Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Απριλίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 20/04 μετακινείται στον Ταύρο και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Ο Ερμής ακολουθεί μια σχεδόν παράλληλη με τον Ήλιο πορεία το διάστημα αυτό και στις 3 Απριλίου διέρχεται τον 7ο οίκο σας. Από την θέση του αυτή θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες και να έχετε την στήριξη κάποιων ατόμων στην επίτευξη των στόχων σας. Οι επιχειρηματίες μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα επεκτατικά σας σχέδια, να προσλάβετε και να εκπαιδεύσετε καινούργιο προσωπικό ή να κλείσετε όλες εκείνες τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Στις 21 Απριλίου ωστόσο γυρίζει ανάδρομος, οπότε φροντίστε μέχρι τότε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο στο ξεκίνημα του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Το υπόλοιπο του μήνα, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα βοηθήσει τους δεσμευμένους να εμβαθύνουν την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα προσελκύονται από άτομα που κρύβουν κάποιο μυστήριο.

 

Τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα και ψυχική υγεία) ενεργοποιεί η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό και πολλοί μεταξύ σας θα προτιμήσετε την μοναξιά από τα πολύβουα πλήθη. Γεγονότα του παρελθόντος επανέρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει επιτέλους να καταπιαστείτε μαζί τους, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση. Εάν απαιτείται η επανεκκίνηση σε κάποιο τομέα της ζωής σας, η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές.

 Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό βρίσκεται πάνω από τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) και φαίνεται να επηρεάζει την φυσική και ψυχική σας κατάσταση. Για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να μην ξεφεύγετε από το μέτρο. Αποφύγετε τις υπερβολές σε κάθε επίπεδο!

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 2, 4, 25, 27, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  8, 17

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…