ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2018

ΤΡΙΤΗ 1.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η υπομονή και η δεκτικότητα σας αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν την λύση τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Γίνεστε λίγο πιο επικοινωνιακοί με τον περίγυρο σας, κάτι που θα βοηθήσει να αλλάξει το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον υπέρ σας.

ΠΕΜΠΤΗ 3.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι διαφορές εξομαλύνονται και η ηρεμία επιστρέφει στην ζωή σας. Επικεντρωθείτε στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων που έχουν καλή τύχη σήμερα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα, μην το αφήνετε με την γνωστή αναβλητικότητα σας για αύριο. Ίσως να αφήσετε μια σημαντική ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ζητήματα οικογενειακά σας απασχολούν και απαιτούν την προσοχή και την ενασχόληση σας. Ίσως να έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας τελευταία και να απαιτεί λίγο από τον χρόνο σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως η μέρα να σας κάνει λίγο μελαγχολικούς και ιδιαίτερα ευαίσθητους! Η ζωή όμως είναι εδώ και απαιτεί την ενεργή συμμετοχή σας. Ανασκουμπωθείτε και παλέψτε για τα συμφέροντα σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απολαύστε τον έρωτα, αποφύγετε όμως να προκαλέσετε τον σύντροφό σας με σκηνές ζηλοτυπίας ή φλερτάροντας εν είδη επίδειξης δύναμης…

ΤΡΙΤΗ 8.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρόκειται για μια μέρα γεμάτη πάθος, ερωτισμό αλλά και με πείσμα και στενοκεφαλιά. Μην τραβάτε το σκοινί αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.  

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.5.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εργασία θα σας απορροφήσει κατά την σημερινή μέρα, καθώς κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας θέσουν σε κατάσταση συναγερμού. Κινηθείτε προσεκτικά και συνετά.

ΠΕΜΠΤΗ 10.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετή η γκρίνια σήμερα στο σπίτι ή στα συναισθηματικά σας, που σας ταλαιπωρεί και σας εκνευρίζει. Ασχοληθείτε με την οργάνωση του σπιτιού σας για να αποσπάσετε την προσοχή σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αντιμετωπίζετε διλήμματα και δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βλάψουν σε μελλοντικό χρόνο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε αρκετά συντηρητικοί για να προσπαθήσετε ή να επενδύσετε σε νέα πράγματα. Η μέρα αυτή όμως θα σας δείξει με τον τρόπο της, ότι κακώς δεν επενδύσατε σε κάτι νέο τον καιρό που έπρεπε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα ίσως φέρει θαμμένα μυστικά στην επιφάνεια ή ενδεχομένως να ακούσετε λόγια που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας πικράνουν. Η μέρα θέλει προσοχή, γιατί δεν αποκλείεται να φέρει το τέλος μιας σχέσης…

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αισθάνεστε εξαντλημένοι από την έντονη και κοπιαστική εβδομάδα που έχετε πίσω σας και χρειάζεστε ξεκούραση και αναδιάταξη των δυνάμεων σας. Φροντίστε να περάσετε χαλαρά και όμορφα την μέρα σας, με άτομα που σας αγαπούν.

ΤΡΙΤΗ 15.5.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Παλεύετε μεταξύ του καλού και του κακού σήμερα, μεταξύ της τάσης σας να συγχωρήσετε ή να αγνοήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα. Επενδύστε στην θετική πλευρά του εαυτού σας και δώστε τόπο στην οργή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε αρκετή ενέργεια αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία με πιεστικές προθεσμίες που έχετε αναλάβει.

ΠΕΜΠΤΗ 17.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα υγείας κάνουν την εμφάνιση τους. Μην αψηφάτε τα όποια μηνύματα σας στέλνει ο οργανισμός σας! Εάν βρίσκεστε ήδη υπό ιατρική φροντίδα, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υγεία σας είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να κόψετε βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως ακόμη να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την ημερήσια άσκηση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στις επενδύσεις σας θα χρειαστεί να δείξετε την σημερινή μέρα, για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση, με την προσδοκία ότι αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον έσοδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα οικονομικά είναι η πηγή ανησυχίας, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημα της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια θετική αύρα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνετε να σας χαλάσει τίποτε την θετική αυτή ατμόσφαιρα…

ΤΡΙΤΗ 22.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

«Πολύ καλό για να είναι αληθινό», έτσι θα σκεφτείτε με αυτό που θα προκύψει σήμερα στον εργασιακό σας χώρο! Όσοι ειδικά από σας δραστηριοποιούνται σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική!

ΠΕΜΠΤΗ 24.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα μπορεί να σας φέρει μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσετε να βγείτε από το κουκούλι σας και να έρθετε σε επαφή με κόσμο. Ίσως ο νέος σας έρωτας να κρύβετε κάποιου στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την τάση να ξανοίγεστε οικονομικά, αλλά δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή! Άλλωστε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σας ενδιαφέρουν δεν εστιάζουν στο πορτοφόλι σας, αλλά στον ψυχικό σας κόσμο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικεντρωθείτε στα όσα σας έχει δώσει η καλή σας τύχη και μην γκρινιάζετε με όσα αισθάνεστε ότι σας λείπουν. Και αν δεν είστε ευχαριστημένοι και θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές, κινηθείτε αντί να μεμψιμοιρείτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε, αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε…

ΤΡΙΤΗ 29.5.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφή. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα σας φέρει κάποια χρήματα από μια πηγή που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Η μέρα προσφέρεται επίσης για ανοίγματα οικονομικά ή επαγγελματικά σε τομείς που δεν ήταν μέχρι στιγμής στις προτεραιότητες σας.

ΠΕΜΠΤΗ 31.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με ρομαντισμό και ένα έντονο καλλιτεχνικό στοιχείο να χαρακτηρίζει τη μέρα, αλλά και μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…