Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2020

Σάββατο 01.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά την σημερινή μέρα. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις μπορείτε να ξεπεράσετε χρόνια προβλήματα. Δυσκολίες έχει η μέρα, καθώς και κάποια πιθανή ψυχρότητα με άτομα του περιβάλλοντος σας που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλά πράγματα για τις σχέσεις σας…

 

Κυριακή 02.08.2002 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Περιορίστε την επιθετική σας διάθεση, γιατί μπορείτε εύκολα να βλάψετε τα συμφέροντα σας. Αφήστε την λογική να κατευθύνει τις πράξεις σας. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Δευτέρα 03.08.2020 (Πανσέληνος στον Υδροχόο)

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

 

Τρίτη 04.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και γεμάτη εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

 

Τετάρτη 05.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απo την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Πέμπτη 06.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς, ας είστε διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας.

 

Παρασκευή 07.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων. Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

 

Σάββατο 08.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις. Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα

 

Κυριακή 09.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η προσοχή σας πιθανότατα θα επικεντρωθεί σε φλέγοντα ζητήματα σήμερα.  Ωστόσο είναι επίσης μια καλή ημέρα για την έντονη μελέτη ή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αν χρειαστεί να καταβληθεί επιπλέον προσπάθεια σήμερα, θα πρέπει να αφορά τη διασφάλιση της πλήρους τήρησης των αξιών ή των κανόνων του χώρου που κινείστε επαγγελματικά.

 

Δευτέρα 10.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Το πρωί και νωρίς το απόγευμα είναι ιδανικές για την προετοιμασία μιας μεγάλης κίνηση σας!  Επαναξιολογήσει τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας,  επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που έχετε στα χέρια σας και να ψάξτε για τυχόν αδυναμίες στα σχέδιά σας. Μέχρι αργά το βράδυ θα πρέπει να ασχοληθείτε με το λαμπρό μέλλον που σας περιμένει. Θα είναι χρήσιμο για σας να συζητήσετε τις ελπίδες σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Μην αγνοήσει τις συμβουλές τους!

Τρίτη 11.08.2020 (Σελήνης τον Ταύρο – σε χάση)

Το πιο ασυνήθιστη η διαδρομή που ακλουθείτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα απρόβλεπτων επιπλοκών !  Να είστε πιο προσεκτικοί με τους πειραματισμούς, γιατί ο κίνδυνος των οικονομικών απωλειών είναι αρκετά υψηλός σήμερα. Αν θέλετε να πάρετε αυτό που θέλετε, θα πρέπει να αποδειχθείτε έξυπνοι και θαρραλέοι. Το υλικό συμφέρον μπορεί να αποδειχθεί το ισχυρότερο κίνητρο σας.

Τετάρτη 12.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Από τα βασικά ζητούμενα της μέρας είναι αξιοπρεπής αντιμετώπιση έκρυθμων καταστάσεων σε προσωπικό επίπεδο! Στρέψτε την προσοχή σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αφιερώστε χρόνο και φαιά ουσία ώστε να το καταλάβετε σε βάθος. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί και να βρει μια πηγή πίστης και έμπνευσης μέσα στην ψυχή σας . Μπορεί να είναι η μουσική, η ποιητική ή ακόμη και η θρησκευτική πίστη .

 

Πέμπτη 13.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Οι πρωτοβουλίες που σκοπεύετε να αναλάβετε σε επαγγελματικό επίπεδο καλό θα ήταν να εκδηλωθούν κατά το πρώτο μισό της μέρας, κατά το οποίο οι πιθανότητες θετικής για σας έκβασης θα είναι πολύ καλύτερες. Μην καταφεύγετε επίσης σε τυχόν περίπλοκα «κόλπα» αναφορικά με οικονομικά θέματα. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης και να χάσετε σημαντικά χρηματικά ποσά.

 

Παρασκευή 14.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Μπορεί να λάβετε μια καλή είδηση, να συναντήσετε ένα σεβαστό πρόσωπο ή να βρείτε ανταπόκριση από τον έρωτα της ζωής σας. Μια συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή σας μπορεί να γίνει στο πανεπιστήμιο, στο γραφείο, σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο ή σε κάποιο μέρος που σπάνια πάτε. Γραφειοκρατία, σύνταξη εκθέσεων πεπραγμένων ή μια πιθανή τακτοποίηση  εκκρεμοτήτων αλληλογραφίας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν νωρίτερα.

