Σκορπιός – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15/7 έως και 21/7/2019

Επαγγελματικά – καριέρα :

Κινητικότητα θα παρατηρηθεί στον επαγγελματικό σας τομέα, φίλοι Σκορπιοί, και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στο τρίτο επταήμερο μήνα που φιλοξενεί δύο εκλείψεις! Θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις, ίσως χρειαστεί να ψαλιδίσετε τα όνειρα σας και να συμβιβαστείτε με λίγο λιγότερα, θα πρέπει εν πάση περιπτώσει να κάνετε τις επιλογές σας αλλά και τους συμβιβασμούς σας. Μετά τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται πιο ομαλά και με λιγότερα απρόοπτα, και θα είναι μια καλή περίοδος για ανοίγματα και επεξεργασία μελλοντικών σχεδίων με τον Δία από τον Τοξότη στον 2ο οίκο σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά :

Κάποια σημαντική αλλαγή καταγράφεται αυτή την περίοδο, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την σχέση σας. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε ότι πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην σχέση σας, να βλέπετε τον σύντροφό σας με διαφορετική ματιά και με μεγαλύτερη σοβαρότητα και σεβασμό. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια σχέση που απλά την ανέχεστε, γιατί δεν βρήκατε ακόμη το κουράγιο να ανοίξετε την πόρτα και να φύγετε, το διάστημα αυτό ίσως αποφασίσετε να την κάνετε την κίνηση αυτή.
Οι singles του ζωδίου σας, φαίνεται ότι θα επηρεαστούν από το κλίμα που θα δημιουργήσουν τα πλανητικά και ίσως θελήσουν και αναζητήσουν κάτι πιο ουσιαστικό στην ζωή τους. . Φροντίστε να ξεκινήσετε οτιδήποτε νέο μετά το τέλος Ιουλίου που θα έχουν περάσει οι εκλείψεις, θα έχει επανέλθει και ο Ερμής στην ορθή του φορά…

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …