Ταύρος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Ο Ερμής κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 10οοίκο .Στον ερωτικό τομέα  ευνοούνται θέματα παιδιών:  θα επικοινωνήσετε, θα τηλεφωνήσετε, θα μιλήσετε με πρωτοτυπία με  ιδεαλισμό και κόντρα στα καθιερωμένα  μέσα από την καριέρα σας και την κοινωνική αναγνώριση.

 

 

Ο Φεβρουάριος είναι  ο μήνας, κατά τον οποίο ορισμένα εκκρεμή θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, φίλοι Ταύροι, θα  εισέρθουν σε μια φάση ξεκαθαρίσματος. Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο. Ο Άρης αγαπά τη σαφήνεια στις καταστάσεις και να εκφράζει τις επιθυμίες του σε άμεσο και ειλικρινή τρόπο, ίσως και λίγο πιο επιθετικό από ότι θα έπρεπε με την θέση του σε τετράγωνο  στο ουράνιο στερέωμα θα μπορούσε να σας οπλίσει με το θάρρος που σας λείπει, να κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα ή να προκαλέσετε εξελίξεις σε μια κατάσταση που βρίσκεται εδώ και καιρό σε στασιμότητα. Θα μπορούσε όμως εξίσου καλά να σας οδηγήσει σε απογοήτευση και απαξίωση ή να σας ωθήσει σε μια βεβιασμένη ή απερίσκεπτη κίνηση που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Επειδή όμως καθ όλη τη διάρκεια του μήνα Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 9ο οίκο στο γάμο και τις συνεργασίες σας θα κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα, επιμελώς, πρακτικά, πειθαρχημένα και μέσα από δικαστήρια θα ξεκαθαρίσετε θέματα  διαζυγίων και παιδιών,  το πιο πιθανό είναι ότι οι επιρροές που θα δεχτείτε θα είναι θετικές, προσφέροντας σας έτσι λύσεις σε δυσεπίλυτα ζητήματα της σχέσης σας. Όσο για τους αδέσμευτους, ο επιθετικός Άρης θα σας βγάλει από το καβούκι σας και θα κυνηγήσετε με αξιώσεις το αντικείμενο του πόθου σας! Η σύνοδος του Ήλιου  ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με την ικανότητα της καλύτερης έκφρασης στον αισθηματικό τομέα.

 

 

Ταύρος  του Αγίου Βαλεντίνου : Με κυβερνήτη του τον πλανήτη του Έρωτα, την Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι ένας απίστευτα ρομαντικός αλλά και αισθησιακός ερωτικός σύντροφος. Παρόλο που μπορεί να «αμφισβητεί» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, περιμένει πως και πως να απολαύσει γλυκές ερωτικές στιγμές μαζί με το ταίρι του. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι πριν προγραμματίσεις τα σχέδιά σου για την ημέρα των ερωτευμένων, είναι ότι οι Ταύροι έχουν δύο ευαίσθητα σημεία: 1) Το φαγητό και 2) τα αισθησιακά εσώρουχα. Προετοίμασε λοιπόν το αγαπημένο του φαγητό, γιατί ο έρωτας πάντα περνά από το στομάχι για τον καλοφαγά Ταύρο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…