ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2019

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε έντονα θετική ενέργεια και διάθεση για ζωή και φαίνεται να έχετε αφήσει επιτέλους πίσω σας όλες εκείνες τις δυσάρεστες σκέψεις που σας ταλαιπωρούσαν. Είστε στον σωστό δρόμο αλλά βρίσκεστε ακόμη στην αρχή των προσπαθειών σας. Το θετικό είναι ότι στο τέλος της διαδρομής σας περιμένει η επιτυχία. Το βράδυ απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΤΡΙΤΗ 2.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολεμήστε τις φοβίες σας και απελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις που παραμένουν φυλακισμένες εξαιτίας των ανασφαλειών σας. Μη σας πιάνει κατάθλιψη. Υπάρχει συναισθηματική αναστάτωση και μπερδεμένα συναισθήματα. Νιώθετε ψυχική κόπωση… Προχωρήστε με θάρρος και δύναμη

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όσο μεταξύ σας αισθάνεστε ένοχοι για κάτι που έχετε διαπράξει, δεν θα μπορέσετε να βρείτε ησυχία, παρά μόνο εάν αποφασίσετε να ζητήσετε συγγνώμη από το άτομο που βλάψατε ηθελημένα ή κατά λάθος. Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, προσωπικό ή επαγγελματικό, θα σας χαροποιήσει και θα αλλάξει τελείως την πορεία της μέρας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 4.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή σας τάξη, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα λειτουργούν αυτόματα και δεν θα αργήσετε να δρέψετε τις επιτυχίες των προσπαθειών σας. Μια σημαντική νίκη θα καταγράψετε έναντι των αντιπάλων σας και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα, γιατί η μάχη συνεχίζεται…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.4.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Διαισθάνεστε μια ένταση στον αέρα, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε την αιτία της. Ίσως να ευθύνεστε εσείς, μια και πληγώσατε κάποιο άτομο με την συμπεριφορά ή με τα λεγόμενα σας. Προσπαθήστε να επανορθώσετε. Επικεντρώστε την προσοχή σας στην σχέση σας, μια και η μέρα προσφέρεται για το ξεκαθάρισμα των προβλημάτων και την επαναπροσέγγιση…  

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ήρεμη η μέρα σας και οι επαγγελματικές σας υποθέσεις βαίνουν καλώς. Επωφεληθείτε της νηνεμίας αυτής και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, κάτι που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει. Έχετε χαράξει την πορεία σας, κάνοντας την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, και σήμερα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από τις αμφιβολίες που σας βασάνιζαν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την ευκαιρία να εμπνεύσετε τους γύρω σας και να τους συσπειρώσετε γύρω από ένα κοινό σκοπό. Μην είστε επιθετικοί με όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ταχύτητα της σκέψης σας. Οι απολαύσεις όμως μπορούν να σας οδηγήσουν στην υπερβολή και στο κυνήγι όλο και μεγαλύτερων απολαύσεων, απομακρύνοντας σας από τους στόχους σας και τα καθήκοντα σας…

 

ΤΡΙΤΗ 9.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας έχει καταβάλει μια απαισιοδοξία, ότι δεν θα καταφέρετε να βρείτε ποτέ το ιδανικό άτομο που θα μπορέσετε να μοιραστείτε την ζωή σας μαζί του. Αν και δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι, συνεχίστε την ζωή σας με ενθουσιασμό και θετική διάθεση, και κανείς ποτέ δεν ξέρει… Διαμορφώστε οι ίδιοι το μέλλον σας και μην περιμένετε απλά να συμβούν κάποια πράγματα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΔΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 11.8.2019

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.

 

ΠΕΜΠΤΗ 11.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και μια γενικότερη αναστάτωση. Η ασυνεννοησία με το ταίρι σας θα σας χαλάσει τη διάθεση. Πολύ κινητικότητα και τρέξιμο σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εγκλωβίζεστε στην αυτολύπηση για την ζωή που δεν ζήσατε ή για πράγματα που δεν τολμήσατε να κάνετε στο παρελθόν. Βάλτε μια τελεία στο παρελθόν και ξεκινήστε να ζείτε! Στον οικονομικό τομέα, δεν χρειάζεται ενδεχομένως να κάνετε τόσο αιματηρές οικονομικές, ώστε να μην κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε. Φανείτε μεν λογικοί στις δαπάνες, αλλά άλλο τόσο λογικοί και στην οικονομία.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθάνεστε προδομένοι από τα άτομα που αγαπάτε και η πικρία βαραίνει την καρδιά σας. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Καθορίστε εσείς την ρότα που θέλετε να ακολουθήσετε στην ζωή σας. Μην βιάζεστε ωστόσο να βγάλετε συμπεράσματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μέρα με αισιόδοξα μηνύματα από τον επαγγελματικό χώρο και μεγάλου ενθουσιασμού. Ακόμη και αν η φύση της δουλειάς δεν σας ενθουσιάζει, μέρες σαν την σημερινή χαίρεστε να δουλεύετε. Θέλετε με την ευκαιρία να ξεδώσετε και να απολαύσετε ένα ξέγνοιαστο βράδυ. Προσοχή μόνο στο πορτοφόλι σας, γιατί θα έχετε την τάση να πετάτε τα χρήματα από το παράθυρο…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το παρελθόν σας. Θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Ακόμη και να σας πληγώσουν φραστικά κατά την διάρκεια της ημέρας, μην τους δίνετε την ικανοποίηση να δείξετε την ενόχληση σας. Σταθείτε υπεράνω και δεν θα χάσετε.

