Τοξότης – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Γενική επισκόπηση

Το 2023 είναι ένα έτος γεμάτο γεγονότα και προκλήσεις για το ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για δράση, φυσικά και πνευματικά προετοιμασμένοι να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων, η οποία θα είναι κατά περιόδους εξαιρετικά γρήγορη. Προβλήματα που μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα σας θα πρέπει να λυθούν άμεσα, αν όχι χθες. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα μέσα στην χρονιά που ξεκινάει να χρονοτριβήσετε προκειμένου να πάρετε μια απόφαση.

Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα συμβούν στην ζωή σας, κάποιες που θα σας βρουν σύμφωνους, κάποιες άλλες που θα σας ξεβολέψουν και θα σας εκνευρίσουν ή θα σας αγχώσουν. Δεχτείτε τις αλλαγές που θα σας επιβληθούν με αξιοπρέπεια. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, αφήστε τις ονειροπολήσεις στην άκρη και επικεντρώστε την προσοχή σας στην δράση που θα πρέπει να αναλάβετε. Φιλοδοξίες έχετε, είστε κοινωνικοί, αναλάβετε λοιπόν πρωτοβουλίες για να οδηγηθείτε εκεί που ονειρεύεστε. Για να καταφέρετε όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας, κλείνοντας πληγές του παρελθόντος.

Το 2023 θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην καριέρα σας και να κατακτήσετε την ευτυχία στην προσωπική σας ζωή. Μην φοβάστε τίποτε, γιατί είστε ικανοί να τα βγάλετε πέρα, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Εκεί που θα χρειαστεί προσοχή μέσα στην χρονιά που ξεκινά, είναι η υγεία σας, η οποία πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει. Φροντίστε για τον λόγο αυτό να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας μόλις εντοπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα έχετε την δυνατότητα να μειώσετε τους ξέφρενους καθημερινούς ρυθμούς ζωής και να χαλαρώσετε. Είναι η ιδανική εποχή του χρόνου να προγραμματίσετε ταξίδια αναψυχής.

Ο Δίας και η επιρροή του στον Τοξότη το 2023

 Ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, αναμένεται να ολοκληρώσει στις 16 Μαΐου την διάρκειας ενός έτους διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Κριού και τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), για να περάσει στην συνέχεια και για το υπόλοιπο του έτους στο ζώδιο του Ταύρου και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υπηρεσίες, υγεία και εργασία). Ανάδρομος θα είναι για το 2023 ο πλανήτης της εύνοιας μεταξύ 4 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο δεν θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τόσο απλόχερα τις ευλογίες του, καθώς η ενέργεια του εμποδίζεται.

Το πρώτο τετράμηνου του έτους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια χαρούμενη περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τα φλερτ και τις ρομαντικές στιγμές. Πολλοί του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε και να ξεκινήσετε μια νέα συναισθηματική σχέση, η οποία θα μπορούσε να έχει διάρκεια στον χρόνο. Η έλξη που θα αισθανθείτε για το άτομο αυτό θα είναι τόσο έντονη, που θα αγνοήσετε την εσωτερική σας φωνή, η οποία θα σας παροτρύνει να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Οι δεσμευμένοι είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε και να εκτιμάτε στο ταίρι σας τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα του που χρειάζονται για μια κοινή, αρμονική πορεία. Καλλιεργήστε τα κοινά σας ενδιαφέροντα, προσθέστε λίγο περισσότερο ρομαντισμό στην ζωή σας και μην αφήνετε τυχόν προβλήματα να διαιωνίζονται.

