ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα βρεθείτε προ τετελεσμένων σήμερα, είτε με μια απόφαση που θα σας κοινοποιηθεί στον επαγγελματικό χώρο ή από μια απόφαση που θα πάρει το ταίρι σας για τη σχέση σας. Οι εξελίξεις όμως σας συμφέρουν!           

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια αρμονική μέρα στο ξεκίνημα της με ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς θα μετατραπεί μετά το μεσημέρι σε ένα ατέλειωτο τρέξιμο. Τα σχέδια σας για τη σημερινή μέρα καθόλου απίθανο να ανατραπούν πλήρως…

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και αφήστε την παρόρμηση σας για μια φορά να εκφραστεί ελεύθερα. Ότι και αν είναι αυτό που σας λέει, όσο απίθανο και να ακούγεται, θα στεφτεί με επιτυχία!

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλά τα εμπόδια που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε τις πρωινές ώρες, γι αυτό εάν έχετε να κάνετε κάποιες σημαντικές επαφές ή να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες, προγραμματίστε τα για τις απογευματινές ώρες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η οικονομική σας κατάσταση είναι ικανοποιητική, τουλάχιστον σε σύγκριση μα παλαιότερες περιόδους, αλλά η ροπή σας προς τη κραιπάλη και την πολυτέλεια μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα…

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Η αδράνεια ή οι χαλαροί ρυθμοί που είστε συνηθισμένοι να ενεργείτε είναι βγαλμένοι από άλλη εποχή. Εάν θέλετε να παραμείνετε στη επιφάνεια θα πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Για να πετύχετε τα όσα ονειρεύεστε απαιτούνται πολλές και μακροχρόνιες προσπάθειες, αλλά και θυσίες από τη πλευρά σας. Τίποτε δεν χαρίζεται, και πολύ περισσότερο στις μέρες μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι θετική για αναζήτηση πληροφοριών που σχετίζονται με μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια. Επίσης κατά τις βραδινές ώρες είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση, που θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε τις ονειροπολήσεις και τις φαντασιώσεις για μια ζωή γεμάτη ανέσεις και στρωθείτε στη δουλειά. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε έστω και ένα μέρος των ονείρων σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εξελίξεις θα τρέχουν σήμερα με τη ταχύτητα του φωτός και εσείς θα αδυνατείτε να παρακολουθήσετε τα όσα διαδραματίζονται γύρω σας. Η βραδιά μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα…

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό σήμερα, αρκεί να το πιστέψετε! Θα πρέπει να κινηθείτε αντισυμβατικά, όσο και αν σας είναι δύσκολο, να δείξετε θάρρος και υπευθυνότητα και θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δύσκολη η σημερινή μέρα που κρύβει πολλές παγίδες! Ίσως κάνετε κάποιο λάθος στη δουλειά σας που να έχει σχέση με χρήματα, ενδεχομένως όμως να υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας με συνεργάτες σας.

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν το ατομικό σας ωροσκόπιο σχηματίζει σήμερα ευνοϊκές όψεις, είναι μια μέρα που μπορεί να συμβεί το θαύμα και να περάσουν στα χέρια σας μεγάλα χρηματικά ποσά από πηγή που δεν το περιμένατε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι κυρίες του ζωδίου σας θα έχουν την τάση να ξοδέψουν σήμερα σημαντικά ποσά σε καταναλωτικά είδη πολυτελείας, ενώ οι κύριοι θα δαπανήσουν αρκετά σε εστιατόρια πολυτελείας ή κάνοντας ακριβά δώρα στο ταίρι τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε να απολαύετε το πρωινό σας ξύπνημα, ώστε με καλή διάθεση και σταδιακά να ανεβάσετε ρυθμούς και να ξεκινήσετε μια απαιτητική μέρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι αρχίζει σήμερα να αλλάζει στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη διαχείριση των οικονομικών σας. Μια μεταβατική περίοδος ξεκινάει και θα μεταμορφώσει όλη σας τη φιλοσοφία στο θέμα των δαπανών και των επενδύσεων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι τρέχουσες σας υποθέσεις απαιτούν σύνεση και ασφαλείς χειρισμούς. Ζυγίστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά της κάθε απόφασης και ενεργήστε με ασφάλεια.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε περίεργη φάση, σήμερα θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο και την ενέργεια σας για να βρείτε λύσεις…

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ευχάριστη μέρα, επικεντρωμένη στις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Οι δικές σας επιθυμίες περνούν στο περιθώριο και προσφέρετε τη χαρά και την ικανοποίηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η δράση σας επικεντρώνεται στο προσωπικό σας χώρο σήμερα. Κάποιες αλλαγές ή μετατροπές μπορούν να δημιουργήσουν μια φρέσκια ατμόσφαιρα, χωρία απαραίτητα μεγάλες δαπάνες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μια τεταμένη ατμόσφαιρα θα επικρατεί στο σπίτι σήμερα. Θα έχετε την ανάγκη της παρουσίας ενός ατόμου που όμως θα βρίσκεται μακριά σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Εξαιρετικά ευνοϊκή η σημερινή μέρα για τους Ταύρους. Προβλήματα που φάνταζαν άλυτα μπορούν σήμερα να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ δεν αποκλείονται και ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και μάθετε να απολαμβάνετε και να ευγνωμονείτε για όσα καλά σας συμβαίνουν στη ζωή!

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ζωή σας βελτιώνεται σε καθημερινή βάση και εάν παρόλα αυτά δεν είστε ικανοποιημένοι με όσα καλά σας συμβαίνουν, σημαίνει ότι έχετε ανεβάσει υπερβολικά ψιλά τον πήχη.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ότι και να κάνετε σήμερα, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε είτε επιθετικά ζώα, είτε επιθετικούς ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Ακόμη και μια φιλική συνομιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα άσχημο καβγά…

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέα καθήκοντα μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένες ευθύνες και καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι γι αυτό πριν πανηγυρίσετε. Άλλωστε τα αγαθά κόποις κτώνται…  

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πράγματα ίσως εξελιχθούν λίγο διαφορετικά από ότι θα περιμένατε ή τα είχατε προγραμματίσει, δεν θα είναι όμως κάτι που θα σας πειράξει. Πολύ όμορφες στιγμές κατά τις βραδινές ώρες με φιλικά πρόσωπα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πρωινές ώρες χαρακτηρίζονται από μια γαλήνη και μια ηρεμία, που μπορεί και να σας κάνει να βαρεθείτε. Από το απόγευμα και μετά όμως η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο…                                  

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με δυσκολία θα μπορέσετε να ελέγξετε ή να παρακολουθήσετε αυτό που θα συμβαίνει γύρω σας, δεν σημαίνει όμως ότι απειλείστε ή ότι αισθάνεστε δυσάρεστα με τα τεκταινόμενα…                 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παραμονή πρωτοχρονιάς και αποφασίζετε οι περισσότεροι από σας να κάνετε κάτι νεωτεριστικό στη ζωή σας, πράγματα έως απίθανο για το χαρακτήρα σας. Θα βρείτε όμως τη συμπαράσταση φιλικών προσώπων στη προσπάθεια σας αυτή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια μικρή ανησυχία σας καταλαμβάνει, ίσως με τη σκέψη ότι πέρασε και άλλος ένας χρόνος χωρίς να πετύχετε αυτά που θέλατε, στο βαθμό που θα επιθυμούσατε. Έχετε όμως τόσα άλλα πετύχει, πολλά περισσότερα να απολαύετε από αυτά που σας λείπουν…

 

Καλή σας χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…