Τοξότης – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13/5 έως και 19/5/2019

Η επιτυχία θα έρθει μόνο για όσους την αξίζουν πραγματικά, για όσους έχουν δουλέψει υπεύθυνα και με σύνεση!   Μην ενδίδετε στους πειρασμούς του εύκολου χρήματος αυτή την εβδομάδα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία να σας επιβάλει την οικονομία και την πειθαρχία, γιατί στο τέλος θα βρεθείτε χαμένοι. Τα οικονομικά σας δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρά, και αντί να προσδοκάτε μάννα εξ ουρανού, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε άμεσα με ένα καλό νοικοκύρεμα του ταμείου σας και με περικοπές καταναλωτικών δαπανών.

 

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει κάποια σύννεφα στην σχέση σας.Η σύνοδος της  Αφροδίτης 14.5 από τον Ταύρο στον 6ο οίκο  και το εξάγωνο του Ουρανού  αναμένεται όμως να έχουν θετική επίδραση στην συναισθηματική σας ζωή, επιλύοντας προβλήματα του παρελθόντος και φέρνοντας μια νέα ισορροπία στην σχέση σας. Η πανσέληνος στον Σκορπιό 19.5 επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! Η έντονη κοινωνικότητα θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια και θα αποφασίσετε να κάνετε βήματα προόδου, κάνοντας ευχάριστες αλλαγές, διορθώνοντας πράγματα και καταστάσεις που δεν πήγαν καλά το τελευταίο διάστημα.Για τους singles , ο τομέας των σχέσεων σας διευκολύνει την επικοινωνία σας με το εξάγωνο του Ουρανού  και την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό 18.5 με αποτέλεσμα να προδιαγράφονται δυνατότητες για ύπαρξη μια νέας επαφής που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και για σας το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιο ευοίωνο από ότι η αρχή. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία, χρειάζεται όμως αρκετή προσοχή στις κινήσεις σας και μια σταδιακή προσέγγιση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο Άρης από τον καρκίνο στον 8ο οίκο σας σε πτώση, θα θέσει εμπόδια στο δρόμο σας.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …