Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Δεκεμβρίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή υπόσχεται πολλές καινούργιες συναντήσεις και μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σας. Ίσως να επιλύσετε τυχόν εκκρεμή ζητήματα οικονομικής φύσης ή τουλάχιστον να θέσετε τις βάσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Ορισμένοι θα το πετύχουν μόνοι τους, στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις, άλλοι ίσως χρειαστούν την συνδρομή των γονέων ή άλλων πολύ δικών τους ανθρώπων. Η θέση αυτή του Ήλιου, δεν αυξάνει μόνο την πιθανότητα να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, αλλά ευνοεί την αγορά ή την πώληση ακινήτων. Την τελευταία βδομάδα που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Αιγόκερου, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις ή την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο και επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής εισέρχεται την 1η Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας μια περίοδο γνωριμιών με καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα. Οι συναντήσεις θα είναι πολλές, η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή έντονη και οι επαφές θα φέρνουν ικανοποίηση. Στις 13 του μήνα ωστόσο τα πάντα επιβραδύνουν, καθώς ο πλανήτης γυρίζει ανάδρομος, ενώ μετά τις 23 Δεκεμβρίου επιστρέφει στον Τοξότη και στον 2ο οίκο σας. Το διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να θυσιάσετε τις προσωπικές σας επαφές και φιλίες στον βωμό του κέρδους. Μείνετε πιστοί στις αξίες σας!

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Μετά τις πρώτες μέρες του μήνα (στις 4/12) εισέρχεται η Αφροδίτηστο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι 29 Δεκεμβρίου. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα.

Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και στον 2ο οίκο σας, θα φέρει την επιθυμία αλλά και ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη σας. Εάν σχεδιάζετε κάποια μεγάλη αγορά, ξανασκεφτείτε το, γιατί μπορεί σύντομα να το μετανιώσετε. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος και δεν ευνοεί καινούργια ξεκινήματα, ούτε αγορές.

Η Πανσέληνος στις 27 Δεκεμβρίου στον Καρκίνο και στον 9ο ηλιακό σας οίκο ίσως να φέρει νέα στο κατώφλι σας, που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση ίσως και διαμάχες. Προσέξτε επίσης έγγραφα που συντάσσετε ή υπογράφετε τις μέρες αυτές. Ζητήστε νομική συμβουλή, εάν το κρίνετε σκόπιμο, ώστε να είστε απόλυτα κατοχυρωμένοι. Τις μέρες δε γύρω από την Πανσέληνο ίσως να αλλάξουν απροσδόκητα οι συνθήκες που επικρατούν, οπότε θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε ταχύτατα τα σχέδια σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 11, 23, 25, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο:  13, 18, 26, 28

 

                                                           Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό 2024!

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…