Σκορπιός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

 Γενική επισκόπηση

 Η ζωή θα ήταν βαρετή χωρίς καινούργιες εμπειρίες και απρόβλεπτα γεγονότα, εσείς όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι τέτοιο μέσα στο 2023. Είναι πιθανές κάποιες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας, καθώς και μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Πολλές καταστάσεις που θα βιώσετε μέσα στο έτος που ξεκινάει θα είναι εξαιρετικά θετικές και θα σας επιτρέψουν να ξεδιπλώσετε όλα σας τα ταλέντα και το ταπεραμέντο σας. Είναι μια χρονιά που θα φέρει μια ανάλαφρη διάθεση, καθώς θα απαλλαγείτε από κάποια σημαντικά βάρη που σας ταλαιπωρούν.

Οι άσχημες καταστάσεις και τα δύσκολα βιώματα θα πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία να ζωγραφίσετε τον καμβά του παρόντος. Ίσως να πρέπει να κάνετε μια μικρή εκκαθάριση στο περιβάλλον σας, απομακρύνοντας από τον περίγυρό σας ζηλόφθονους και κακεντρεχείς, όπως και άτομα που αποβλέπουν στο να σας χειραγωγήσουν. Αναλύστε συμπεριφορές, αξιολογήστε καταστάσεις και με την βοήθεια της εξαιρετικά ισχυρής διαίσθησης σας, απομακρύνετε τα άτομα που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης σας. Στον στενό σας κύκλο θα πρέπει να παραμείνουν μόνο τα άτομα εκείνα που μπορείτε να εμπιστευθείτε την ζωή σας. Όσο δραματικό και αν ακούγεται, είναι απόλυτα απαραίτητο να συμβεί, εάν θέλετε να προοδεύσετε και να αναπτυχθείτε σαν άτομα.

Το 2023 είναι μια χρονιά γόνιμη για συναντήσεις και γνωριμίες, επαφές και δράση. Με το ξεκίνημα του φροντίστε να είστε ενεργά παρόντες και όσο περισσότερο μπορείτε δραστήριοι τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλές φορές θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που θα προκύψουν και στους ανθρώπους που θα συναντάτε. Είναι δε πιθανό μέσα στην χρονιά να αλλάξετε δραστικά τόπο διαμονής ή επαγγελματική απασχόληση. Φροντίστε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα της ζωής σας όχι παρορμητικά, αλλά εξαιρετικά προσεκτικά. Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει ο καθένας από εσάς θα είναι διαφορετικές, όπως και το είδος ή το μέγεθος των προβλημάτων, φροντίστε όμως να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να ενεργήσετε την κατάλληλη στιγμή για να μην έχετε απώλειες στην ζωή σας που θα τις μετανιώσετε.

Στον επαγγελματικό χώρο μην εμπιστεύεστε εύκολα τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας και καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους ανθρώπους στο εργασιακό σας περιβάλλον, ανεξάρτητα από την θέση τους, καθώς και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Ιδανική εποχή για ξεκούραση και ψυχική και πνευματική ανασυγκρότηση είναι το καλοκαίρι, ιδίως ο μήνας Ιούλιος.

 Ο Δίας και η επιρροή του στον Σκορπιό το 2023

 Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της εύνοιας, αναμένεται να ολοκληρώσει στις 16 Μαΐου την διάρκειας ενός έτους διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Κριού και τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) και να περάσει για το υπόλοιπο του έτους στον Ταύρο και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι). Ανάδρομος θα είναι μέσα στο 2023 το διάστημα μεταξύ 4 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Κατά το πρώτο τετράμηνο θα ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το είδος της εργασίας σας, τις εργασιακές σας σχέσεις και το περιβάλλον εργασίας, καθώς και ζητήματα υγείας, υγιεινής και καθαριότητας. Το διάστημα που ο πλανήτης θα φωτίζει το κομμάτι αυτό του ωροσκοπίου σας, η υγείας σας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Η ανοσία σας θα είναι εξαιρετική και η ψυχολογία σας ανεβασμένη, κάτι που θα έχει θετική επίπτωση στον οργανισμό σας. Θα είναι επίσης μια εξαιρετική χρονική περίοδος να απαλλαγείτε από συνήθειες ή εξαρτήσεις που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν με τον καιρό την υγεία σας.

