Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Ένα ταξίδι ή μια βόλτα θα είναι πολύ πιο ουσιαστική εάν συνοδεύεστε από ένα καλό φίλο. Είναι μια καλή μέρα για να κλείσετε προφορικές συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σε ένα άνετο, ανεπίσημο περιβάλλον.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα. Ταυτόχρονα όπως δεν θα στερηθεί προβλημάτων! Στην θεωρεία θα φαίνεται ότι κυμαίνονται σε λογικά και αναμενόμενα πλαίσια, στην πράξη όμως θα υπάρξουν προβλήματα

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η διαίσθησή σας θα πρέπει να σας προειδοποιεί ότι είστε στα πρόθυρα σημαντικών αλλαγών! Ίσως όμως το γνωρίζετε ήδη και δεν χρειάζεται καμία αφύπνιση από τη διαίσθησή σας… 

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μπορεί να υπάρξουν ευνοϊκά και ενθαρρυντικά γεγονότα στην προσωπική ζωή σας! Ωστόσο, οι επαγγελματικές συνθήκες που θα επικρατήσουν  μπορεί να σας εμποδίσουν  από το να χαλαρώσετε πλήρως και να απολαύσετε το ειδύλλιο σας. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Είναι μια θαυμάσια ημέρα, εάν μπορείτε να κάνετε ένα τολμηρό βήμα προς την προσωπική σας ελευθερία. Η ζωή σας δείχνει νέους ορίζοντες, ειδικά σε τομείς όπως η αυτοπραγμάτωση, η δημιουργικότητα και η καινοτομία.

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η κορύφωση της καριέρας σας είναι τώρα! Τα αστέρια σας συμβουλεύουν να ενισχύσετε την θέση σας και να επωφεληθείτε από τα επιτευχθέντα αποτελέσματα

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Η μέρα είναι κατάλληλη για δραστηριότητες αναψυχής και φιλικές παρέες. Αν είστε καλλιτέχνες, η δημιουργικότητα της μέρας θα σας οδηγήσει σε μοναδικά δημιουργήματα!

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Προκειμένου να οριστικοποιηθεί ένα πρόσφατο έργο που αναλάβατε, που θα απαιτήσει στη συνέχεια έμπνευση αλλά και αφοσίωση, χρειάζεται για ένα ευνοϊκό τελικό αποτέλεσμα κάτι περισσότερο από πειθαρχία και συγκέντρωση… 

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Σήμερα είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε εργασίες ρουτίνας, αποφεύγοντας την προσποίηση και τον ρομαντισμό. Μια ισορροπημένη διατροφή θα είναι μεγάλης σημασίας για τη διατήρηση της υγείας σας σε καλή κατάσταση. 

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η μετριοπάθεια και η ακρίβεια είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Η αίσθηση καθήκοντος, η αυξημένη ευθύνη, η επιμέλεια και η συνειδητή προσήλωση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα βρει ανταπόκριση. 

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Οι Τοξότες θα πρέπει να προσπαθήσετε να αλλάξετε ριζικά το ύφος επικοινωνίας σας με το ταίρι σας, τους συνομιλητές και τους ανταγωνιστές σας. Σε όλες τις εν εξελίξει συνομιλίες, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε και όχι να επιβληθείτε…

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Απέχετε σήμερα από την υπογραφή συμφωνιών και από νέες  προσφορές ή σοβαρές συνομιλίες. Κάθε συνεργασία που ξεκινάει σήμερα μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο πονοκέφαλο στο άμεσο μέλλον. 

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε μια νέα σελίδα στη προσωπική σας ζωή! Οι ερωτικές επαφές σας θα είναι γεμάτες συναρπαστικές στιγμές. Όταν πρόκειται για την καριέρα σας, μπορεί να αισθανθείτε μια ξαφνική, έντονη γεύση κινδύνου…

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην βιαστείτε να μοιραστείτε τα νέα με άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε και ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο με τη σχέση τους.

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, εφόσον πρώτα επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος. Χρειάζεται μεθοδική δουλειά για να καταφέρετε θετικά αποτελέσματα!

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με νέες ευθύνες ή μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας, που θα σας ευχαριστήσει, προβλέπεται κατά τη σημερινή μέρα!

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Στο τέλος όμως θα βρεθούν λύσεις και θα μπορέστε να ανασάνετε με ανακούφιση.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Το σημερινό βράδυ σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και σε μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Χρειάζεται και λίγη εσωστρέφεια για να ισορροπήσετε!

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Προσοχή σήμερα, μια και μπορεί να παρερμηνεύσετε πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Η μέρα είναι λίγο απατηλή και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες ατραπούς…

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί όμως να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρεμήστε λίγο για να νιώσετε καλύτερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας.

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα κατά τη διάρκεια της μέρας. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή αλλά και την ψυχική σας ισορροπία. Δεν αθ ήταν άσχημο δε, να εντάσσατε λίγη άσκηση στην καθημερινότητα σας.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και προσπαθήστε να βλέπετε τις καταστάσεις με λίγη περισσότερη αισιοδοξία.  Αποφύγετε επίσης την χειραγώγηση των γύρω σας, γιατί το κάρμα χτυπάει σε ανύποπτη στιγμή…

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Η μέρα είναι αρκετά θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Όσο πιο πολύ σκέφτεστε τις επιλογές που έχετε στη διάθεση σας, τόσο πιο πολύ μπλέκεστε ανάμεσα στα «θέλω» και στα «πρέπει». Αυτό το διάστημα ωστόσο είναι ιδανικό για ηρεμία.

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε για κάτι τέτοιο. Τα λάθη όμως ήρθε η ώρα να πληρωθούν για να αποκατασταθεί η συμπαντική ισορροπία…

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…