Υδροχόος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Γενική επισκόπηση

Το 2023 θα είναι ένα παραγωγικό και επιτυχημένο έτος για το ζώδιο σας. Οι αλλαγές που θα συντελούνται παντού τριγύρω σας θα σας οδηγήσουν σε μια αναγκαία εσωτερική αλλαγή. Θα πρέπει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, να αξιοποιήσετε τις ικανότητες και δεξιότητες και να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες σας προς την σωστή κατεύθυνση. Αποδεχτείτε με ανοιχτό μυαλό και μια γενναία δόση τόλμης το νέο και άγνωστο, γιατί μέσα από αυτό θα ανακαλύψετε νέες δρόμους για την επίτευξη των στόχων σας. Ιεραρχήστε επίσης σοφά τις προτεραιότητες σας, χτίστε ένα ισχυρό επαγγελματικό υπόβαθρο, το οποίο ακόμη και τα ισχυρά σας ξεσπάσματα δεν θα μπορεί να καταστρέψει.

Επενδύστε στην γνώση και διευρύνετε τον πνευματικό σας ορίζοντα. Παραμείνετε θετικοί και αισιόδοξοι, ότι και να κληθείτε να αντιμετωπίσετε μέσα στην χρονιά, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να κλείσετε τα ανοιχτά μέτωπα πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας θα πρέπει να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο και να δημιουργήσετε καινούργιες επαφές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να κατακτήσετε αυτό που προσδοκάτε.

Σε προσωπικό επίπεδο, όλα φαίνεται να βαίνουν τουλάχιστον ικανοποιητικά. Ακόμη και οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει και θα ξεκινήστε μια νέα συναισθηματική περιπέτεια. Η αρχή μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα, αλλά η δυσκολία έγκειται στο πως να κρατήστε διαχρονικά την σχέση ζωντανή και ακμάζουσα. Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μην σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και την δική σας οπτική, αλλά αναλογιστείτε επίσης την θέση και τις απόψεις των γύρω σας. Εμπιστευθείτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε δικούς σας ανθρώπους, των οποίων την άποψη εκτιμάτε, γιατί μπορεί να φωτίσουν μια διαφορετική οπτική και να βρεθεί μια λύση που δεν φανταζόσασταν.

Ο Δίας και η επιρροή του στον Υδροχόο το 2023

Ο πλανήτης της εύνοιας και της επέκτασης θα ολοκληρώσει μέχρι τις 16 Μαΐου την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Κριού και τον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), για να περάσει για το υπόλοιπο του έτους στον Ταύρο και στον 4ο οίκο (οικογένεια, ρίζες και κατοικία). Ανάδρομος θα είναι ο Δίας το διάστημα μεταξύ 4 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο τετράμηνο του έτους προβλέπεται υπό την ευνοϊκή επιρροή του Δία να επεκτείνετε το δίκτυο των επαγγελματικών, κοινωνικών και φιλικών σας επαφών, καθώς και να συνάψετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Μπορείτε να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση με ευκολία, ακόμη και να αλλάξετε δουλειά ή καριέρα. Αλλαγές θα υπάρξουν αρκετές στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι όμως θετικές για σας. Η υπογραφή ενός συμβολαίου ή μιας συνεργασίας δεν θα σας αποφέρει μόνο οικονομικό κέρδος, αλλά και κύρος και αξιοπιστία στην αγορά.  Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν όσοι του ζωδίου σας ασχολείστε με την έρευνα, την εκπαίδευση ή την κατάρτιση, καθώς ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός στους γύρω σας. Αρκετοί από σας θα πραγματοποιήσετε πολλά και σύντομα επαγγελματικά ταξίδια και άλλοι θα επενδύσετε στην γνώση. Το βέβαιο είναι ότι η παρούσα διέλευση θα σας προικίσει αρκετά από άποψη γνώσεων και εμπειριών, ώστε να πορευτείτε με σημαντικά περισσότερα εφόδια στο μέλλον.

Μετά τις 16 Μαΐου που ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο θα έχετε πολλοί του ζωδίου σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική προσωπική και οικογενειακή ζωή, να επιλύσετε ζητήματα στέγασης ή να δρομολογήσετε λύσεις σε εκκρεμή θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια σας. Η επικοινωνία με τους συγγενείς παύει να αποτελεί πηγή άγχους και συγκρούσεων και πολλοί από σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την ασφυκτική κηδεμονία των γονέων. Αφιερώστε χρόνο να ενισχύσετε τους οικογενειακούς δεσμούς και να δεθείτε περισσότερο με του στενούς σας φίλους. Συγχωρήστε ατοπήματα του παρελθόντος και δώστε μια ακόμη ευκαιρία στους δικούς σας ανθρώπους, σε όλους αυτούς που σας στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές.

