως θα πρέπει να ρυθμίσετε κάποιες ανελαστικές σας δαπάνες, μεταφέροντας τες για λίγο αργότερα, ώστε να αφαιρέσετε λίγη από την πίεση. Ήδη από τα τέλη του μήνα το κλίμα βελτιώνεται και μπορείτε να ατενίζετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μια γενική ασυνεννοησία θα επικρατεί στα αισθηματικά σας κατά ένα μεγάλος μέρος του μήνα, που θα σας στοιχίσει πολύ ενέργεια και αρκετά νεύρα. Προσπαθήστε με ήρεμο τρόπο, επιστρατεύοντας τις διπλωματικές σας ικανότητες, να λύσετε άμεσα όσα από τα θέματα προκύπτουν. Η περίοδος μετά την Πανσέληνο είναι αρκετά πιο ήρεμη και μπορείτε να κλείσετε με μια σχετική ευκολία τις πληγές σας. Όσο για τις καινούργιες σχέσεις, ο μήνας αυτός θα αποτελέσει ένα είδος crash test, ώστε να έχετε μια πρώτη εικόνα για τις αντοχές της.

Για τους αδέσμευτους το πιο ευνοϊκό διάστημα για να συναντήσουν το έτερο ήμισυ τους θα ήταν  το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα! Μέσα από τις πολλές γνωριμίες, ερωτικές και κοινωνικές, που θα προκύψουν κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου, εάν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε το άτομο που θα σας φέρει ηρεμία και γαλήνη…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…