 

ΤΡΙΤΗ 16.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα περιπέτειας για σας η σημερινή, δεν πρέπει όμως να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας και τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν. Το μυαλό σας παίρνει εξαιρετικά πολλές στροφές και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε δημιουργικά και όχι για να μηχανευτείτε πως θα εξοντώσετε τον ανταγωνιστή σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα προσπαθήσουν οι γύρω σας να αποσπάσουν την προσοχή σας από την δουλειά σας, δεν πρέπει όμως να το αφήσετε σε καμία περίπτωση να συμβεί. Πρέπει να είστε σοβαροί και προσγειωμένοι, γιατί είναι μια σημαντική μέρα για σας και θα έχει αρκετές ανατροπές. Μην εξάπτεστε και χειριστείτε τις καταστάσεις με μαεστρία για να μην βλάψετε τα συμφέροντα σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 18.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ναρκοπέδιο θυμίζει η σημερινή μέρα και θα πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση. Σε στιγμές που αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, αποστασιοποιηθείτε για λίγο από το πρόβλημα για να δείτε πιο καθαρά μπροστά σας. Μην πελαγοδρομείτε και χάνετε χρόνο και ενέργεια με θέματα ανάξια λόγου. Εμπιστευθείτε την κρίση σας και αφήστε την να οδηγήσει στις πράξεις σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.4.2019(ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ)

Τα επαγγελματικά σας θα πάνε ακόμα καλύτερα, αν ξεμπερδέψετε με κάποια ζητήματα που σας αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σας. Προσέξτε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Δεν σας κάνουν καλό. Βρείτε δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δημιουργεί ικανοποίηση. Το πλανητικό σκηνικό ωστόσο θα σας δημιουργήσει εσωτερική πάλη και θα σας κάνει πολύ απαιτητικούς και υπερβολικούς σε αυτά που ζητάτε. Φερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν. Κρατήστε τη θετική σας διάθεση και απολαύστε το βραδάκι, που ξεκινά παρέα με τον ταίρι σας ή αν είστε μόνοι, με αγαπημένους φίλους.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα έχετε πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και  θα σας ανοίξει δρόμους με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα ήταν κρίμα να χαθούν ευκαιρίες…

 

ΤΡΙΤΗ 23.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η διαρκής εσωτερική σας ένταση κουράζει το σύντροφο σας. Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σας, για να ισορροπήσετε την σχέση σας αλλά και για να ηρεμήσετε και σεις λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 3.10.2019

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, μια και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα. Οι ελεύθεροι να περιμένετε ένα καινούργιο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας. Παραμείνετε επιφυλακτικοί και μην αφεθείτε, μέχρι να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του.

 

ΠΕΜΠΤΗ 25.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει η τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος! Και εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας για κάτι καινούργιο. Εάν είστε όμως δεσμευμένοι, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνετε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε την ψυχολογία και να σας αποσυντονίζουν. Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς τα έξοδα περισσεύουν αυτή την περίοδο και τα έσοδα είναι γνωστά και μετρημένα!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Ίσως να αποφασίσετε τελικά να κάνετε μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να πληροφορηθείτε έγκαιρα και έγκυρα σχετικά με ότι θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο και προετοιμάστε τις πρώτες σας κινήσεις…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι επαγγελματικές ανησυχίες δεν άφηναν περιθώριο να ασχοληθείτε με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας για αρκετό καιρό. Ίσως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε κάποια εκκρεμή θέματα…  Ισορροπείτε μεταξύ του καλού και του κακού, μεταξύ της τάσης σας να συγχωρήσετε ή να αγνοήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και  εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που έχουν ρίσκο ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων που δεν έχουν μελετηθεί διεξοδικά. Όσοι είστε μόνοι, αισθάνεστε έντονα την ανάγκη για μια πραγματική αγάπη στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι σίγουρο όμως ότι στην πραγματικότητα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια σοβαρή ερωτική σχέση.

 

ΤΡΙΤΗ 30.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 18.9.2019

Ίσως θα πρέπει να κάνετε εκείνη την συζήτηση με τον σύντροφό σας σήμερα για όλα εκείνα τα προβλήματα που βλέπετε να υπάρχουν στην σχέση σας.

Φιλτράρετε όμως τα λόγια σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσατε να κάνετε μεγαλύτερη ζημιά από ότι καλό σε κάθε είδους σχέσης σας…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…