ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα που τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο που χαράξατε. Προσοχή όμως στην συμπεριφορά σας, γιατί κάποιοι σας θεωρούν εγωιστές και θα σας το δείξουν κατάμουτρα… Φροντίστε τα λεγόμενα σας και οι υποσχέσεις που δίνετε να συνάδουν με τις πράξεις σας. Σε αντίθετη περίπτωση κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει μια έντονη δυσφορία που σας βασανίζει σήμερα και έχει τις ρίζες της στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως να οφείλεται στη σχέση σας με το ταίρι σας ή με ένα απόγονό σας. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς. Στοχαστείτε, μελετήστε τα δεδομένα, κάντε ενδεχομένως μια μικρή βόλτα για να ανανεωθείτε και μετά χαράξτε πορεία δράσης!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα βλέπετε όλα μαύρα αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και βρείτε την αισιοδοξία σας να παλέψετε. Η μέρα προσφέρεται για κινήσεις που θα έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας και προοιωνίζονται εξαιρετικά αποδοτικές.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Ίσως να αισθάνεστε σήμερα ότι σας αξίζουν πολύ καλύτερα πράγματα στη ζωή, από αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Εάν δουλέψατε συνειδητά, θα έρθει η ώρα να τα κατακτήσετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι ή με τα άτομα του σπιτιού και να περάσετε ένα χαλαρό και ήρεμο βράδυ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην επιτρέψετε την παρόρμηση σας να χαλάσει μια καλή εργασιακή μέρα! Η μέρα θα σας δείξει πώς να κινηθείτε, γιατί σήμερα δεν έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε το παραμικρό. Από την άλλη, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τις ερωτικές σας σχέσεις, μια και μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα με καλούς οιωνούς.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αναλώνεστε με ανησυχίες, ειδικά για ερωτικά θέματα. Έχετε καλές προοπτικές για να βάλετε το πρώτο λιθαράκι σήμερα από κάτι που σχεδιάζετε εδώ και πολύ καιρό και που θα έχει καλές προοπτικές. Μείνετε επίσης μακριά από κουτσομπολιά και φασαρίες, ειδικά εάν δεν σας αφορούν! Η επαφή σας με τους γύρω σας θα είναι λίγο προβληματική, γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή!

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα κάθε φορά σήμερα. Το μυαλό σας τρέχει στην καινούργια σας ερωτική κατάκτηση, θα πρέπει όμως να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη… Ίσως να υπάρξει ένας διαπληκτισμός με συνάδελφο στον εργασιακό σας χώρο, λόγω διαφοράς αντιλήψεων. Φροντίστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις διπλωματικά…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα κρύβει πολλούς κινδύνους που αφορούν τις επενδύσεις που κάνατε με ελαφρά καρδία ή με υψηλό ρίσκο! Με ψυχραιμία δείτε τι μπορείτε να περισώσετε. Παρ όλα αυτά μια νέα απασχόληση ή ένας καινούργιος χώρος απασχόλησης μπορεί να διαφανεί σήμερα. Εάν πρόκειται για νέα απασχόληση, θα έχει σχέση πιθανότατα με ταξίδια.                    

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εργασιακή σας μέρα είναι ήρεμη και δημιουργική! Έχετε τον χρόνο και την διαύγεια να οργανώσετε την δουλειά σας και να επεξεργαστείτε επαγγελματικά πλάνα που αφορούν το μέλλον. Τα προσωπικά σας όμως είναι άλλο ζήτημα… Αγνοώντας τα προβλήματα με το ταίρι σας δεν πρόκειται να τα λύσετε ποτέ. Μαζέψτε το κουράγιο σας και κάντε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το άγχος θα σας κυριεύσει, με πιθανές συνέπειες στην ψυχική ή σωματική σας υγεία. Αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο την δουλειά σας με όλα τα προβλήματα που την συνοδεύουν. Μην αφήνετε τα πράγματα τα φτάσουν σε οριακό σημείο. Άλλωστε εσείς καθορίζετε την πορεία της ζωής σας και δίνετε τον ρυθμό που επιθυμείτε.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Μια παλιά ερωτική σχέση ίσως να κάνει την εμφάνιση της πάλι και να σας αναστατώσει, μη ξέροντας πώς να το χειριστείτε. Απλά να έχετε στο μυαλό σας, ότι εάν η πρώτη φορά δεν πέτυχε, η δεύτερη έχει σαφώς λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας… Γιατί η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ήρεμη μέρα! Πολλές οι εναλλαγές και πιθανές διαφωνίες έως διαπληκτισμοί με συνεργάτες ή συναδέλφους.  Άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστούν την στήριξη σας σήμερα. Από την άλλη όμως, κάποια χρήματα που περιμένατε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα εισπράξετε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετή δράση καταγράφεται σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον επαγγελματικό στίβο, αλλά θα καταφέρετε να τα φέρετε σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά θέματα καταγράφεται βελτίωση. Μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά τουλάχιστον θέματα.

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, πάρτε τις απαραίτητες αποστάσεις και θα μπορέσετε να διακρίνετε καλύτερα όλες τις πτυχές τους και να δώσετε τις λύσεις που πρέπει. Παλέψετε και διαφυλάξτε τις σχέσεις που σημαίνουν κάτι σημαντικό για την ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε προσφιλές σας πρόσωπο για την συμβουλή του.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως η μέρα να σας κάνει λίγο μελαγχολικούς και ιδιαίτερα ευαίσθητους! Η ζωή όμως είναι εδώ και απαιτεί την ενεργή συμμετοχή σας. Ανασκουμπωθείτε και παλέψτε για τα συμφέροντα σας. Ζητήματα οικογενειακά που σας απασχολούν, απαιτούν την προσοχή και την ενασχόληση σας. Ίσως να έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας τελευταία και να απαιτεί λίγο από τον χρόνο σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα σας φέρει κάποια χρήματα από μια πηγή που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Η μέρα προσφέρεται επίσης για ανοίγματα οικονομικά ή επαγγελματικά σε τομείς που δεν είχατε στις προτεραιότητες σας. Είστε αρκετά συντηρητικοί για να προσπαθήσετε ή να επενδύσετε σε νέα πράγματα. Η μέρα αυτή όμως θα σας δείξει με τον τρόπο της ότι κακώς δεν επενδύσατε σε κάτι νέο τον καιρό που έπρεπε…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εστιάστε στα επαγγελματικά σας και χειριστείτε τις υποθέσεις σας με προσοχή! Η διάθεση για κατανόηση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων δεν πρέπει να βλάψει τα δικά σας συμφέροντα. Επικοινωνιακά είστε στα πάνω σας αυτό το διάστημα και οι πρωτότυπες ή πρωτοπόρες ιδέες σας μπορούν να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Τα συναισθηματικά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης σας κατά την σημερινή μέρα. Ίσως να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια με τον σύντροφό σας. Κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν στο δρόμο θα σας πεισμώσουν. Με μια σωστή τακτική θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων. Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί.

Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ότι και να προσπαθήσετε σήμερα, θα παραμένει ανέφικτο, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της μέρας. Προς το βράδυ όμως το κλίμα αλλάζει και σας αποζημιώνει για την ταλαιπωρία της μέρα! Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για τις συνήθεις δουλειές του σπιτιού.  Να είναι πιο ειλικρινείς στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας σας ή με το ταίρι σας.

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναλαμβάνουν την ευθύνη να λύσετε σοβαρά προβλήματα στη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει έντονη η πιθανότητα για μια απρόσμενη περιπέτεια, που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για εσάς. Στο δεύτερο μισό της ημέρας θα απαιτηθεί από σας να μετουσιώσετε τις σκέψεις σε πράξεις. Καυγάδες ή διαπληκτισμοί με συγγενείς είναι πολύ πιθανοί.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα, ότι τα πράγματα δεν μπορούν να ακολουθήσουν το σχεδιασμό και ότι το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί πως δεν είναι αυτό που αρχικά ελπίζατε. Εκτονώστε την ένταση που έχετε με μερικές δουλειές του σπιτιού, όπως το καθάρισμα.  Μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη σωστή ψυχική ισορροπία που έχετε ανάγκη…

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να απολαύσετε την κοινωνική αλληλεπίδραση όλη την ημέρα! Και θα έχετε απίστευτα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, καθώς θα είστε πάντα σε θέση να «συνδεθείτε» με τον συνομιλητή σας! Η ειρηνική συνύπαρξη μπορεί να σας προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την καλοσύνη σας σήμερα. Ένας έξυπνος συνομιλητής θα σας ξεγελάσει, ενώ είστε θα είστε απασχολημένοι στο να απολαμβάνετε την ακτινοβολία σας και την επιρροή σας στις μάζες. Αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, ο ατομικισμός που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας σήμερα θα προκαλέσει την ενόχληση των ανθρώπων γύρω σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές σας και την σταθερότητα των θέσεων και απόψεων σας. Τα ταλέντα σας, οι δεξιότητες και οι ικανότητες σας δεν θα είναι σήμερα αρκετά για να τα καταφέρετε. Είναι δύσκολο να πούμε ότι η μέρα υπόσχεται επιτυχία και σαφή πορεία προς την κορυφή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε απαθείς.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι οικονομικές ορέξεις σας αυξάνονται σήμερα! Και η φιλοδοξία σας για την ενεργό δημιουργικότητα γίνεται όλο και πιο έντονη. Η έναρξη ενός νέου έργου (ιδιαίτερα προσωπικής, δημιουργικής φύσης) θα είναι πιο αποτελεσματικό στο τέλος της ημέρας.  Μια ιστορία αγάπης που ξεκινάει αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να αποδειχτεί συναρπαστική για πολλά χρόνια στο μέλλον.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε αυθόρμητοι και αισιόδοξοι και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, εάν αποφασίσετε να κάνετε κάτι. Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε εκ νέου κάποιες προ πολλού ξεχασμένες δεξιότητες σας που θα σας βοηθήσουν στη διεκπεραίωση του έργου σας. Θα πρέπει ωστόσο να βρείτε απλά τη χρυσή τομή μεταξύ χαράς και ευθυνών – υποχρεώσεων.

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί μια απρόσμενη αύξηση των εσόδων σας, να δεχτείτε αύξηση στο μισθό σας ή να σας προσφέρουν ένα γενναιόδωρο μπόνους! Χαρείτε το!!! Μην ξαμοληθείτε όμως κατευθείαν στην αγορά και εξανεμίσετε τα χρήματα. Υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον αρκετές άλλες ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψετε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν έχετε μια σημαντική συνάντηση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε καλά. Αποφύγετε βιασύνες, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Το βράδυ μπορεί να συμβεί κάποιο γεγονός που θα βελτιώσει το γάμο σας ή μια συνεργασία σας. Το πώς νιώθετε για κάποιο άτομο μπορεί να διαδραματίσει έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση για μια πιθανή συνεργασία, από ότι ένας λογικός συλλογισμός.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για ψυχαγωγία. Τυχόν σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη, τη φιλία και την αμοιβαία συμπάθεια θα ανθίσουν σήμερα και να σας δώσουν μια αίσθηση αρμονίας. Ταξίδια, αποδράσεις και «επικίνδυνες αποστολές» δεν συνιστώνται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Χαλαρώστε με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν έχετε την ευκαιρία να αναβάλετε όλες τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να αφιερωθείτε πλήρως στην προσωπική σας ζωή, πρέπει να το κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη!  Η απόλαυση που παίρνετε σήμερα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη ικανοποίηση!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2021

Τρίτη 01.06.2021 (Σελήνη σ&tau…