Στον εργασιακό τομέα προβλέπεται να σας δοθεί η ευκαιρία να καταφέρετε κάτι που επιθυμούσατε εδώ και καιρό. Και η οικονομική σας κατάσταση αναμένεται να είναι πολύ καλή, λαμβάνοντας τονωτικές ενέσεις από έκτακτες παροχές ή μπόνους από την δουλειά σας. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις ή λάθη στην πορεία. Το κυρίαρχο της περιόδου ωστόσο είναι, οι σχέσεις που θα διαμορφωθούν στον εργασιακό χώρο με συναδέλφους και συνεργάτες. Είναι γεγονός ότι αντιδράτε άσχημα στην κριτική και δεν είστε εκ φύσεως ιδιαίτερα ευγενείς, γενναιόδωροι ή συγκαταβατικοί. Αυτό θα σας στοιχίσει και δεν θα έχετε την στήριξη των συναδέλφων σας, όταν θα έρθει η χρονική στιγμή να την χρειαστείτε. Γι’ αυτό συνιστάται να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και να οικοδομήσετε καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σας.

Τους υπόλοιπους μήνες του έτους και όσο θα διέρχεται ο Δίας μέσα από τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αναμένεται να υπάρξει σημαντική επίδραση του πλανήτη στις σχέσεις σας κάθε μορφής, επαγγελματικές, φιλικές ή συντροφικές. Θα μπορέστε να συνάψετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες φιλικές σχέσεις ή να βρείτε έναν σύντροφο, εάν είστε αδέσμευτοι. Κάποιους το διάστημα αυτό μπορεί να τους ωθήσει να επισημοποιήσουν την σχέση τους μέσα από ένα γάμο ή έναν αρραβώνα. Και στον επαγγελματικό στίβο μπορείτε να ευνοηθείτε από καινούργιες επαφές και νέες συμφωνίες, ειδικά εάν έχετε την δική σας επιχείρηση. Οι συμφωνίες που μπορεί να συναφθούν μέσα στο πρώτο τετράμηνο του έτους, έχουν πολύ καλές πιθανότητες να είναι εξαιρετικά επικερδείς στη συνέχεια του έτους. Θα σας δοθεί όμως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βελτιώσετε τις υπάρχουσες επαγγελματικές ή συναδελφικές σας σχέσεις και να δημιουργήσετε γύρω σας έναν αξιόπιστο κύκλο υποστηρικτών.

Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Σκορπιό το 2023

Ο Κρόνος, ο πλανήτης του κάρμα και του χρόνου, ο αυστηρός δάσκαλος και κριτής, περνάει στις 7 Μαρτίου από το ζώδιο του Υδροχόου σε αυτό των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια. Η διέλευση αυτή συνεπάγεται για το ζώδιο σας την αυτόματη μετακίνηση του από τον 4ο ηλιακό οίκο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι) στον 5ο (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά). Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος μέσα στο 2023 το διάστημα μεταξύ 17 Ιουνίου και 4 Νοεμβρίου.

Η διέλευση αυτή του Κρόνου σας κάνει πολύ πιο σοβαρούς, μετρημένους και ακριβείς σε κάθε εκδήλωση της ζωής σας. Η επιπολαιότητα δεν μπορεί να έχει θέση στην ζωή σας, το ίδιο και η επιφανειακή επαφή ή μια αδιάφορη στάση απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Το διάστημα που ακολουθεί θα βιώσετε φιλικές ή ερωτικές σχέσεις πολύ πιο βαθιά από ότι μέχρι τώρα. Ο Κρόνος θέτει ένα τέλος στο κυνήγι των πειρασμών, των περιστασιακών ερωτικών απολαύσεων, των παράνομων σχέσεων και της απιστίας. Η σχέση με το ταίρι σας θα πρέπει να επανέλθει υπό την επιρροή της διέλευσης σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Ο σεβασμός μεταξύ των συντρόφων θα αποκατασταθεί, θα επέλθουν συμβιβασμοί σε σημεία τριβής στην σχέση και θα υπάρξει μια σοβαρή προσέγγιση των προβλημάτων συμβίωσης, ώστε να καταστεί δυνατή η επίλυση τους.

Μέσα στο 2023 θα πρέπει να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό στο άτομο, με το οποίο μοιράζεστε την ζωή σας. Θα πρέπει να δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα και να σταματήσετε να παίζετε με τις λέξεις, να προφασίζεστε κάτι που δεν είστε για να μην χάσετε την βολή σας. Ήρθε η χρονική στιγμή που το ταίρι σας δεν θα ανεχθεί πλέον την ανεύθυνη συμπεριφορά σας και θα αποχωρήσει. Εάν λοιπόν θρέφετε κάποια συναισθήματα για τον σύντροφό σας, θα πρέπει να σταματήσετε να του δίνετε αφορμές να τερματίσει την σχέση σας.