Εάν σκοπεύετε να επισκευάσετε το σπίτι σας, να αλλάξετε διαρρύθμιση ή επίπλωση, να αγοράσετε ή να κτίσετε μια εξοχική κατοικία, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να το κάνετε. Ένα ακίνητο που θέλετε να πουλήσετε, τώρα μπορεί να πουληθεί με μεγαλύτερο κέρδος, ενώ εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια κατοικία, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αυτό που ζητάτε σε συμφέρουσα τιμή. Σε δύσκολες στιγμές οικονομικής φύσης οι συγγενείς σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας, ενώ το διάστημα που ο Δίας θα διέρχεται τον 4ο οίκο σας, κάποιοι θα λάβετε μια κληρονομιά, θα φτάσει στα χέρια σας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ή θα κληρονομήσετε ένα όχημα.

Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Υδροχόο το 2023

Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο σας στις 7 Μαρτίου και μαζί με σας θα ανασάνουμε βαθιά και όλοι οι υπόλοιποι. Θα τον υποδεχτείτε ξανά μετά από τρεις δεκαετίες, κάτω από τελείως διαφορετικές ελπίζουμε συνθήκες. Περνάει πλέον στο ζώδιο των Ιχθύων για τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια και στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας, έναν οίκο που αποτυπώνει την σχέση σας με το χρήμα, τα εισοδήματά σας, τις δαπάνες και γενικά τι θεωρείτε αξίας στην ζωή σας. Ανάδρομος γυρίζει ο Κρόνος στους Ιχθείς στις 17 Ιουνίου, για να ολοκληρώσει τον ανάδρομο κύκλο του έτους στις 4 Νοεμβρίου 2022.

Από την καινούργια του θέση έχει την άμεση εποπτεία των οικονομικών σας και απαιτεί σοβαρότητα, πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Δεν θα έχετε πλέον την άνεση να παραμείνετε απαθείς ή ακίνητοι, γιατί τα πάντα θα έχουν επίπτωση στα εισοδήματα σας. Λύσεις να αναπληρώσετε τα χαμένα σας έσοδα θα υπάρχουν, αρκεί να τις αναζητήσετε. Ο Κρόνος έχει με το πέρασμα του αυτό σαν σκοπό να εντοπίσει και να μας καταστήσει φανερό οτιδήποτε είναι περιττό, ξεπερασμένο ή μη παραγωγικό στην ζωή μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που χρειάζεται. Σημαντικό όμως στην διαδικασία αυτή είναι να μην κάνουμε κακές επιλογές ή λανθασμένες κινήσεις.

Στα οικονομικά σας η κατάσταση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν απώλειες. Μπορεί όμως και να γεννηθεί μέσα σας μια δυσαρέσκεια για την δουλειά σας και να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να αποδεχτείτε το δεδομένο, ότι έπαψε πια να είναι αποδοτική και θα πρέπει να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις. Όλα μπορούν να εξελιχτούν με θετικό τρόπο, και μάλιστα απρόσμενα γρήγορα, αρκεί να μην εστιάσετε στις αποτυχίες του παρελθόντος και χάσετε την δυναμική της περιόδου. Χρειάζεται ρεαλισμός τόσο στα βήματα που πραγματοποιείτε, όσο και στην αξιολόγηση της πορείας σας, μακριά από απατηλά όνειρα και ψευδαισθήσεις.

Εάν έχετε την οικονομική άνεση, επενδύστε σε διαφορετικούς αν είναι δυνατόν τομείς της οικονομίας, για διασπορά κινδύνων. Τα παθητικά κεφάλαια δεν μπορούν να αποφέρουν εισοδήματα παρά μόνο στις τράπεζες. Προσέξτε την καθημερινή διαχείριση σας και αποφύγετε μεγάλες και ανούσιες δαπάνες, τουλάχιστον όσο διαρκεί η παρούσα διέλευση του Κρόνου. Εάν δεν αυτοπεριοριστείτε, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε ξαφνικά στο επίκεντρο μιας βαθιάς προσωπικής οικονομικής κρίσης.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Υδροχόο το 2023

Ο Ουρανός συνεχίζει και φέτος την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Ταύρου και τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μέσα από τον τομέα της ζωή σας που αφορά την οικογένεια, την καταγωγή αλλά και την κατοικία σας, επηρεάζοντας περισσότερο μέσα στο 2023 τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της τεχνολογίας και των εκπλήξεων από τις 29 Αυγούστου μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου 2024.