Η σχέση σας με τα παιδιά αναμένεται το διάστημα αυτό να είναι βελτιωμένες, κάτι που θα βοηθήσει όσους είστε γονείς να ανοίξετε καινούργιες γραμμές επικοινωνίας με τους απογόνους σας. Και οι εκπαιδευτικοί όμως του ζωδίου σας θα απολαύσετε μια πολύ πιο καλή σχέση με τους μαθητές σας. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα εξερευνήσετε και θα αναδείξετε τα ταλέντα σας. Οι άνθρωποι της τέχνης και γενικότερα τα δημιουργικά άτομα, θα έχετε την ευκαιρία να εισάγετε στο έργο σας τολμηρές ιδέες. Τα δημιουργήματα σας θα είναι μοναδικά, θα αναδειχτεί το ταλέντο σας και κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να απολαύσετε τιμές και δόξα.

Μετά τις 16.05 θα ενεργοποιεί ο Δίας τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το είδος της εργασίας, τις εργασιακές σας σχέσεις και το περιβάλλον εργασίας, καθώς και ζητήματα υγείας, υγιεινής και καθαριότητας. Το διάστημα που ο πλανήτης θα φωτίζει το κομμάτι αυτό του ωροσκοπίου σας, η υγείας σας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Η ανοσία σας θα είναι εξαιρετική και η ψυχολογία σας ανεβασμένη, κάτι που θα έχει θετική επίπτωση στον οργανισμό σας. Θα είναι επίσης μια εξαιρετική χρονική περίοδος να αποβάλετε συνήθειες ή εξαρτήσεις που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν με την πάροδο του χρόνου την υγεία σας.

Στον εργασιακό τομέα προβλέπεται υπό την αιγίδα του Δία να σας δοθεί η ευκαιρία να καταφέρετε κάτι που επιθυμούσατε εδώ και καιρό. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να ξεκινήσετε με την διέλευση αυτή μια δική σας επιχειρηματική προσπάθεια. Τυχών επενδύσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες, για να μπορέσετε να πετύχετε τόσο τους αναπτυξιακούς, όσο και τους οικονομικούς σας στόχους. Η οικονομική σας κατάσταση γενικά αναμένεται να είναι πολύ καλή, λαμβάνοντας τονωτικές ενέσεις από έκτακτες παροχές ή μπόνους από την δουλειά σας. Παρόλα αυτά, μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις ή λάθη στην πορεία. Το κυρίαρχο της περιόδου ωστόσο είναι, η ποιότητα των σχέσεων που θα διαμορφώσετε στον εργασιακό σας χώρο με συνεργάτες ή συναδέλφους. Είναι γεγονός ότι αντιδράτε άσχημα στην κριτική και δεν είστε πάντοτε συνεργάσιμοι. Συνιστάται να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και να οικοδομήσετε καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σας σε επίπεδο εργασίας, για να μπορείτε να υπολογίζετε στην στήριξη τους, όταν έρθει η χρονική στιγμή που θα την χρειαστείτε.

Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Τοξότη το 2023

 Ο Κρόνος, ο πλανήτης που μας ταλαιπώρησε αρκετά τα τελευταία δυόμιση περίπου χρόνια της διέλευσης του μέσα από τον Υδροχόο, αναμένεται να ολοκληρώσει την διέλευση του αυτή στις 7 Μαρτίου 2023 και να περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Από τον Υδροχόο ενεργοποίησε τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με την επικοινωνία καθώς και τις σχέσεις σας με αδέλφια και συγγενείς. Τώρα πιά περνάει στον 4ο οίκο και φωτίζει ζητήματα οικογένειας, καταγωγής και κατοικίας. Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος μέσα στο 2023 το διάστημα μεταξύ 17 Ιουνίου και 4 Νοεμβρίου.

Θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για το ζώδιο σας, καθώς η διέλευση του Κρόνου θα σας υποχρεώσει να βάλετε τάξη στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Θα υπάρξει σειρά δοκιμασιών στην οικογένεια, που θα αποσκοπούν στο να βγουν τα σωστά συμπεράσματα αναφορικά με τις σχέσεις σας, για να μπορούν να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις. Προβλήματα που θα προκύπτουν στην οικογένεια, θα πρέπει να επιλύονται άμεσα και να μην αφήνονται να χρονίζουν, γιατί θα οδηγήσουν τις καταστάσεις εκτός ελέγχου.