Στο κομμάτι της δημιουργικής έκφρασης, συνιστά ο Κρόνος να μην είστε μεν σεμνοί, αλλά ούτε και υπερφίαλοι και να μοιραστείτε τα ταλέντα, με τα οποία σας προίκισε η φύση με τους γύρω σας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να υλοποιήσετε κάποιους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Θα πρέπει όμως να περάσετε από την επιθυμία ή την ονειροπόληση στην δράση, ώστε να μπορέσει να υπάρξει η αναγνώριση και η επιτυχία. Όσο πιο σοβαρά και υπεύθυνα προσεγγίζετε την δουλειά ή το χόμπι σας, τόσο μεγαλύτερη ηθική και υλική ικανοποίηση θα απολαύσετε. Η επιτυχία θα έρθει για όσους από σας δεν περιμένουν, αλλά ενεργούν.

 Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Σκορπιό το 2023

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των επαναστάσεων αλλά και του νεωτερισμού συνεχίζει να διέρχεται το ζώδιο του Ταύρου και τον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι και συνεργασίες), επηρεάζοντας τα χρόνια αυτά κυρίως όσους γεννήθηκαν μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το 2023 θα είναι ανάδρομος το διάστημα μεταξύ 29 Αυγούστου και 27 Ιανουαρίου 2024.

Ο Ουρανός παρόντας στον τομέα των κάθε είδους σχέσεων σας, αποτελεί σχεδόν εγγύηση για απρόοπτες εξελίξεις, ανατροπές και αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Συγκρούσεις και έριδες είναι εξαιρετικά πιθανό να εμφανιστούν, εάν δεν έχουν ξεσπάσει ήδη, σε συγγενικό επίπεδο. Στην ερωτική σας σχέση ή στον γάμο σας είναι ενδεχόμενο να υπάρχουν διαρκείς διαπληκτισμοί και φασαρίες. Μέχρι που θα κουραστείτε από τους καυγάδες και ή θα οδηγηθείτε σε μια έκρηξη πάθους, που θα έχει επουλωτική δύναμη, ή θα τραβήξετε ο καθένας τον δρόμο του. Μέση οδός δεν υπάρχει. Μέσα σας έχετε αποφασίσει ήδη ενδόμυχα ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε, οπότε τίποτε δεν αποτελεί πια έκπληξη, τουλάχιστον για σας.

Όσο για τις επαγγελματικές σας σχέσεις, εάν δεν προσέξετε και δεν αυτοπεριοριστείτε, μέχρι να ολοκληρωθεί η διέλευση του Ουρανού από τον τομέα αυτό της ζωής σας, θα φύγουν από κοντά σας πολλοί συνεργάτες ή συνάδελφοι. Μόνο που όλες οι απώλειες που θα υποστείτε τα χρόνια αυτά, δεν θα είναι πραγματικές απώλειες για την ζωή σας. Απλά θα φύγουν από κοντά σας τα άτομα εκείνα που δεν αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σας. Θα δημιουργηθεί έτσι χώρος, τον οποίο θα καλύψουν τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας, οι νέες συνεργασίες που θα είναι πολύ αποδοτικότερες, οι νέοι σύντροφοι που θα μπορούν να σας καταλάβουν, οι νέοι φίλοι που θα σταθούν δίπλα σας και θα σας συνοδεύσουν τα χρόνια που έρχονται.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Σκορπιό το 2023

Ο πλανήτης του ονείρου, της φαντασίας αλλά και της παραπλάνησης, ο Ποσειδώνας, συνεχίζει και μέσα στο 2023 την διέλευση του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, όντας στα μέσα του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Μέχρι να ολοκληρώσει την διέλευση του αυτή, που θα χρειαστεί ακόμη μερικά χρόνια, θα ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο, ένα τομέα της ζωής σας, που αφορά την δημιουργικότητα, τον έρωτα και τα παιδιά σας. Είναι τα γούστα και οι διασκεδάσεις, όπως και οι εραστές ή οι ερωμένες που επιλέγετε.  Μέσα στο 2023 θα είναι ανάδρομος από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Ο Ποσειδώνας από την θέση του αυτή επηρεάζει την ρομαντική σας ζωή και μπορεί να σας οδηγήσει σε αυταπάτες ή εξαπατήσεις, εάν ενδώσετε στις ψευδαισθήσεις σας. Νέοι έρωτες θα αποδειχτούν με την πάροδο του χρόνου απατηλοί, γιατί θα εξιδανικεύετε το άτομο στο μυαλό σας και δεν θα βλέπετε το πραγματικό του πρόσωπο, παρά θα προβάλετε επάνω του αυτό που φαντάζεστε. Και για τις υπάρχουσες ωστόσο σχέσεις μπορεί η διέλευση αυτή να είναι δύσκολη, γιατί μπορεί να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα και να συμβαίνουν πράγματα κάτω από την μύτη σας που δεν θα αντιλαμβάνεστε. Είναι όμως μια πλανητική θέση που θα δώσει μεγάλη ώθηση στη δημιουργικότητα σας και θα σας χαρίσει έμπνευση και μοναδική εκφραστική δύναμη, εάν έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Σκορπιό

