Τίγρης – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Τίγρη ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, αναγράφεται δε και το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2022               01.02.2022 – 21.01.2023                νερό

2010               14.02.2010 – 02.02.2011                μέταλλο

1998               28.01.1998 – 15.02.1999                γη

1986               09.02.1986 – 28.01.1987                φωτιά

1974               23.01.1974 – 10.02.1975                ξύλο

1962               05.02.1962 – 25.01.1963                νερό

1950               17.02.1950 – 05.02.1951                μέταλλο

1938               30.01.1938 – 18.02.1938                γη

1926               13.02.1926 – 01.02.1927                φωτιά

 

Τίγρης 2023 – Γενική επισκόπηση

 Το ωροσκόπιο του 2023, το έτος του υδάτινου Λαγού, υπόσχεται για το ζώδιο σας εύνοια που θα φέρει ευημερία σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αλλά και να διευρύνετε τις γνώσεις σας, ώστε να χτίσετε με τις δικές σας δυνάμεις την επιτυχία που αξίζετε. Το σημαντικότερο όμως εμπόδιο που βρίσκεται στον δρόμο σας προς την επιτυχία, είναι η ίδια σας η ανασφάλεια και η έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις ή στις ικανότητες σας. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη και ανάλυση μέσα στο 2023. Δεχτείτε τις καταστάσεις όπως έρχονται και πιάστε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά.

Η Τίγρης είναι ένα ευγενικό ζώο, η δράσεις του οποίου είναι πέρα και πάνω από προσωπικό συμφέρον ή υποκρισία. Η επιτυχία σας ανήκει δικαιωματικά και θα έρθει μέσα στην χρονιά. Απλά χρειάζεται κάποια υπομονή, αλλά και ένα πλάνο. Κυρίως όμως, δεν πρέπει να διασπάτε τις δυνάμεις σας και να κυνηγάτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ιεραρχήστε τις επιθυμίες σας και καταπιαστείτε με ένα πράγμα την φορά. Άλλωστε το σύμπαν ικανοποιεί πάντοτε μια επιθυμία μας κάθε φορά. Διαφορετικά θα προκαλέσετε την μήνιν του και δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτε στο τέλος. Η συμβουλή του έτους είναι να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, μην παραλείποντας να αποφορτίζεστε από την ένταση της μέρας με διαλογισμό, άσκηση ή ότι άλλο ταιριάζει στον χαρακτήρα σας.

Τίγρης 2023 – Καριέρα

 Τα επαγγελματικά σας θα επηρεαστούν μέσα στην χρονιά από την σύγχυση που θα έχετε στο μυαλό σας, καθώς δεν θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε ή να πετύχετε.  Την άνοιξη θα θέλετε να παραιτηθείτε από την δουλειά σας και να αλλάξετε επαγγελματική στέγη, ακόμη και πορεία, ενώ το φθινόπωρο θα αλλάξετε πάλι γνώμη και θα θέλετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Συνιστάται μέσα στο 2023, ειδικά στα επαγγελματικά σας, να ακούτε την διαίσθηση σας, η οποία θα σας δείξει την σωστή πορεία. Μην φοβάστε τίποτε, ακόμη και να αποφασίσετε να παραμείνετε στην παλιά σας δουλειά. Η επιτυχία θα έρθει και θα σας βρει όπου και αν βρίσκεστε.

Είναι σημαντικό όμως να θυμάστε ότι δεν πρέπει να αφήσετε τίποτε ημιτελές μέσα στην χρονιά. Μην αφήνετε μια προσπάθεια στην μέση, γιατί δεν σας βγαίνει όπως θα θέλατε ή δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα ή την αποδοχή από τους γύρω σας από τα πρώτα δείγματα που θα πάρετε. Εάν περάσετε τις δοκιμασίες του έτους, τότε η επιτυχία θα σας χαμογελάσει πλατιά. Θα απολαύσετε τιμές και αξιώματα, αλλά και καλά εισοδήματα. Μέσα στην χρονιά μπορεί να σας προταθεί να συμμετάσχετε σε μια συνεργασία ή σε μια καινούργια επαγγελματική προσπάθεια από φιλικά σας πρόσωπα ή από ένα παλιό σας συνεργάτη. Θα έχει έρθει ίσως η ώρα να ρισκάρετε.