Παλιά προβλήματα μπορεί να επανεμφανιστούν στην ζωή σας, ώστε να επιλυθούν επιτέλους οριστικά. Είναι μια περίοδος κάθαρσης, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην εσωτερική, πνευματική. Θα πρέπει να αναλογιστείτε τις πράξεις σας, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, ώστε να μπορέσει να επέλθει η ψυχική κάθαρση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε. Έχετε πολύ και σοβαρή δουλειά να κάνετε με τον εαυτό σας, και αυτή την φορά δεν θα έχετε καμία δυνατότητα να την αναβάλετε ή να την αποφύγετε. Θα σας υποχρεώσουν οι καταστάσεις να σοβαρευτείτε και να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας.

Απαιτείται υπεύθυνη συμπεριφορά από την πλευρά σας και η τήρηση των υποσχέσεων ή των δεσμεύσεων σας στο ακέραιο, εάν ενδιαφέρεστε να διατηρήσετε το παρόν status στην προσωπική σας ζωή. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι από την ζωή σας, όπως έχει διαμορφωθεί, πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πάντοτε έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε πορεία. Απλά θα πρέπει να έχετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα σας και να αποφεύγετε συγκρούσεις. Γιατί οι συνεχείς αντιδικίες και οι αντιπαραθέσεις μπορούν τώρα να φέρουν το οριστικό τέλος της σχέση σας. Η παρούσα διέλευση του Κρόνου θα φέρει σε κάποιες περιπτώσεις το κλείσιμο του κύκλου σε μια προβληματική σχέση ή σε ένα γάμο που έπαψε να λειτουργεί, σε άλλες όμως περιπτώσεις ένα πολύ βαθύτερο δέσιμο με τον σύντροφό σας και μια αρμονία σε οικογενειακό επίπεδο. Από εσάς εξαρτάται, ποιο από τα δύο σενάρια θα επιλέξετε να ακολουθήσετε, προς πιά κατεύθυνση θα στρέψετε συνειδητά πλέον την προσωπική σας ζωή.

Για κάποιους το διάστημα αυτό μπορεί να στραφεί η προσοχή σας σε ζητήματα καταγωγής και γενεαλογικού δέντρου, πραγματοποιώντας έρευνες ώστε να ξεκαθαρίσουν ενδεχόμενα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος. Το βέβαιο όμως είναι ότι θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε θέματα κατοικίας. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε κατοικία, ενώ μέχρι στιγμής ήσασταν απόλυτα ικανοποιημένοι με τον χώρο σας. Άλλοι θα αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε ανακαινίσεις ή ανακατασκευές, ορισμένοι να αλλάξετε τόπο κατοικίας, ενώ κάποιοι να μετακομίσετε σε άλλη χώρα.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Τοξότη το 2023

Ο Ουρανός είναι εγκατεστημένος εδώ και κάποια χρόνια στον 6ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με την υγεία και την δουλειά σας, θέση που θα διατηρήσει και μέσα στο 2023. Την χρονιά αυτή θα κινηθεί μεταξύ της 14ης και της 19ης μοίρας στο ζώδιο του Ταύρου, που σημαίνει ότι θα επηρεάσει κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα μείνετε αλώβητοι… Ανάδρομος θα γυρίσει στις 29 Αυγούστου και αναμένεται να επανέλθει στην ορθή του φορά στις 27 Ιανουαρίου 2024.

