Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2020

Παρασκευή 1.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Είστε συναισθηματικά αρκετά φορτισμένοι. Το συναίσθημα, η λογική και η διαίσθηση σας, σας υπαγορεύουν αντικρουόμενα πράγματα και δεν ξέρετε τι να ακολουθήσετε. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση, αυτή ξέρει.

Σαββάτο 2.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση)

Μπορείτε σήμερα να βρείτε διέξοδο από μια μέρα όλο νευρικότητα μέσα από την τέχνη. Δείτε τις ομορφιές της ζωής και ξεχάστε το γκρίζο που σας περιβάλει.

Κυριακή 3.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Δεν θα είναι ανέφελος ο δρόμος προς την πραγματοποίηση των στόχων σας. Εμπόδια εμφανίζονται από το πουθενά και ανακόπτουν ή επιβραδύνουν σημαντικά την πορεία σας.

Δευτέρα 4.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον.

Τρίτη 5.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Δραστηριοποιηθείτε και μην περιμένετε να πέσει το Μάνα εξ ουρανού… Προσέξτε επίσης τι εύχεστε σήμερα, γιατί οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα βιώσετε…

Τετάρτη 6.5.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Ο από μηχανής θεός θα εμφανιστεί στο πρόσωπο ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον και θα σας δώσει χείρα βοηθείας την στιγμή που θα το έχετε ανάγκη.

Πέμπτη 7.5.2020 (Πανσέληνος στον Σκορπιό)

Αναζητήσετε την χαρά και την χαλάρωση παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε για λίγο από θέματα καθημερινότητας και να ξελαμπικάρετε.

Παρασκευή 8.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα παρουσιάζονται σήμερα. Οι ικανότητες σας θα σας δώσουν το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας, αρκεί να καταφέρετε να εστιάσετε στα σημαντικά.

Σαββάτο 9.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Σαν να σας έχει κάνει σοφότερους το Σύμπαν για μια μέρα, τα λεγόμενα σας ξαφνιάζουν τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας. Βλέμματα επιδοκιμασίας αλλά και αποδοκιμασίας θα σας συνοδεύουν όλη την μέρα, γι αυτό χαλαρώστε και απολαύστε το…

Κυριακή 10.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η σημερινή μέρα θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε όμως με καθαρό μυαλό πριν κάνετε κάποιο βήμα που δεν θα είναι αναστρέψιμο.

Δευτέρα 11.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

(Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο – Ανάδρομος μέχρι τις 29.9.2020)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, εσωστρεφείς και θέματα σπιτιού και οικογένειας παίρνουν το πάνω χέρι και ζητούν λύσεις. Με ψυχραιμία θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

Τρίτη 12.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Η διάθεση σας χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό και έντονα αισθήματα αγάπης και έρωτα. Είναι ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σας, να διαλύσετε τα σύννεφα που ίσως υπάρχουν στην σχέση σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Τετάρτη 13.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

(Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους – Ανάδρομη μέχρι τις 25.6.2020)

Έχετε την τάση να γίνετε απότομοι, έως και ειρωνικοί με όσους αισθάνεστε ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το οξυδερκές σας μυαλό. Είναι μια προσέγγιση όμως τελείως λανθασμένη που θα σας φέρει αρκετά προβλήματα με τους συνεργάτες σας στο άμεσο μέλλον.

Πέμπτη 14.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

(Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 13.9.2020)

Θέματα εργασίας σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Νοιώθετε αδικημένοι και θέλετε να αντιδράσετε δυναμικά. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας.

Παρασκευή 15.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση προδιαγράφει η σημερινή σας μέρα. Τα πράγματα μπορούν σχετικά εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου, γι αυτό καλό θα ήταν να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και ψυχραιμία.

Σαββάτο 16.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει την μέρα σας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας, αρκεί να τους το επιτρέψετε.

Κυριακή 17.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μια χαλαρή μέρα η σημερινή και ιδιαίτερα οι βραδινές ώρες. Κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και έρωτας συνθέτουν το σκηνικό που θα σας κάνει να χαλαρώσετε.

Δευτέρα 18.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Ένας κύκλος φαίνεται να ολοκληρώνετε και ένας νέος να ανοίγει. Η μέρα έχει έντονα συναισθήματα και στο προσκήνιο βρίσκεται η συναισθηματική σας σχέση…

Τρίτη 19.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Με ψυχική δύναμη και την έμπνευση για να προχωρήσετε μπροστά θα σας ανταμείψει η μέρα. Βρείτε όμως και τον χρόνο να ξεκουραστείτε.

Τετάρτη 20.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται σήμερα στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατενίστε με ελπίδα το μέλλον.

Πέμπτη 21.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, χωρίς πολλά ανοίγματα δείχνετε μια πίστη στις σχέσεις σας.

Παρασκευή 22.5.2020 (Νέα Σελήνη στους Διδύμους)

Βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να επιλέξετε. Η μέρα όμως δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

Σάββατο 23.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται και προδιαγράφονται σοβαρές προοπτικές για επιτυχία κάποιων στόχων σας. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και δεν θα χάσετε.

Κυριακή 24.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Ζητήματα οικογενειακά σας απασχολούν και απαιτούν την προσοχή και την ενασχόληση σας. Ίσως να έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας τελευταία και να απαιτεί λίγο από τον χρόνο σας.

Δευτέρα 25.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θέματα υγείας κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μην αψηφάτε τα όποια μηνύματα σας στέλνει ο οργανισμός σας! Εάν βρίσκεστε ήδη υπό ιατρική φροντίδα, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας.

Τρίτη 26.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφή. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν.

Τετάρτη 27.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για χαλάρωση, καλή παρέα και εκτόνωση. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Πέμπτη 28.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Οι συμπτώσεις κατά την διάρκεια της μέρας λειτουργούν υπέρ σας! Ο παράγοντας τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας.

Παρασκευή 29.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά την σημερινή μέρα. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις μπορείτε να ξεπεράσετε χρόνια προβλήματα.

Σαββάτο 30.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σας πεισμώσουν. Με μια σωστή τακτική θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Κυριακή 31.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Ιδιαίτερα παραγωγική είναι η μέρα σας και οι υποθέσεις σας μπορούν να διευθετηθούν με σχετική άνεση. Κάντε καλή χρήση των θετικών πλανητικών επιρροών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…