Τίγρης 2023 – Οικονομικά

 Όσοι του ζωδίου σας ασχολείστε επαγγελματικά με επενδύσεις και την χρηματιστηριακή αγορά, με την επιμέλεια ή παραγωγή τηλεοπτικών ή ραδιοφωνικών εκπομπών ή με τον προγραμματισμό, δεν έχετε καλές προοπτικές μέσα στην χρονιά του υδάτινου Λαγού, ιδίως με το οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται. Ως εκ τούτου θα πληγούν τα εισοδήματα σας σε σημαντικό βαθμό. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε κάποιο ανεκτό οικονομικό επίπεδο, θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων από παράλληλες δραστηριότητες. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε τάχιστα στις περιστάσεις και να είστε ευέλικτοι, παρακάμπτοντας τις επιθυμίες σας, για να μπορέσετε να επιβιώσετε.

Σε γενικές γραμμές, η χρονιά του Λαγού δεν είναι ένα έτος που θα μπορούσε να ευνοήσει το ζώδιο σας να γίνετε πλούσιοι ή να εξοικονομήσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά μέσα στην χρονιά, για να μπορέσετε να βγάλετε τα χρήματα που είναι ικανά και αναγκαία για τις ανάγκες σας. Οι μήνες που θα είναι πιο ευνοϊκοί για τα οικονομικά σας είναι ο Αύγουστος και ο Νοέμβριος. Επωφεληθείτε από αυτή την μικρή εύνοια της τύχης και αποπληρώσετε δάνεια ή άλλες οφειλές, αποταμιεύσετε για τις πιο δύσκολες μέρες του έτους ή δημιουργήστε κεφάλαια για να επενδύσετε όταν οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές.

Τίγρης 2023 – Συναισθηματικά

 Στην συναισθηματική σας ζωή, η περίοδος του πρώτου τετραμήνου του έτους, δηλαδή μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου θα είναι αρμονική, γεμάτη πάθος και επιτυχίες. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα απολαύσουν το διάστημα αυτό μια ειδυλλιακή περίοδο στην σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν το άλλο τους μισό. Θα χρειαστεί όμως προσοχή στην επιλογή του συντρόφου. Μην κρεμαστείτε από τον πρώτο τυχόντα. Από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο, ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί στις ζωές σας. Ακούστε την καρδιά σας, απομονώστε την λογική και αφεθείτε στο συναίσθημα. Όσοι ελεύθεροι δεν είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους στις αρχές του χρόνου, τώρα θα έχουν πολύ πιο αυξημένες πιθανότητες.

Το φθινόπωρο θα είναι μια ταραγμένη περίοδος για την συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων. Θα είναι πολύ συχνές οι διαφωνίες, οι συγκρούσεις και οι αντιπαλότητες, που θα οφείλονται κυρίως στην προσπάθεια της κάθε πλευράς να επιβληθεί ή να επιβάλει την άποψη του στο ταίρι του. Πολλές σχέσεις να υποστούν σημαντικές αναταράξεις, ενώ κάποιες μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους, υπό το βάρος διαχρονικών προβλημάτων ή νεών σκανδάλων που θα δουν το φως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας από τον ρομαντισμό και τις πνευματικές συζητήσεις με τους υποψήφιους συντρόφους, το διάστημα αυτό θα επικεντρώσουν την προσοχή τους στην ικανοποίηση του ερωτικού τους πάθους, κάτι που δεν αποτελεί πάντοτε εγγύηση για μια λειτουργική και αρμονική σχέση.

Στο κλείσιμο πάντως της χρονιάς φαίνεται να εξομαλύνονται οι καταστάσεις, καθώς υπάρχουν πολλές περισσότερες χαρούμενες στιγμές από εντάσεις. Η ζήλια δεν ανήκει στις αρετές που αποζητάει κανείς στο ταίρι του και θα πρέπει να την αποβάλετε. Εάν θέλετε να επιβιώσει η σχέση ή ο γάμος σας και να έχει διάρκεια στον χρόνο, οφείλετε να κάνετε μια προσπάθεια εμβάθυνσης, να εξελιχθείτε σαν ζευγάρι, γιατί ότι σταματά να εξελίσσεται, πεθαίνει. Όσοι του ζωδίου σας δεν μπόρεσαν μέσα στην χρονιά του υδάτινου Λαγού να βρουν το άλλο τους μισό, ας μην απελπίζονται, γιατί σύντομα θα ανοίξει η τύχη τους.