Η διέλευση αυτή του Ουρανού θα επηρεάσει κατά πολύ την διάθεση σας μέσα στην χρονιά, καθώς και τον τρόπο εργασίας και ξεκούρασης. Στον τομέα της υγείας σας μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες μεταβολές και επιπλοκές, ειδικά εάν υπάρχουν χρόνιες παθήσεις ή πληγές που δεν επουλώνονται. Στον τομέα της εργασίας έχετε το περιθώριο και την απαιτούμενη ενέργεια, εκτός από την κύρια εργασίας να ασχοληθείτε με μια δευτερεύουσα ή με ένα χόμπι σας, που θα μπορούσε επίσης να σας αποφέρει χρήματα. Η ασχολία άλλωστε με κάτι νέο θα σας δώσει την μοναδική ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα που απεχθάνεστε και θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να γίνετε πολύ πιο παραγωγικοί στην κύρια απασχόληση σας. Και στην κύρια όμως δουλειά σας μπορεί να φέρει ο Ουρανός σημαντικές αλλαγές και απροσδόκητες ανατροπές, οι οποίες θα επηρεάσουν την μελλοντική σας πορεία. Άσχετα όμως από τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα, κάποιες επιλογές θα πρέπει να κάνετε και οι ίδιοι, ώστε να χαράξετε την πορεία που επιθυμείτε.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Τοξότη το 2023

Ο Ποσειδώνας φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια στο ζώδιο του, στους Ιχθείς και στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι), και μέσα στο 2023 αναμένεται να κινηθεί μεταξύ της 22ης και 28ης μοίρας του ζωδίου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα έντονα το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ανάδρομος θα είναι στην χρονιά αυτή μεταξύ 30 Ιουνίου και 6 Δεκεμβρίου.

Με τον Ποσειδώνα στην θέση αυτή του χάρτη σας, θα έχετε την αίσθηση ότι δεν εισακούγεται η φωνή σας στην οικογένεια και δεν σας καταλαβαίνουν καθόλου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν αρκετές προστριβές μεταξύ των μελών της οικογένειας ή αντίθετα, θα κυριαρχεί μέσα σας η επιθυμία να αποτραβηχτείτε και να σιωπήσετε για να έχετε την ησυχία σας. Είναι ένα διάστημα, όσο διαρκεί η παρούσα διέλευση, που μπορεί να γίνετε πολύ απαιτητικοί από το ταίρι σας ή από τα μέλη της οικογένειας σας. Σε σημείο που οι απαιτήσεις σας να στερούνται κάθε επαφής με την πραγματικότητα, είτε επειδή ζητάτε εξωπραγματικά πράγματα, είτε γιατί αυτά που θέλετε απαιτούν ριζική αλλαγή χαρακτήρα και προσωπικότητας από τους άλλους. Και στις δύο περιπτώσεις, ονειροβατείτε και εάν δεν προσγειωθείτε εγκαίρως, θα μείνετε μόνοι στο τέλος σας.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Τοξότη

Το κινέζικο έτος του υδάτινου Λαγού θα είναι για το ζώδιο σας μια χρονιά γεμάτη ενδιαφέροντα γεγονότα. Θα υπάρξουν πολλά και μεγαλεπήβολα σχέδια, πολλά επαγγελματικά καθήκοντα, πολύ επικοινωνία με φίλους και αρκετή απασχόληση με τα χόμπι σας. Θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να ονειρευτεί, να εκπονήσει φιλόδοξα σχέδια και να σκεφτεί σοβαρά για νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα. Το έτος του Λαγού ευνοεί τις νέες δραστηριότητες! Μπορείτε να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση ή να αλλάξετε καριέρα, να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή ή και χώρα για επαγγελματικούς λόγους. Για να πετύχετε όμως στα νέα σας αυτά εγχειρήματα θα πρέπει να εκπονήσετε λεπτομερή σχέδια, αφού έχετε κατασταλάξει, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες στο μυαλό σας. Το ίδιο ισχύει και στην προσωπική σας ζωή. Σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις που θα κληθείτε να λάβετε μέσα στην χρονιά αυτή, θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι και κατασταλαγμένοι. Μόνο υπό τις προϋποθέσεις αυτές μπορεί το έτος του υδάτινου Λαγού να φέρει χαρά και επιτυχία στο ζώδιο σας.

