ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε μια περίεργη νευρικότητα και δεν μπορείτε να εντοπίσετε που οφείλετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να κάνετε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας, μια και η μέρα επί της ουσίας δεν έχει τίποτε δύσκολο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μπορεί αυτό να είναι η εξωτερική σας εμφάνιση που θα θελήσετε να αλλάξετε, μπορεί όμως να είναι και μια κούρα ομορφιάς και χαλάρωσης. Δεν είναι κακό…

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να αισθανθείτε την παρόρμηση να μείνετε σπίτι σήμερα. Ακούστε την διαίσθηση σας και χαλαρώστε στο σπίτι, γιατί μια πιθανή έξοδος μπορεί να κρύβει εντάσεις…

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να έχετε σημάδια κόπωσης ή εξάντλησης. Ακούστε τον οργανισμό σας και τηρήστε χαλαρούς ρυθμούς. Είναι ευκαιρία να πάρετε μια βαθιά ανάσα για να έχετε δυνάμεις για την βδομάδα που έρχεται.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες συγκέντρωσης μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα στα θέματα που σας αφορούν, και θα βλέπετε τον εαυτό σας σαν σταυροφόρο στη υπηρεσία του δικαίου…

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε καλές προοπτικές να γίνουν αποδεκτές οι απόψεις σας, θα πρέπει όμως να δώσετε προσοχή στα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε και στον τρόπο που θα κινηθείτε. Εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι…

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Διαφωνίες και παρεξηγήσεις προδιαγράφονται, ενδεχομένως με επίκεντρο τα οικονομικά σας. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας με δημόσιους φορείς, προσέχοντας ιδιαίτερα για να αποφύγετε λάθη.

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σκληρή δουλειά έχει η μέρα, αλλά και τις ανάλογες απολαβές! Χαλαρώστε τις απογευματινές ή βραδινές ώρες με καλή παρέα ή με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα πρέπει να μπουν σε μια τάξη σήμερα, και καλύτερος σύμβουλος από την λογική και το μυαλό σας δεν υπάρχει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρίσκεστε σε πίεση και σε έντονο ανταγωνισμό στον τομέα της καριέρας σας. Η αυτοπεποίθηση και η αγωνιστικότητα σας όμως θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε ή να περιφρουρήσετε τον ζωτικό σας χώρο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα έντασης η σημερινή που μπορεί να αναστατώσει με διαπληκτισμούς και αντεγκλήσεις την συναισθηματική σας ζωή. Φανείτε ψύχραιμοι και διπλωμάτες, για να περάσει και αυτή η μέρα αναίμακτα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι συνεργασίες σε επαγγελματικό τομέα ευνοούνται. Θα πρέπει όμως να παίξετε τίμια και να ανοίξετε τα χαρτιά σας, για να ξέρουν και οι άλλοι που βρίσκονται.

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι όποιες επιτυχίες στον τομέα της καριέρας σας δεν πρέπει να σας κάνουν να επαναπαυτείτε ή να πάρουν τα μυαλά σας αέρα, γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά σας…

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επικοινωνία είναι προβληματική σήμερα και καταγράφεται δυστοκία στην λήψη αποφάσεων! Δεν αποκλείεται όμως να εμφανιστούν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στον ορίζοντα…

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εμμονή με το παρελθόν το μόνο που μπορεί να καταφέρει, είναι να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη για το μέλλον. Η ζωή βρίσκεται μπροστά σας και προς τα εκεί πρέπει να προσανατολιστείτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Όσο και να θέλετε να απαλλαγείτε από το παρελθόν σας, τόσο αυτό επιμένει να σας απασχολεί. Προβλήματα, λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος θα απαιτήσουν σήμερα την προσοχή σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε τα οικονομικά σας! Με σύνεση και προσεκτικούς χειρισμούς θα μπορέσετε να τα χειριστείτε με τρόπο που να δρομολογηθούν λύσεις…

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονος ο ανταγωνισμός που αντιμετωπίζετε στο εργασιακό περιβάλλον και πολλές οι αμφιβολίες σας για το αν αξίζει το κόπο η προσπάθεια που καταβάλλετε. Η ανταμοιβή σας θα σας δώσει την απάντηση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πριν να υποσχεθείτε πράγματα, σκεφτείτε τις συνέπειες, γιατί έπειτα δεν θα μπορείτε να κάντε πίσω. Προσοχή επίσης στην διαχείριση περιουσιακών σας στοιχείων, κινητών ή ακινήτων!
ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας απασχολούν θέματα κατοικίας και σας ταλαιπωρούν διλήμματα στα οποία αδυνατείτε να απαντήσετε. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που να αφορούν αλλαγή ή ανακαίνιση κατοικίας, και σε κάθε περίπτωση ζυγίστε προσεκτικά το κόστος του εγχειρήματος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό κάνει την αισθηματική σας ζωή πιο έντονη και παθιασμένη, μπορεί όμως να σας δημιουργήσει προβλήματα στον οικονομικό τομέα.

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε γιατί οι παγίδες που μπορεί να βρίσκονται στον δρόμο σας ή και λάθη που μπορεί να κάνετε θα σας στοιχίσουν σε αξιοπιστία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Τα συναισθηματικά σας στο προσκήνιο, όχι όμως με θετικό τρόπο. Προσοχή στις σκηνές ζηλοτυπίας, ειδικά εάν δεν έχουν λογικό έρεισμα, γιατί τα πράγματα μπορούν να αγριέψουν…

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Κάντε σαφές με τον τρόπο σας στους γύρω σας, ότι δεν πρέπει να υπερβούν κάποια όρια, είτε αφορούν συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά θέματα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια θέματα βρίσκουν την λύση τους, καθώς η μέρα διάκειται ευνοϊκά απέναντι σας! Εκμεταλλευτείτε μια θετική μέρα για να διευθετήσετε εκκρεμότητες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια πολύ έντονα συναισθήματα, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή. Ο τομέας της καριέρας σας είναι ευνοημένος και απαλλαγμένος από τα πολλά προβλήματα.
ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευκαιρίες στα οικονομικά σας θα σας τονώσουν ψυχολογικά! Αδράξτε και εκμεταλλευτείτε τις έξυπνα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με τα αποτελέσματα που θα έχετε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το ακούραστο μυαλό που κατεργάζεται συνεχώς νέους τρόπους γα την επίτευξης των στόχων του δεν μπορεί παρά να ευνοηθεί κάποια στιγμή και να ειδωθούν οι προσπάθειες του.

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια μικρο-εμπόδια θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείτε κλήμα ανανέωσης.                   

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Έχετε την τάση να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…