Τοξότης – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Ο Ήλιος βρίσκεται στον 11ο οίκο αυτό τον μήνα (φίλοι, ομοϊδεάτες, κοινωνικές επαφές) και σας κάνει πιο εξωστρεφείς και επιθετικούς με την προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων σας στον χώρο δουλειάς. Θα έχετε νέες ιδέες, ίσως και για μια δική σας δουλειά, θα χρειαστείτε όμως την στήριξη των γύρω σας, την οποία δεν θα σας αρνηθούν. Με τον Ερμή ανάδρομο μετά τα μέσα του μήνα στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, φοβίες) θα έχετε την τάση να εμπιστεύεστε αλόγιστα τους γύρω σας, κάτι που μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Από οικονομικής άποψης ο μήνας αναμένεται να είναι πολύ θετικός και αναμένεται πολύ καλή πορεία των εισοδημάτων σας. Δεν πρέπει να αποκλείονται επίσης ποσά από εκεί που δεν τα περιμένατε ή κέρδη από λαχεία ή τυχερά παιχνίδια.

Ως προς την συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων, θα πρέπει να καταβάλετε σημαντικές προσπάθειες να επαναφέρετε τις διαταραγμένες ισορροπίες. Θα καταφέρετε όμως να βελτιώσετε την σχέση σας σε σημαντικό βαθμό. Προσοχή μόνο μετά τα μέσα του μήνα, που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, μην χαλάσετε το καλό κλίμα, μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια, εξ αιτίας των παρεξηγήσεων.

Η Αφροδίτη περνάει στον 10ο οίκο σας, αυτόν της  επαγγελματικής επιτυχίας και της καριέρας σας. Στην θέση αυτή λάμπετε και κινείτε την προσοχή των γύρω σας, οπότε θα πρέπει να επιδεικνύετε τα προσόντα σας για να προσελκύσετε επίδοξους εραστές όσοι είστε ελεύθεροι. Ίσως όμως να μην χρειαστεί καν να προσπαθήσετε, γιατί θα σας περιτριγυρίζουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…