Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Αλλαγές στην οικογένειά σας, στο σπίτι, στο γάμο σας ή στη ζωή των στενών προσώπων σας μπορεί να χρησιμεύσει ως κίνητρο για περαιτέρω αλλαγές ή να αποτελέσουν πηγή για ανησυχίες και μια γενική ανασφάλεια.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η ένταση αυξάνεται σήμερα! Τα γνώριμα μονοπάτια δεν είναι πλέον ενδιαφέροντα, αλλά ότι νέο και άγνωστο είναι δύο φορές πιο συναρπαστικό! Προσέξτε όμως να μην βλάψετε τις σχέσεις σας…

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγωνίζεται για τους προσωπικούς σας στόχους, αν έχετε γεννηθεί στη μέση του Νοεμβρίου. Μια προσπαθείτε να κατανοήσετε τα ακατανόητα, να εκδικηθείτε ή να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε σύγκρουση ή αντιπαράθεση χωρίς αποτέλεσμα

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οι σχέσεις σας με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, τους συγγενείς και τα μέλη του σπιτιού σας δεν μπορεί να θεωρηθούν ως σαφείς και σταθερές σήμερα. Προσπαθήστε να μην είστε περίεργοι, καθώς θα αποφύγετε επώδυνες αντιδράσεις των άλλων. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η ευαισθησία σας θα εκφραστεί σήμερα σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις που θα σας χτυπήσουν την πόρτα, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην προσωπική σας ζωή. 

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Είναι μια θαυμάσια ημέρα! Μπορείτε να εκδηλώσετε ελεύθερα το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, τη μουσική σας παιδεία ή τα ταλέντα στην ψυχολογική. Είναι μια τέλεια χρονική στιγμή για τη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής! 

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Σήμερα μπορεί να καταλήξετε με νέες, απρόσμενες και ασυνήθιστες ευθύνες, που θα βρείτε δύσκολο να προσαρμοστείτε. Μπορείτε να αλλάξετε θέση εργασίας. Οι αλλαγές στην εργασία σας είναι πιο πιθανές, εάν συνεργάζεστε  με διεθνείς εταίρους, εάν εξυπηρετείτε ξένους πελάτες ή εάν εργάζεστε μακριά από το σπίτι σας.

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Θα ήταν λογικό να αφιερώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας ώρες για να ξεκουραστείτε, στιγμές με χαλαρές δραστηριότητες, ώρες που θα περάσετε με τα παιδιά σας και τους αγαπημένους σας ή κάποιες στιγμές για σας, κάνοντας κάποια δημιουργική εργασία. 

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Δεν θα είναι πολύ δύσκολο για σας να βρεθεί κάποιο σημείο ισορροπίας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα, ακόμη και αν υπάρχουν κάποια πράγματα στη συμπεριφορά του συντρόφου σας που σας ενοχλούν

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Σήμερα μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς που συνεργάζεστε. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε. Ωστόσο δεν θα ήταν σοφό να προχωρήσετε σε μια αιφνίδια αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού.

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Το πρωί είναι γεμάτο με διαφωνίες και ανταλλαγή επιχειρημάτων. Άχρηστοι διαπληκτισμοί και περιττές συζητήσεις είναι μπορεί να είναι συχνοί σήμερα.  Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα απαιτήσουν πρόσθετη επαλήθευση, γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικές… 

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η διαίσθησή σας μπορεί να σας απογοητεύσει κατά τη διάρκεια της μέρας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο ορθολογικά, ελέγξτε τα συναισθήματά σας καλύτερα και συμμορφωθείτε με το νόμο και την κοινή λογική.

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για τις προσωπικές σας επιδιώξεις ( ειδικά, αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο). Ωστόσο, τα αστέρια σας συμβουλεύουν να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Τα προβλήματα υγείας μπορεί να οφείλονται στην υπερβολικά συναισθηματική φύση σας!

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν και θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας για το ταίρι σας.

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Για σήμερα προτιμήστε να βάλετε λίγη ξεγνοιασιά στη ζωή σας, έτσι θα απαλλαγείτε από το άγχος και θα δείτε κάποια πράγματα μέσα από διαφορετική ματιά.

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας.

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Είστε έτοιμοι για δράση και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Αποφύγετε όμως μεγαλομανίες καθώς και επιπόλαιες κινήσεις.

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Κάποιοι σήμερα θα προσφερθούν να προβάλουν ή να προωθήσουν το έργο σας, γιατί σας εκτιμούν! Μην τους απογοητεύσετε με την υπερφίαλη συμπεριφορά σας.

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Υπέροχη μέρα η σημερινή για να βρεθείτε με φίλους ή με συγγενείς που σας αγαπούν και να απολαύσετε την συντροφιά τους. Μια έξοδος θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τα άγχη της καθημερινότητας.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, σας κάνει το άτομο που θα πρόσεχε κανείς μέσα στο πλήθος, λόγω της ακτινοβολίας και του ερωτισμού που εκπέμπετε! Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα…

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Ρίξτε όλη την ενέργεια σας στην δουλειά. Αν είστε καλλιτέχνες εκφράστε την έμπνευση σας και θα δημιουργήστε κάτι εξαιρετικό! Η δημιουργικότητα θα δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα!

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση που μπορεί να φέρει και τη λήξη ενός δεσμού. Χαμηλώστε τους τόνους.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά και όλα σας τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη.

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Δημιουργική μέρα για όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Θα νιώσετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ευάλωτοι, θα απολαύσετε την ψυχαγωγία, θα είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Το πνεύμα σας θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο. Ευνοϊκή και παραγωγική μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Αποφύγετε ενέργειες και αποφάσεις που θα σας γεμίσουν αργότερα με ευθύνες, χωρίς τα αντίστοιχα οφέλη. Ο ρομαντισμός του συντρόφου σας θα σας απογειώσει σήμερα.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες! Κάντε όμως προσεκτικές επιλογές και αποφύγετε την ανάμειξη σας με άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα…

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Εργασιομανείς είστε και σήμερα! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε αυτή τη περίοδο, θα βρείτε να κάνετε κάτι στο σπίτι. Αισθάνεστε ψυχικά κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση δεν σας έχει εγκαταλείψει.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…