Τίγρης 2023 – Υγεία

 Μέσα στο 2023, το έτος του Λαγού, το ζώδιο σας αναμένεται να ταλαιπωρηθεί από αναπνευστικά προβλήματα αλλά και από αλλεργίες. Αποφύγετε ένα υγρό περιβάλλον, μην εκτίθεστε στην σκόνη ή στην γύρη, προστατευθείτε από την πολύ ζέστη και κυρίως συμβουλευτείτε τον θεράποντα γιατρό σας, ιδίως της εποχές που ευνοούν τις αλλεργίες. Προληπτικά θα ήταν καλό να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, περιορίζοντας λιπαρά και γλυκά και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας. Και βέβαια να φροντίσετε να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε αρκετές ώρες, ώστε να δίνετε τον οργανισμό σας τα χρονικά περιθώρια που χρειάζεται για να ανακτά δυνάμεις. Εάν χειρίζεστε μηχανολογικό εξοπλισμό, χρειάζεται προσοχή μέσα στην χρονιά για την αποφυγή ατυχημάτων. Σε γενικές γραμμές λοιπόν η υγεία σας θα είναι καλή. Δεν διατρέχετε σημαντικούς κινδύνους, τα μικρά και επίμονα όμως προβλήματα, όπως είναι οι αλλεργίες θα σας εκνευρίζουν.

Τίγρης 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Οι άντρες του ζωδίου σας αναμένεται να βιώσετε μια δύσκολη και αγχωτική χρονιά κατά την βασιλεία του υδάτινου Λαγού. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο θα πρέπει να προσέξετε και να μην εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας που αφορούν συνεργάτες, συναδέλφους ή ανωτέρους, για να μην  δημιουργήσετε προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο και να μην πυροδοτήσετε εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στην ομάδα που δραστηριοποιείστε. Η αξιοπρέπεια σας δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να μειωθεί για κανέναν λόγο το διάστημα αυτό. Αυτός θα είναι και ο κύριος λόγος, που πολλοί από σας θα παραιτηθούν από την δουλειά τους και θα αναζητήσουν ένα νέο και πιο υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Κάποιοι μεταξύ σας ενδέχεται να αλλάξουν επάγγελμα μέσα στην χρονιά, ενώ άλλοι θα ανακαλύψουν ικανότητες ή ταλέντα που δεν γνώριζαν. Είναι σημαντικό να κάνετε σωστή διαχείριση του χρόνου σας, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα σε επίπεδο καριέρας. Τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο η κούραση μια έντονης χρονιάς θα γίνει εμφανής και θα πρέπει να βρείτε χρόνο και τρόπους να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά. Διαφορετικά θα δείτε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας να μειώνονται και πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε από μια ελαφρά κατάθλιψη, καθώς θα αδυνατείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Μην επιτρέπετε οι κρίσεις πανικού να σας παραλύσουν και να χάσετε τον προσανατολισμό σας. Χαλαρώστε και εξετάστε προσεκτικά ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε. Μετά μπορείτε να χαράξετε την πορεία που θεωρείτε κατάλληλη.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα πρέπει να μην φοβάστε να δείξετε στην σύντροφό σας τις ευαισθησίες σας και να είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις. Ο εγωισμός σας μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην σχέση σας και τελικά να χάσετε την σύντροφό σας λόγω της άκαμπτης και απόλυτης στάσης σας. Όσο δε αφορά τους συγγενείς και φίλους, μην χάνετε επαφή λόγω του φορτωμένου σας προγράμματος. Πάντοτε υπάρχουν οι δυνατότητες να συναντηθείτε, να τα πείτε, να χαλαρώστε ή να διασκεδάσετε, αρκεί να το θελήσετε.

Τίγρης 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Για τις γυναίκες του ζωδίου σας, το έτος του υδάτινου Λαγού θα είναι αρκετά πιο ομαλό από αυτό των αντρών. Το 2023 αναμένεται να φέρει πρόοδο και βαθιά ικανοποίηση. Θα υπάρξουν βέβαια κάποιες απρόσμενες καταστάσεις ή γεγονότα, αλλά δεν θα μπορέσουν να σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό. Εάν έχετε ολοκληρώσει το έργο που έχετε στα χέρια σας, και μόνο τότε, ξεκινήστε κάτι καινούργιο.

Για να προσελκύσετε καλή τύχη και επιτυχία μέσα στην χρονιά, το σύμπαν απαιτεί από εσάς να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας στους συγγενείς σας που έχουν ανάγκη από ένα χέρι βοηθείας. Για την καριέρα σας είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια σταθερή πορεία, σύμφωνα με τα σχέδια που έχετε καταστρώσει, και να διευρύνετε τον κύκλο επιρροής σας μέσα από καινούργιες επαφές που θα κάνετε. Η πρωτοτυπία των ιδεών σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τη σωρό και να αναδειχθείτε. Τέλος, δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα για συνεργάτες, συναδέλφους ή προϊσταμένους να τορπιλίσουν τις μακροχρόνιες προσπάθειες σας για μια λαμπρή καριέρα. Η διπλωματία λοιπόν είναι το Α και το Ω στην πορεία σας προς την κορυφή.

Η καριέρα σας θα σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο κατά την διάρκεια του έτους και θα παρουσιαστούν προτάσεις για συνεργασία που δεν περιμένατε. Κάντε προσεκτικές επιλογές και δεν θα χάσετε. Και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση, ανάλογη με την πορεία της καριέρας σας. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα υπάρξει μια σταθερότητα στα εισοδήματα σας. Το 2023 είναι ωστόσο ένα ευνοϊκό έτος για επισκευές ή ανακαινίσεις στην κατοικία σας ή για μια μετακόμιση ή για επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων που έχουν σχέση με το σπίτι σας.

Τίγρης 2023 – Feng shui και τύχη

 Θα είναι μια υπέροχη χρονιά για το ζώδιο σας, ένα έτος που θα σας δώσει την δυνατότητα να βγείτε από την σκιά και να λουστείτε από το άπλετο φως, πετυχαίνοντας αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. Για να ενισχύσετε την καλή σας τύχη και να προσελκύσετε ευημερία, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε στον χώρο σας το αγαλματίδιο του Ευτυχισμένου Βούδα ή της Θεάς Kwan Yin, θεάς της Συμπόνιας, του Ελέους και της Καλοσύνης. Κατάλληλα επίσης είναι και τα νομίσματα Feng shui, όπως και ένα δέντρο χρημάτων, το οποίο είναι ένα κατάλληλο ζωδιακό φυλαχτό για σας την χρονιά αυτή.

Για την προσέλκυση αγάπης αγοράστε ένα ζευγάρι πάπιες Mandarin, ενώ τα πετρώματα του κιτρίνη και το μάτι του τίγρη προσελκύουν την επιτυχία. Τίποτε όμως δεν μπορεί να σας προστατέψει από την τιμωρία που σας επιφυλάσσει το σύμπαν, εάν είστε επιθετικοί, αλαζόνες ή επίμονοι σε σημείο εμμονής. Ελέγχετε επίσης τις συναισθηματικές σας εξάρσεις την χρονιά του υδάτινου Λαγού. Και φυσικά δεν θα πρέπει να καταφύγετε σε ανέντιμες μεθόδους ή σε απάτες για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε.

Τυχερά χρώματα για το 2023: λευκό, ροζ και γκρι

 Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2033: Νοτιοανατολικά, νότια και ανατολικά

Τυχεροί αριθμοί για το 2023: 7 και 4

Τυχεροί μήνες 2023: Ιούνιος, Οκτώβριος και Νοέμβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Αύγουστος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Ροζ χαλαζίας και σμαράγδι

Τσάκρα 2023: Της ρίζας και της καρδιάς

Τίγρης 2023 – Το έτος ανά μήνα

 

 Ιανουάριος 2023

Είναι ένας δύσκολος μήνας για τα επαγγελματικά σας, κατά τον οποίο θα διαψευσθούν οι ελπίδες σας. Αποφύγετε κουτσομπολιά στην δουλειά, κυρίως να διαδίδετε φήμες για συναδέλφους, γιατί θα πληγεί η αξιοπιστία σας. Και η συναισθηματική σας ζωή όμως θα επηρεαστεί από την κακή σας διάθεση.

 

Φεβρουάριος 2023

Η καριέρα σας φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα μέσα στον Φεβρουάριο και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Η βελτιωμένη σας διάθεση θα φέρει ηρεμία και αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Εάν παρόλα αυτά υπάρχουν προβλήματα συναισθηματικής φύσης, μην διστάζετε να ζητήσετε την βοήθεια ατόμων που εμπιστεύεστε.

 

Μάρτιος 2023

Τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι καλά τον μήνα αυτό, ίσως δε να έχετε μια αύξηση μισθού. Είναι όμως μια περίοδος που θα υπάρχουν πολλές εντάσεις και συγκρούσεις, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα θα βρεθούν στο στόχαστρο σας και θα υποστούν την μήνιν σας. Εάν επιλέξετε μια αθλητική δραστηριότητα για να εκτονώσετε την ένταση, προσέξτε γιατί κινδυνεύετε από διαστρέμματα και τραυματισμούς.

 

Απρίλιος 2023

Συγκρούσεων συνέχεια και αυτό τον μήνα, κυρίως γιατί θα εμπλέκεστε σε όποια αναμέτρηση βρεθεί στο δρόμο σας, σας αφορά ή δεν σας αφορά. Εάν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα και την επιθετικότητα σας, το χτύπημα που θα δεχτείτε θα είναι απίστευτο! Προβλήματα θα παρουσιαστούν και στην υγεία σας, αλλά δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό, αρκεί να συμβουλευτείτε έγκαιρα τον γιατρό σας.

