ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου συντελείτε στον οίκο του ζωδίου σας που έχει σχέση με την εργασία, ένα τομέα της ζωής σας που τον επηρεάζει και η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7! Ξεκινήματα συνεργασιών που μπορεί να γίνονται αυτή την χρονική περίοδο θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες, εντάσεις, θα υπάρξουν παιχνίδια επιβολής δύναμης και ισχύος αλλά και διεργασίες στα παρασκήνια. Κάποιοι θα καταλάβουν μόλις τώρα, με την δυναμική των εκλείψεων, καταστάσεις που διαδραματιζόταν στον εργασιακό τους χώρο ή τις προθέσεις των αφεντικών τους. Κάποιοι μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, κάποιο άλλοι να πρέπει να συνεργαστούν με νέους συναδέλφους. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσετε διλλήματα ως προς την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, μια διαδικασία που θα σας στρεσάρει. Εάν έχετε συνεταίρους, το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και ασυνεννοησίες είναι έντονο, καθώς και να ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς εκεί που δεν το περιμένετε.  Μετά τις 17 Ιουλίου κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική πορεία ή προσανατολισμό, όχι όμως επειδή θα το έχετε επιλέξει εσείς, αλλά επειδή θα το έχουν φέρει έτσι οι συνθήκες. Ο Ερμής, κυβερνήτης του 8ου οίκου σας (κοινές αξίες, δάνεια, φόροι και κληρονομιές) είναι ανάδρομος μετά τις 8 του μήνα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου ιδανικής για την επανεξέταση στόχων που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείτε την έξοδο σας από μια συνεργασία, να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός μεγαλύτερου μεριδίου σε μια επιχείρηση ή να τακτοποιήσετε την διανομή κοινών περιουσιακών στοιχείων ή κληρονομιών.

 

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Τα συναισθηματικά σας θα είναι λίγο-πολύ στάσιμα αυτό το μήνα, φίλοι Υδροχόοι. Από την μια μπορεί να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα σε πιθανούς ενδιαφερόμενους, από την άλλη να μην είστε σε θέση να καταλάβετε τις προθέσεις αυτών που έχετε απέναντι σας. Ο Ερμής, κυβερνήτης του οίκου της αγάπης και του έρωτα του ωροσκοπίου σας, θα είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος). Συνιστάται να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για δεσμεύσεις μακροχρόνιες, εάν δεν είστε παντρεμένοι και έχετε απλά μια σχέση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, προσέξτε τι λέτε και πως το λέτε, και εάν κρίνετε σκόπιμο, συμβουλευτείτε φίλους ή συγγενικά πρόσωπα που εμπιστεύεστε, πριν ανακοινώσετε το οτιδήποτε σημαντικό. Όσοι είστε παντρεμένοι, με τον ανάδρομο Ερμή έχετε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να λύστε διαφορές και παρεξηγήσεις και να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας. Ίσως και να αποφασίσετε το διάστημα αυτό να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ο 7ος οίκος σας είναι σε σημαντικό βαθμό ενεργοποιημένος μέσα στον Ιούλιο. Έχουμε την διέλευση του Άρη, τον οποίο θα συναντήσουν ο Ήλιος μετά τις 23 Ιουλίου και η Αφροδίτη μετά τις 28! Το διάστημα μεταξύ 10 και 18/7 υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για αψιμαχίες και διαπληκτισμούς με τον σύντροφό σας, αλλά μετά τις 23 η ένταση καταλαγιάζει. Χρειάζεται ωστόσο αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, γιατί καμία πλανητική όψη από μόνη της δεν μπορεί να κάνει μια σχέση λειτουργική. Όσο για τους αδέσμευτους, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος να βρείτε ένα ταίρι και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Κάποιους μεταξύ σας μπορεί να τους απασχολεί ακόμη μια παλιά τους σχέση και να σκέφτονται το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό.

Σημαντικοί αριθμοί

 

3, 4, 5

 

Σημαντικές ημερομηνίες

 

8, 10, 14, 23, 26

 

Συμβουλή

 

Κάποιες καινούργιες διασυνδέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες με μελλοντικό στάδιο. Καλλιεργήστε τες όσο καλύτερα μπορείτε, γιατί θα σας προφέρουν μια πολύ χρήσιμη διέξοδο, την στιγμή που θα την έχετε απόλυτη ανάγκη!

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…