 

Σάββατο 15.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο – Ανάδρομος μέχρι τις 14.01.2021)

Παρά τις εξαιρετικές σας συνδέσεις, την εύνοια και τις νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσετε την πεπατημένη, αποφεύγοντας νεωτερισμούς που μπορούν να σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις. Οι αλλαγές είναι στον αέρα, είτε είστε έτοιμοι για αυτές, είτε όχι. Τα καλά νέα είναι ότι οι τυχόν αλλαγές που αρχίσουν να διαφαίνονται από σήμερα θα αποδειχθούν για το καλό σας

 

Κυριακή 16.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μπορεί να νιώθετε απαισιόδοξοι και σχεδόν απελπισμένοι, κάτι που ίσως να οφείλεται σε εσωτερικούς σας φόβους ή ανησυχίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τον τελευταίο καιρό. Η κοινή λογική θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να ισορροπήσετε. Θα είστε σε θέση να επικεντρωθεί και να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα μόνο αν περιέλθουν στη διάθεση σας πολύτιμες πληροφορίες. Απίθανες ιδέες μπορεί να ριχτούν  στο τραπέζι σε συζητήσεις με το ταίρι σας!

 

Δευτέρα 17.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείτε και να προσπαθήσετε να καταλήξει σε μια νέα στρατηγική στη καριέρα σας. Αισθάνεστε ότι σας έχουν στριμώξει σε μια γωνία και πρέπει να αντιδράσετε, υπερασπιζόμενοι τον ζωτικό σας χώρο! Μην προγραμματίσετε κάποια σημαντικά γεγονότα για το πρωί. Το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για απρόβλεπτα γεγονότα αλλά και εντάσεις.

 

Τρίτη 18.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οι πιθανότητες σας για την επιτυχία ενός σχεδίου είναι μεγάλες σήμερα, αλλά είναι εξίσου πιθανό να έχετε κάποιες ανησυχίες για την οριστική του έκβαση. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε κάποια χρηματοοικονομικά ρίσκα… Μπορεί ωστόσο να δείξετε κάποιο βαθμό ανευθυνότητας, ασυνέπειας και απροσεξίας κατά τη διάρκεια της μέρας. Μπορείτε όμως και να πάρετε μια απογοήτευση από μια πρόσφατη γνωριμία.

Τετάρτη 19.08.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Ότι και να προσπαθήσετε σήμερα, θα παραμένει ανέφικτο, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της μέρας. Προς το βράδυ όμως το κλίμα αλλάζει και σας αποζημιώνει για την ταλαιπωρία της μέρα! Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για τις συνήθεις δουλειές του σπιτιού.  Να είναι πιο ειλικρινείς στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας σας ή με το ταίρι σας.

 

Πέμπτη 20.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος και να αντιμετωπίσετε τις εργασίες που θεωρείτε δύσκολες, επικίνδυνες, δυσάρεστες ή απλώς ξένες προς το στυλ της ζωής σας. Υπάρχει λόγος που πρέπει να τις κάνετε… Είναι ωστόσο μια πολύ καλή μέρα για αναψυχή και ξεκούραση! Μην κλαίτε τα χρήματα που θα δαπανήσετε και θεωρήστε ότι κάνετε μια επένδυση για τον εαυτό σας.

Παρασκευή 21.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μπορεί να πάει καλά και χωρίς τη παρουσία σας! Θα ήταν καλό για σας να αλλάξετε περιβάλλον, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να διευρύνετε τις απόψεις σας για τη ζωή και να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Μην χάσετε την ευκαιρία να έχουν την ξεκούραση που χρειάζεστε

 

Σάββατο 22.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Είναι ανώφελο να αναλάβετε κάτι καινούργιο, ειδικά αν θέλετε να έχετε  κάποιο απτό αποτέλεσμα από αυτό. Εστιάστε σε μια νηφάλια ανάλυση των πρόσφατων γεγονότων και χαράξτε ρεαλιστικά το μέλλον σας. Το βράδυ θα αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνει ό τι θέλει με το χρόνο και τα χρήματά της. Απολαύστε τη δημιουργική ελευθερία σας και τις ρομαντικές στιγμές.