Τα χρόνια που διέρχεται ο Ουρανός τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα αποκτήσετε πολλές εμπειρίες που θα έχουν σχέση με τους συγγενείς σας, την οικογένεια ή την καθημερινότητα σας. Αλλοίμονο όμως, ο Ουρανός είναι ο κατ’ εξοχήν πλανήτης του ξαφνικού και απρόβλεπτου, που στην περίπτωση σας θα μεταφράζεται σε απροσδόκητες αλλαγές στο κλίμα των σχέσεων με μέλη της οικογένειας σας, καθώς και πολλοί διαπληκτισμοί που θα εμφανίζονται από το πουθενά. Και σαν να μην φτάνουν τα προβλήματα των ενδοοικογενειακών σχέσεων, θα αρχίσουν να χαλάνε σειρά ηλεκτρικών συσκευών, δημιουργώντας επιπρόσθετους πονοκεφάλους και έξοδα.

Δραματικές αλλαγές ίσως να υπάρξουν και στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, εάν δεν προσέξετε την συμπεριφορά σας. Για ασήμαντη αφορμή και σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να γεννηθεί ένταση στην σχέση, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις να καταλήξει στον χωρισμό. Μέσα στην διάρκεια του έτους δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει απομάκρυνση από κάποια συγγενικά πρόσωπα και ψύχρανση των σχέσεων σας. Καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις σε ζητήματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της ζωής σας κάτω από συναισθηματική φόρτιση, για να μην μετανιώσετε αμέσως μετά. Είτε πρόκειται ωστόσο για τις συγγενικές σας σχέσεις, είτε για την ερωτική σας σχέση και τον γάμο σας, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δική σας τοποθέτηση και τις δικές σας επιθυμίες. Τίποτε δεν είναι προκαθορισμένο, τίποτε δεν είναι οριστικό, εκτός και αν το θελήσετε ή το επιτρέψετε εσείς. Μπορείτε να παλέψετε για τις σχέσεις που σας είναι πολύτιμες και να αλλάξετε ριζικά το κλίμα.

  Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Υδροχόο το 2023

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων και κατά την διάρκεια του 2023, επηρεάζοντας το ζώδιο σας στο κομμάτι των οικονομικών. Καθώς κινείται μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο. Ο πλανήτης της ονειροπόλησης αλλά και της παραπλάνησης θα είναι ανάδρομος μέσα στο έτος που ξεκινά το διάστημα μεταξύ 30 Ιουνίου και 6 Δεκεμβρίου.

Ο Ποσειδώνας απαιτεί από την θέση αυτή του ωροσκοπίου σας να είστε προσγειωμένοι στην διαχείριση των εισοδημάτων σας και ρεαλιστές στους οικονομικούς στόχους. Φροντίστε να βγάλετε την πρακτική πλευρά του χαρακτήρα σας, για να μην εξανεμίζετε τα χρήματα σας σε ανούσιες αγορές ή ασύμφορες επενδύσεις. Εάν σκοπεύετε να προβείτε σε αγοραπωλησίες ακινήτων, καλό θα ήταν να κάνετε μια προσεκτική και εκτεταμένη έρευνα αγοράς, πριν να υπογράψετε οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία. Οι πιθανότητες να αγοράσετε πολύ πιο πάνω από την πραγματική του αξία ένα ακίνητο ή να πουλήσετε ένα ακίνητο σας σε πολύ χαμηλότερη τιμή είναι πολύ μεγάλη. Προσοχή επίσης από απατεώνες, γιατί τα χρόνια αυτά, όσο ο Ποσειδώνας κινείται μέσα από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, ευνοεί τις απάτες.