 Η κινέζικη χρονιά του υδάτινου Λαγού υπόσχεται ισορροπία και αρκετή εύνοια μέσα στο 2023. Συνιστάται μέσα στην χρονιά που ξεκινά, να προβληματιστείτε σοβαρά για την πορεία της ζωής σας, για τα επιτεύγματα και τις μέχρι στιγμής αποτυχίες σας. Με βάση τις προσωπικές σας εμπειρίες και τα επιτεύγματα που κατακτήσατε θα μπορέσετε να αποκρυσταλλώσετε με μεγαλύτερη ευκολία μια εικόνα, ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η ζωή σας. Οτιδήποτε περιττό, απαρχαιωμένο ή μη λειτουργικό θα πρέπει να αποβληθεί για να μπορέσετε να κάνετε βήματα προόδου.

Σε επίπεδο σχέσεων, προσωπικών ή επαγγελματικών, υπόσχεται η χρονιά του Λαγού μια σχετική σταθερότητα και αρμονία, αρκεί να καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο την ευαισθησία σας σε ορισμένα ζητήματα ή την υπέρμετρη σε στιγμές αλαζονεία σας. Στις καινούργιες επαγγελματικές γνωριμίες θα πρέπει να είστε πολύ πιο μετρημένοι, καθώς μια υπερφίαλη ή αλαζονική συμπεριφορά μπορεί να σας στοιχίσει μια σημαντική επιχειρηματική συνεργασία και ως εκ τούτου να σας στερήσει σοβαρούς οικονομικούς πόρους.

Σκορπιός 2023 – Αισθηματικά

Το ξεκίνημα του έτους θα επιφυλάσσει αρκετές αναταράξεις στον συναισθηματικό τομέα για το ζώδιο σας. Θα υπάρξουν πολυάριθμοι και σοβαροί καυγάδες με το ταίρι σας, ακόμη και χωρισμοί. Εάν η σχέση σας έχει πλέον φθαρεί ανεπανόρθωτα, πολλοί μεταξύ σας θα πάρετε την επώδυνη απόφαση να χωρίσετε. Την άνοιξη θα αντιμετωπίσετε επίσης σοβαρά ζητήματα επικοινωνίας και εξουσίας στην οικογένεια σας. Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε αλώβητοι την δύσκολη από συναισθηματικής άποψης αυτή περίοδο, οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις υπόσχονται μια πολύ πιο ήρεμη συνέχεια. Θα έχετε πολύ καλές πιθανότητες να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας και να επαναφέρετε την ισορροπία και σταθερότητα στην σχέση σας, εάν δεν του δώσετε λόγους να ζηλέψει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορείτε να περιμένετε παθιασμένα ραντεβού και θυελλώδεις ερωτικές εμπειρίες. Δεν θα σας λείψουν οι κατακτήσεις, αλλά δεν θα μπορείτε να κρατήσετε εύκολα ζωντανή και ακμάζουσα μια καινούργια σχέση.

Το καλοκαίρι υπόσχεται πολύ πάθος και ρομαντισμό. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να αφυπνιστείτε συναισθηματικά και να ανανεώσετε την αμοιβαία εμπιστοσύνη σας, ακόμη και αν το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν δύσκολο και μπορεί να υπήρξε μια προσωρινή απομάκρυνση ή ψύχρανση των σχέσεων.  Νέες γνωριμίες και ειδύλλια διακοπών περιμένουν τους αδέσμευτους, αλλά ενδόμυχα θα αρχίσετε να πιστεύετε ότι δεν θα βρείτε ποτέ την αληθινή αγάπη. Ήδη όμως με το ξεκίνημα του φθινοπώρου θα έρθει το σύμπαν να σας διαψεύσει. Η γνωριμία σας με κάποιο πρόσωπο θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και θα αποτελέσει την αρχή μιας σοβαρής σχέσης. Είναι σημαντικό ωστόσο να είστε ειλικρινείς και να μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε το νέο σας ταίρι. Ο έρωτας και μια ισορροπημένη συναισθηματική ζωή θα σας μεταμορφώσει σε άλλους ανθρώπους.

