ΤΑΥΡΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης των οικονομικών του ζωδίου σας, είναι ανάδρομος κατά τον Ιούλιο! Αναδιοργανώστε τα οικονομικά σας, αποφύγετε περιττές δαπάνες και εξοικονομήστε χρήματα από όπου μπορείτε. Ίσως διαπιστώσετε ότι κοντινά σας άτομα που σας είχαν υποσχεθείτε οικονομική στήριξη, να μην είναι σε θέση να σας την παρέχουν για διάφορους λόγους.  Αναζητήστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας και καταστρώστε πλάνα. Αποφύγετε τραπεζικά δάνεια και καλά θα ήταν να αποφύγετε για λίγο καιρό δαπάνες για διακόσμηση του σπιτιού σας.

Σε ότι αφορά την καριέρα σας, πολλοί από σας που θα θελήσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές, θα αμφιταλαντευτείτε με την  διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Ίσως ωστόσο η ανάγκη σας αυτή να πηγάζει από την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε προσωπικό και πνευματικό επίπεδο, που όμως αντανακλάται σε επαγγελματικό προς στιγμή. Κάποια αναπάντεχα οικογενειακά ή περιουσιακά γεγονότα θα αναγκάσουν κάποιους από σας να αλλάξετε ριζικά όσα σχεδιάζετε και να εστιάσετε στην επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν, τουλάχιστον για λίγο.

 

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη κίνηση μετά τις 8 του μήνα και σας καλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που εκφράζετε τον συναισθηματικό σας κόσμο! Δείτε μέσα σας και αναγνωρίστε τις προσωπικές σας ανάγκες. Μέχρι ποιο βαθμό είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε, τι ζητάτε από το άλλο σας μισό, τι αλλαγές και αναπροσαρμογές πρέπει να κάνετε στη ερωτική σας ζωή. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτό το εσωτερικό διάλογο σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να είστε σε ισορροπία με τα συναισθήματα σας αλλά και η συναισθηματική σας ζωή να σας εκφράζει και να καλύπτει τις ανάγκες σας. Η δύσκολη όψη μεταξύ Άρη, που κυβερνά τον οίκο των σχέσεων σας, και του Ουρανού, που είναι στο ζώδιο σας, σας εκθέτει σε κεραυνοβόλους έρωτες και σκοτεινά πάθη, πιθανόν διανθισμένα με πολύ ζήλια, κτητικότητα, εγωισμό και συγκρούσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα φέρουν διαπληκτισμούς και διενέξεις. Με προσοχή και πολύ συζήτηση μπορείτε να ξεπεράσετε ότι και αν βρεθεί στο δρόμο σας. Επικοινωνιακά ζητήματα θα ταλαιπωρήσουν πολλούς από σας που έχετε μόνιμη και σταθερή σχέση, σε ζητήματα που αφορούν την κοινή σας ζωή, την επικοινωνία με τους συγγενείς και την ανάμιξη τους στην ζωή σας. Εάν η σχέση σας είναι ακόμη καινούργια, αποφύγετε να κάνετε το μήνα αυτό σημαντικές αλλαγές, ειδικά εάν προγραμματίζετε να προτείνετε συγκατοίκηση, γάμο, κλπ.  Ευτυχώς, τις τελευταίες μέρες του μήνα το κλίμα βελτιώνεται αισθητά! Ότι ζημιά έγινε κατά το προηγούμενο διάστημα μπορεί να αποκατασταθεί, εάν υπάρχουν όμως διαφωνίες σε ζητήματα αρχών, εκεί θα πρέπει να γίνει πολύ δουλειά.

Σημαντικοί αριθμοί

 

5, 6, 15

Σημαντικές ημερομηνίες

 

3, 15, 19, 23, 30

 

Συμβουλή

 

Προς τα μέσα του μήνα μπορεί να δεχτείτε μια απρόσκλητη επίσκεψη από πρόσωπα που δεν θα χαρείτε ιδιαίτερα που θα τα δείτε… Δείξτε το φιλόξενο πνεύμα σας, ακόμη και εάν δεν το εννοείτε, καθώς από την συμπεριφορά σας θα εξαρτηθεί εάν θα σας εμπιστευθούν κάτι που μπορεί να αλλάξει το μέλλον σας.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…