 

Μάιος 2023

Η δυσαρέσκεια σας στέφεται αυτό τον μήνα στην δουλειά και αρνείστε να συνεχίσετε να δουλεύετε απλά για την επιβίωση σας. Θέλετε τα καλύτερα, θέλετε καριέρα, θέλετε δόξες και τιμές…θα κάνετε όμως τραγικό λάθος εάν παραιτηθείτε από τη δουλειά σας, χωρίς να έχετε βρει τα καλύτερα. Με ψύχραιμη ματιά προσπαθήστε να αναλύσετε την κατάσταση της αγοράς και να ζυγίσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας σε τόσο δύσκολες εποχές. Εάν παρόλα αυτά βρείτε αυτό που θέλετε, μελετήστε προσεκτικά του όρους τις συμφωνίας και προσέξτε τα ψηλά γράμματα. Επίσης, μην δανείσετε χρήματα μέσα στον μήνα γιατί δεν θα τα ξαναδείτε.

 

Ιούνιος 2023

Εάν δεν επιτρέψατε τις ψευδαισθήσεις σας να σας παρασύρουν, τώρα θα ανταμειφθείτε με επιτυχίες, καριέρα και χρήματα. Σε κάθε περίπτωση θα πάρετε ότι σας αξίζει, γιατί το σύμπαν είναι δίκαιο. Μέσα στον Ιούνιο υπάρχουν πιθανότητες να γνωρίσετε ανθρώπους επιρροής, που θα σας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον.

 

Ιούλιος 2023

Είναι ένας μήνας πολλών και συχνών μετακινήσεων και ταξιδιών, προσωπικών ή επαγγελματικών. Προσοχή στα έγγραφα σας, αλλά και στις κάρτες σας. Κινδυνεύει να κλαπεί ο κωδικός σας PIN και να σας αδειάσουν τους λογαριασμούς. Προσοχή επίσης στην οδική σας συμπεριφορά, καθώς είναι αυξημένος ο κίνδυνος ατυχημάτων.

 

Αύγουστος 2023

Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται ομαλά, το ίδιο όμως δεν μπορεί να ειπωθεί για την συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις όσο παράλογες και αν σας φαίνεται οι απαιτήσεις του συντρόφου σας. Συζητήστε τα ζητήματα με ηρεμία για να βρείτε λύσεις. Οι ελεύθεροι μπορεί να ξεκινήσουν μια νέα σχέση, δεν θα είναι όμως αυτή που πρέπει. Ίσως να μην είστε εσείς απόλυτα σίγουροι, μπορεί όμως να έχετε κάνει κακή επιλογή συντρόφου.

 

Σεπτέμβριος 2023

Στοχεύστε στην μελέτη και την βελτίωση των γνώσεων μας τον μήνα αυτό. Εάν είστε καλά προετοιμασμένοι, όταν εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Φροντίστε ωστόσο να βρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ απασχόλησης και ξεκούρασης, δράσης και ανάπαυσης, για να μην εξαντληθείτε.

 

Οκτώβριος 2023

Συγκρουσιακός και αυτός ο μήνας για το ζώδιο σας. Εάν δεν έχετε απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεων σας, οι εντάσεις θα είναι συνεχείς και συγκρούσεις εκρηκτικές, ειδικά στην προσωπική σας ζωή. Ο μήνας παρόλα αυτά είναι ιδανικός για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ιδίως με συγγενικά πρόσωπα.

 

Νοέμβριος 2023

Τα κουτσομπολιά και οι φήμες που θα κυκλοφορούν για το άτομο σας θα μπορούσαν να σας αποσυντονίσουν από την δουλεία σας. Μην τους δίνετε σημασία και επικεντρωθείτε σ’ αυτό που έχετε να κάνετε. Επενδύστε στην γνώση, φροντίζοντας να μάθετε καινούργια πράγματα που θα βελτιώσουν τις προοπτικές σας στον επαγγελματικό τομέα.

 

Δεκέμβριος 2023

Ο Δεκέμβριος θα είναι ο τυχερός μήνας του ζωδίου σας! Θα έχετε επιτυχίες στην καριέρα σας αλλά και αυξημένα εισοδήματα. Αποφύγετε παρόλα αυτά να δανείσετε χρήματα, ακόμη και σε στενούς συγγενείς, γιατί ίσως να μην σας επιστραφούν ποτέ. Όσο για την κοινωνική σας ζωή, χαλαρώστε και διασκεδάστε με φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας τους καρπούς των προσπαθειών σας.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…