 

Κυριακή 23.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Ένα σωστό σχέδιο δράσης μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία. Τα άστρα προτείνουν να επιμείνετε σε αυτό, άσχετα από τις περιστάσεις. Αποφύγετε ωστόσο να αναμείξετε προσωπικά με επαγγελματικά, γιατί θα χάσετε την εστίαση σας. Παραμείνετε ήρεμοι εν όψει επικείμενων  αλλαγών. Μη βιαστείτε να αναλάβετε δράσεις, μια και η ασφάλεια προηγείται!

 

Δευτέρα 24.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Είναι μια θαυμάσια ημέρα που έχει μεγάλες ευκαιρίες για σας! Η υπερβολικά σοβαρή προσέγγιση σας για αυτό που κάνετε και η εμμονή σας με την πρόσθετη ασφάλεια μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και να επιβραδύνει την εξέλιξη! Εάν καταφέρετε να συνδυάσετε σωστά την εμπειρία και τη διαίσθηση, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να καταφέρετε το ποιούμενο!

 

Τρίτη 25.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Να είστε πιο προσεκτικοί όταν είστε στο δρόμο, όταν εργάζεστε με εξοπλισμό ή στην οδήγηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με συνταξιδιώτες σας, συναδέλφους, συγγενείς και άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι συνθήκες θα παρουσιάσουν απρόβλεπτες αλλαγές, είτε λόγω της διάθεσή σας ή των μεταβαλλόμενων  προθέσεων των άλλων ανθρώπων

 

Τετάρτη 26.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Άλλοι θα θέσουν τους κανόνες του παιχνιδιού σήμερα. Κανείς δεν θα αμφισβητήσει τη γοητεία σας, αλλά σχεδόν κανείς δεν θα δείξει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον για τη γνώμη σας. Η αβρότητα, η φιλικότητα, το ανοιχτό μυαλό και η γενναιοδωρία θα είναι τα ατού σας σε κάθε σημαντική συνάντηση σήμερα. Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτά. Χρειάζεται σοβαρότητα και αρκετή δουλειά!

 

Πέμπτη 27.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Μπορεί να μπείτε σήμερα στον πειρασμό στον επαγγελματική ή στον αισθηματικό τομέα να κάνετε κάποιες παράτολμες ενέργειες, με την ελπίδα μεγάλων οικονομικών αποδόσεων ή για να κοσμήσετε την φαρέτρα σας με νέα ερωτικά τρόπαια. Οι πιθανότητες όμως να χάσετε, ότι από τα δύο κάνετε,  είναι μεγάλες…

 

Παρασκευή 28.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση) 

Θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο τα ηνία της αυτο-πειθαρχίας και να παραιτηθεί από το υπερβολικά αυστηρό πρόγραμμα σας! Μην βάζετε εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες ούτε για τους άλλους αλλά ούτε και για τον εαυτό σας. Εάν ανησυχείτε για το πώς πάνε τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ή ένα επιχειρηματικό εταίρο, θα πρέπει να βιαστείτε και να προσπαθήσετε να εξομαλύνετε τα πράγματα.

 

Σάββατο 29.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για νέα εγχειρήματα. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στην ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης και στα επιτεύγματά σας. Το ξεκίνημα της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό για επαφές με συζύγους, σύμβουλους ή συμμάχους. Θέματα της καριέρας δεν θα χάσουν τη σημασία τους για σάς, αλλά θα πάρουν σταδιακά μια πιο αισιόδοξη χροιά. Θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε τις ευκαιρίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

 

Κυριακή 30.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μπορεί να αισθάνεστε μια μικρή αποξένωση με τις σημερινές πλανητικές θέσεις. Αυτό θα εξαρτηθεί όμως αρκετά από τον τρόπο που θα χειριστείτε οι ίδιοι τις προσωπικές σας επαφές. Είναι ωστόσο σχεδόν αδύνατο σήμερα να χαρείτε τον  έρωτα ή την συναισθηματική πληρότητα.

 

Δευτέρα 31.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μην αναλαμβάνουν την ευθύνη να λύσετε σοβαρά προβλήματα στη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει έντονη η πιθανότητα για μια απρόσμενη περιπέτεια, που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για εσάς. Στο δεύτερο μισό της ημέρας θα απαιτηθεί από σας να μετουσιώσετε τις σκέψεις σε πράξεις. Καυγάδες ή διαπληκτισμοί με συγγενείς είναι πολύ πιθανοί.

Αλίντα Κανάκη

Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2022

Δευτέρα 01.08.2022 (Σελή…