Τοξότης 2023 – Αισθηματικά

Για τα αισθηματικά σας αναμένεται να είναι το 2023 μια περίοδος στασιμότητας, λόγω του γεγονότος ότι θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρα. Ο περιορισμένος χρόνος που θα αφιερώνετε στο ταίρι και στην οικογένεια σας, θα αποτελέσει ωστόσο την κύρια πηγή προστριβών μεταξύ των συντρόφων. Οι ζηλιάρηδες σύντροφοι δε, θα αντιληφθούν την δική σας ψυχρότητα και το διαρκές κλίμα έντασης, σαν ένδειξη ερωτικής παρασπονδίας, κάτι που θα γεννήσει νέους καυγάδες. Η πιο δύσκολη περίοδος για τους δεσμευμένους και παντρεμένους του ζωδίου σας θα είναι το καλοκαίρι, κατά το οποίο η δυσαρέσκεια για την σχέση σας θα έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό πριν να φτάσετε στο σημείο χωρίς επιστροφή, με το να μην αφήνετε τα νεύρα ή τα συναισθήματα σας να καθοδηγούν τις ενέργειες σας. Μικρές χειρονομίες κατά την διάρκεια της μέρας, όπως ένα ρομαντικό μήνυμα ή μια απρογραμμάτιστη έξοδος για ποτό το βράδυ, μπορούν να δείξουν το ενδιαφέρον σας και να καταλαγιάσουν τις εντάσεις.

Κατά την διάρκεια των διακοπών θα ήταν ιδανικό εάν καταφέρνατε να αφήσετε τα ζητήματα της δουλειάς στο γραφείο και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Σε χαλαρούς πλέον ρυθμούς, μπορούν τα παντρεμένα ζευγάρια να ξαναβρούν τον εαυτό τους και το ερωτικό πάθος τους, ενώ τα καινούργια ζευγάρια να γνωριστούν καλύτερα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Η γνωριμία θα είναι απρόσμενη και η επικοινωνία θα χρωματίζεται από έντονο ρομαντισμό. Την περίοδο του φθινοπώρου πολλοί του ζωδίου σας θα είστε απασχολημένοι με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας αναζητήσεις, κάτι που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στο σύντροφο σας και θα αποτελέσει αφορμή για νέες μουρμούρες ή για μια συναισθηματική απόσταση. Δεν θα έχετε πια καμία άλλη επιλογή, παρά να ενισχύσετε όσο περισσότερο μπορείτε την σχέση σας, εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά, για να μην την χάσετε οριστικά.

Τοξότης 2023 – Καριέρα

Το 2023 μπορεί η καριέρα σας να ανθίσει, να φέρει θετικά αποτελέσματα στους ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες και δίκαιες ανταμοιβές στους ευσυνείδητους υπαλλήλους. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση να ξεκινήσετε την δική σας δουλειά ή να στοχεύσετε σε μια ανώτερη θέση. Μόνο που οι περισσότερες ευθύνες που απορρέουν από το νέο σκαλί στην καριέρα σας ίσως αρχικά να σας τρομάξουν. Οι επικοινωνιακά επιδέξιοι του ζωδίου σας δεν θα αργήσετε να επιστρατεύσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της πρώτης περιόδου. Συνιστάται να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες, να βρείτε συνεργάτες και να προβάλετε την δουλειά σας σε όσο ευρύτερο κοινό γίνεται. Οι εκτεταμένες επαγγελματικές ή επιχειρηματικές επαφές θα μπορούσαν να συμβάλουν αισθητά στην επιτυχία του εγχειρήματος σας.

