Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των άλλων.

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα. Πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Παρόλα αυτά σήμερα διασκεδάστε, αλλά προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά…

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Έχετε πάρει φόρα και πρέπει να προσέξετε μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις ουτοπίας. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτη ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Από την άλλη όμως το τοπίο ξαφνικά αρχίζει και γίνετε τόσο ερωτικό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ερωτικό συναπάντημα στο εργασιακό σας χώρο.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Να προσέχετε την υγεία σας σήμερα και να αποφύγετε ενέργειες μυστικές που θα σας εκθέσουν αργότερα. Η μέρα είναι, επικίνδυνη για όσους από εσάς είστε νευρικοί και ανεξέλεγκτοι.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η μέρα μοιάζει με τη χθεσινή. Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται  προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο συντηρητικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα. Για τους ερωτευμένους η μέρα είναι ενδιαφέρουσα για συζητήσεις.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ξαφνικές δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν το κλίμα αρνητικό και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκκριτική τόσο στον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε κατά κύριο λόγο με την εργασία και τα οικονομικά σας. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες επικρατεί ένταση, που μπορεί να φέρει και μια άδοξη κατάληξη. Χαμηλώστε τους τόνους.

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα! Αν και αρχή της εβδομάδας, κάτι θα οργανώσετε για το βραδάκι… Για τους ερωτευμένους η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι περίεργη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί με τον καιρό σε μοιραία σχέση. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν.

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε αισθηματικά ζητήματα  και το πιθανότερο είναι να δυσαρεστηθείτε με την συμπεριφορά και τις απόψεις του συντρόφου σας.

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν ακόμη, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η Σελήνη ευνοεί νέα ξεκινήματα και προώθηση των στόχων σας σήμερα. Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Η συμπεριφορά σας σήμερα θα χαρακτηρίζεται από μια μικρή έπαρση, και  ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους σας ή φέρει εμπόδια στις επαγγελματικές συναναστροφές σας.

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας! Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα κληρονομικά που σας απασχολούν από το παρελθόν και ενδεχόμενος να προκύψουν οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας να προωθήσετε τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα μελλοντικά.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην παρανοείτε και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μέρα θετική, διότι αντανακλάτε ερωτισμό, εκπέμπετε θετικότητα και είστε ιδιαίτερα προσιτοί στο αντίθετο φύλλο… Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας Εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς θα πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι στις απαιτήσεις της ημέρας

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε διεξοδικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν αργότερα μοιραίες.

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκκριτική. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα οξύνουν το κλίμα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Οι πλανήτες θα φέρουν οικογενειακά προβλήματα, ίσως όμως και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα αποβούν εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ναρκοπέδιο θυμίζει η σημερινή μέρα και θα πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση. Σε στιγμές που αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, αποστασιοποιηθείτε για λίγο από το πρόβλημα για να δείτε πιο καθαρά μπροστά σας.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην εμπλακείτε εύκολα και αβασάνιστα σε ερωτικά καβγαδάκια ή σε δολοπλοκίες σε επίπεδο δουλείας.

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θα πέσουν στην αντίληψη σας δυσμενή σχόλια των γύρω σας που σας αφορούν και θα σας αποσυντονίσουν. Μην δίνετε σημασία και ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον…

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Πέμπτη 01.06.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση) Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι σ…