Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με φίλους και ψυχαγωγηθείτε κάνοντας κοινωνικές επαφές που θα βοηθήσουν στη μελλοντική σας οικονομική και επαγγελματική άνοδο.

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εύνοια και αισιοδοξία, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές!

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Θα ήταν κρίμα , η απαισιοδοξία που νιώθετε να χαλάσει τις όμορφες ρομαντικές στιγμές που σας επιφυλάσσει η μέρα. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Μη χάνετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, κάνοντας επαφές με άτομα κύριος που θα βοηθήσουν στη μελλοντική σας άνοδο.

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Χαρείτε τα βλέμματα που ελκύετε επάνω σας σήμερα, αλλά καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε ερωτικές επαφές, γιατί θα βλάψετε αργά ή γρήγορα τη σχέση σας.
Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Αν παρασυρθείτε σε προστριβές και εντάσεις θα το μετανιώσετε, διότι η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι μελλοντικά εις βάρος σας.

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά! Ολοκληρώστε ότι αρχίσατε τις προηγούμενες μέρες στην εργασία σας

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Τα άστρα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Επανέρχονται και τα απρόοπτα και οι αναβολές στη ζωή μας αυτή τη περίοδο! Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Αν παρασυρθείτε σε διαπληκτισμούς, σύντομα θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων! Μπορεί να συναντήσετε μικροεμπόδια στον εργασιακό τομέα.

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση σήμερα.

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Προσέχετε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανταμειφτείτε και οι ανασφάλειες σας θα πάρουν τέλους με την αποκατάσταση της επικοινωνίας !
Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η δραστηριότητα, οι πρωτοβουλίες και οι καλές ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση σήμερα.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Η μέρα είναι περίεργη και μπορεί να γίνει πιο δύσκολη εξαιτίας της δικής σας ευαισθησίας. Θα πρέπει να βαδίζετε με προσοχή στον αισθηματικό τομέα.

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ένταση τον αισθηματικών σας, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο.
Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.
Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με ένταση και ανασφάλεια στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε ρίσκα και επενδύσεις. Δεν είναι καιρός για περιττούς κινδύνους!

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μπορεί να συναντήσετε μικροεμπόδια στον εργασιακό τομέα. Φερθείτε με προσοχή στα αισθηματικά και μην οξύνετε καταστάσεις.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Θα διαισθανθείτε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα σημάνει συναγερμός μέσα σας! Με λίγη περισσότερη προσοχή στις κινήσεις σας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας ξαφνιάσει. Μη δίνετε σημασία σε κουτσομπολιά και παρασκηνιακά γεγονότα στην εργασία σας.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας και ξεπεράστε τυχόν εσωτερικούς φόβους, κάνοντας κοινωνικές επαφές με ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην παρανοείτε και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.
Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγετε γκάφες σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας σήμερα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως θα σας αποφέρει καλές προοπτικές αργότερα.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα. Πολλά απρόοπτα όμως μπορούν να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Η νευρικότητα σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Οι βραδινές ώρες είναι λίγο επικίνδυνες για παρανοήσεις και διενέξεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Φροντίστε λίγο περισσότερο να είστε προσεκτικοί στις εκφράσεις σας.

Τετάρτη 29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από  καιρό θα σας αγχώσουν. Κάντε υπομονή γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Με την ακίνητη περιουσία σας ή με θέματα κληρονομικά θα ασχοληθείτε σήμερα, αναζητώντας τις προσφορότερες λύσεις για να κλείσετε υποθέσεις που χρονίζουν.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Πέμπτη 01.06.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση) Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι σ…