Σκορπιός 2023 – Καριέρα

Μέσα στο 2023 θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε με επιτυχία εργοδότη ή και είδος απασχόλησης, χωρίς να υποφέρετε από ανασφάλεια. Κάτι τέτοιο όμως θα απαιτήσει μεγάλη και σοβαρή προετοιμασία και καλά μελετημένες δράσεις. Εάν αποφασίσετε να δράσετε εν θερμώ, μπορεί και πάλι να φτάσετε στο ίδιο αποτέλεσμα, αλλά στην διαδρομή θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά περισσότερα εμπόδια και να ιδρώσετε πολύ περισσότερο μέχρι να φτάσετε στο ίδιο επίπεδο. Εάν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση, ίσως θα έπρεπε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να αποφύγετε περιττές επιπλοκές. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με νομισματικής ή νομικής φύσης ζητήματα. Το 2023 είναι ένα έτος που ευνοεί το ζώδιο σας σε νέες επιχειρηματικές προσπάθειες, αρκεί να γνωρίζετε όσο καλύτερα μπορείτε τους ανταγωνιστές σας, ώστε να προφυλαχτείτε από τυχών έκθεση σε ανώφελους κινδύνους.

Όσοι του ζωδίου σας απασχολείστε ως υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενδεχομένως χρήμα για να βελτιώσετε το επίπεδο των γνώσεων ή των δεξιοτήτων σας. Θα υπάρξουν ωστόσο οι ευκαιρίες να κατακτήσετε μια ανώτερη θέση, με πολύ καλύτερες αμοιβές, εάν δείξετε ότι είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Μια πιθανή προαγωγή δεν θα γίνει εύκολα αποδεκτή από πολλούς συναδέλφους σας και ίσως να υπάρξουν αρκετά δυσάρεστα σχόλια πίσω από την πλάτη σας. Επικεντρώστε όμως την προσοχή σας στις νέες υποχρεώσεις και ευθύνες που θα επωμιστείτε και μην αναλώνεστε με κακεντρέχειες και κουτσομπολιά.

Σκορπιός 2023 – Οικονομικά

Το 2023 υπόσχεται ανάπτυξη καριέρας και οικονομικά οφέλη, για να τα κατακτήσετε όμως θα πρέπει να είστε δραστήριοι, εργατικοί και λίγο περισσότερο ριψοκίνδυνοι. Το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου συνιστούν τα άστρα να δουλέψετε σκληρά, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Είναι σημαντικό για την επαγγελματική σας πρόοδο και καταξίωση να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν σας χαρίζει χαρά, δεν φέρνει ηθική ικανοποίηση, ούτε και κερδοφορία. Μην κάνετε όμως παρορμητικές κινήσεις. Σκεφτείτε προσεκτικά, αξιολογήστε τις δυνατότητες σας, καταστρώστε την στρατηγική σας και δράστε στην συνέχεια. Δεν χρειάζεται ωστόσο να εστιάσετε στενά στα πλαίσια που σας είναι ήδη γνωστά και οικεία. Την χρονιά αυτή θα μπορούσατε να  επεκτείνετε τα όρια σας, να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση. Όπως και αν αποφασίσετε να προχωρήσετε, έχετε υπόψη σας, ότι η επιτυχία θα έρθει μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Οπότε εάν δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά, φροντίστε να χτίσετε μια αξιόπιστη και συμπαγή ομάδα, που θα μπορούσε να φέρει καλές αποδόσεις και αυξημένη κερδοφορία.

Σκορπιός 2023 – Υγεία

Ανήκετε στα ζώδια εκείνα που είστε παροιμιώδη για την καλή σας υγεία και για την φυσική σας δύναμη και αντοχή. Μέσα στο 2023 δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα στον τομέα της υγείας σας. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, φροντίστε καλά τον οργανισμό σας. Ξεκουραστείτε, τραφείτε υγιεινά, χαλαρώστε και διασκεδάστε, και γενικά ανακτήστε τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν σωματική και ψυχική ευεξία. Για να αποφύγετε ιογενείς ασθένειες, ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με την προληπτική λήψη βιταμινών. Προσοχή κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους εάν αθλείστε εντατικά ή μετέχετε σε αθλήματα που ενέχουν κινδύνους, γιατί είναι μια περίοδος που ευνοεί διαστρέμματα και κατάγματα. Από τον Ιούλιο μέχρι και τον Δεκέμβριο οι κίνδυνοι τραυματισμών είναι πολύ μικρότεροι, σχεδόν μηδαμινοί. Το διάστημα αυτό μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα, δεν συνιστάται ωστόσο να αναλάβετε υπέρμετρα και ανώφελα ρίσκα.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…