Όσοι του ζωδίου σας έχετε φιλοδοξίες και όνειρα που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα της εποχής μας, είναι πολύ πιθανό να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα χωρίς την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας εκφράζει, τι είναι αυτό που σας παθιάζει και θα θέλατε να ασχοληθείτε, που να έχει όμως προοπτικές ανάπτυξης και επιτυχίας και σχεδιάστε τα επόμενα σας βήματα. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο, εξερευνώντας την ελεύθερη αγορά και τα αναδυόμενα επαγγέλματα της εποχής μας, ώστε να κάνετε καλές επιλογές. Όσοι μεταξύ σας έχετε σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό και μια έμφυτη περιέργεια για το νέο, θα έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε μια νέα επαγγελματική ειδικότητα και να αρχίσετε να εξελίσσεστε γρήγορα στην νέα σας καριέρα, υπό την προϋπόθεση ότι θα διαθέτετε τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες. Το 2023 προσφέρεται για εκπόνηση μακροχρόνιων στρατηγικών, αλλά και για την προετοιμασία μεγαλεπήβολων σχεδίων που θα πάρουν σάρκα και οστά τα επόμενα χρόνια.

Τοξότης 2023 – Οικονομικά

Εάν ονειρεύεστε πολλά λεφτά και μεγάλα κέρδη που θα έρθουν χωρίς μεγάλη προσπάθεια, τότε θα απογοητευθείτε οικτρά μέσα στο 2023. Είστε τα καλομαθημένα παιδιά του ζωδιακού, οι ευνοημένοι του Δία, αλλά φέτος δεν θα είναι στο πλευρό σας να σας κανακεύει. Για να κατακτήσετε ότι ονειρεύεστε από πλευράς χρημάτων, θα πρέπει πραγματικά να ιδρώσετε πολύ. Εάν είστε υπάλληλοι, ίσως θα μπορούσατε να ζητήσετε μια αύξηση αποδοχών και ενδεχομένως να πετυχαίνατε τους στόχους σας. Εάν όμως δεν είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε κατακτήσει μέχρι στιγμής και στρέφετε την προσοχή σας στην ίδρυση μιας δικής σας επιχείρησης, τότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο κάθε σας βήμα. Βεβαιωθείτε ότι τηρείτε όλους τους νόμους και τις ρυθμίσεις που προβλέπονται, γιατί φαίνεται ότι θα δεχτείτε μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας της επιχείρησης σας αρκετούς ελέγχους από τις ρυθμιστικές αρχές.

Ζητήστε συμβουλές ή την βοήθεια φίλων επιχειρηματιών, ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Και ιδίως, προσοχή στην σύναξη εγγράφων ή στην εμπιστοσύνη που θα δείξετε σε πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, γιατί κινδυνεύετε από επιτηδείους. Οι τομείς που σας ευνοούν ζωδιακά μέσα στην χρονιά και μπορείτε να φέρετε πολύ καλά αποτελέσματα έχουν σχέση με την ομορφιά, τις πωλήσεις προϊόντων, τις επενδύσεις, την βιομηχανία μόδας, την ψυχαγωγία, την ιατρική άλλα και στο photoshop.

Τοξότης 2023 – Υγεία

 Το 2023 είναι ένα έτος, κατά το οποίο θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της εικόνας σας. Ζωδιακά δεν ανήκετε στα πιο ναρκισσιστικά ζώδια, φέτος όμως θα θελήσετε να φροντίσετε λίγο περισσότερο την σιλουέτα σας, να χάσετε κιλά ή να αποτοξινώσετε το σώμα σας. Θα στρέψετε την προσοχή σας στα βότανα και τις παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους, ίσως δε να σας έλξει η γιόγκα. Κάποιοι από εσάς θα καταφύγετε στον αθλητισμό για να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ενώ άλλοι, αντί να χάσετε κιλά θα πάρετε, ίσως γιατί θα προκύψει μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη. Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για επισκέψεις στον οδοντίατρο, ειδικά εάν προγραμματίζετε μια θεραπεία ή προσθετικές εργασίες. Το μασάζ θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από μυϊκούς πόνους, ιδίως την άνοιξη και το φθινόπωρο, ενώ οι γυναίκες του ζωδίου σας καλό θα ήταν να προγραμματίσετε επισκέψεις ρουτίνας στον γυναικολόγο σας ή μια προληπτική μαστογραφία μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…