Ο Ποσειδώνας όμως έχει επίσης άμεση σχέση με την δημιουργικότητα και την έμπνευση μας, οπότε το διάστημα αυτό ενδεχομένως να έχετε λαμπρές ιδέες, οι οποίες να σας αποφέρουν επιπλέον εισοδήματα ή να εκμεταλλευτείτε εμπορικά ένα δημιουργικό σας ταλέντο, το οποίο μέχρι στιγμής το αντιμετωπίζατε σαν χόμπι. Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις όμως απαιτείται μια ψύχραιμη και προσγειωμένη προσέγγιση, μακριά από ψευδαισθήσεις, για να μην εμπλακείτε σε περιπέτειες που θα τις πληρώσετε ακριβά. Μείνετε μακριά από όποιον σας υπόσχεται πολλά και εύκολα χρήματα. Η επιτυχία θα έρθει στην ώρα της, ούτε μια στιγμή νωρίτερα. Δουλέψτε σκληρά και ο κόπος σας δεν θα μείνει από το σύμπαν χωρίς ανταμοιβή.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Υδροχόο

Η κινέζικη χρονιά του υδάτινου Λαγού προβλέπεται να φέρει πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στο ζώδιο σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, γεμάτη νέες γνώσεις και καινούργιες εμπειρίες. Με βάση τις τεράστιες προσωπικές δυνατότητες και την δημιουργικότητα σας, μπορείτε να βρείτε πρωτότυπους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που θα αναφύονται. Η χρονιά του Λαγού θα συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σας σχέσεων, οι οποίες θα επιδράσουν θετικά τόσο στην καριέρα σας, όσο και στη προσωπική σας ζωή. Θα απαλλαγείτε μέσα στο 2023 από την διαρκή ένταση των προηγούμενων ετών, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να πάρετε δυνάμεις για τις μελλοντικές σας εξορμήσεις. Θα μάθετε να καταλαβαίνετε και να διαχειρίζεστε καλύτερα τα συναισθήματα σας, και από την διαδικασία αυτή θα μάθετε να κατανοείτε και τα συναισθήματα των άλλων. Η επιτυχία μπορεί να έρθει φέτος, επαγγελματική ή προσωπική, αλλά ας μην ξεχνάτε ότι θα απαιτηθεί επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά.

Υδροχόος 2023 – Αισθηματικά

Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί μέσα στην χρονιά αυτή να έχει μια πολύ θετική πορεία, εάν καταφέρετε να περιορίσετε τον εγωισμό σας και να εστιάσετε περισσότερο στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ένταση θα υπάρξει στις σχέσεις κατά τους πρώτους μήνες του χρόνου, λόγω φόρτου εργασίας, περιορισμένου ελεύθερου χρόνου αλλά και των προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίζει το ταίρι σας στην δουλειά του. Θα υπάρξει θετική εξέλιξη, εάν προγραμματίσετε μια απόδραση ή ολιγοήμερες διακοπές, δείξετε λίγη φαντασία και οργανώσετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Οι διακοπές, όσο σύντομες και αν είναι, θα βοηθήσουν το ζευγάρι να έρθει πιο κοντά, να απολαύσει ο ένας την συντροφιά του άλλου και να ανανεώσει την σεξουαλική του ζωή.

Οι αδέσμευτοι συνιστάται τους πρώτους αυτούς μήνες της χρονιάς να κοινωνικοποιηθείτε και να συχνάζετε σε πολυσύχναστα μέρη, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης μέσα στο 2023 υπόσχεται μια δυνατή συναισθηματική σχέση και έναν ισχυρό γάμο.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους φέρνει νέες εμπειρίες στην συναισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι δεν θα πρέπει να σταματήσετε ούτε στιγμή να προσπαθείτε να αναθερμάνετε ή να διατηρήσετε ενδιαφέρουσα την σεξουαλική σας ζωή και να εμβαθύνετε όσο μπορείτε στην σχέση σας. Η στήριξη του συντρόφου σας θα αποδειχτεί κάτι περισσότερο από χρήσιμη τις στιγμές που η καριέρα σας θα περάσει μια περίοδο αβεβαιότητας. Το φθινόπωρο θα σας δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείτε τα λάθη που κάνατε στον γάμο ή στην σχέση σας, ώστε να ακολουθήστε μια πολύ πιο εποικοδομητική στάση στο μέλλον.

Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε μέσα στο φθινόπωρο ένα ενδιαφέρον άτομο και θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια νέα συναισθηματική περιπέτεια. Επειδή όμως σας είναι δύσκολο να εμπιστευθείτε ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά και να ανοιχτείτε συναισθηματικά, έχετε κατά νου, ότι μια νέα σχέση δεν μπορεί να καρποφορήσει χωρίς εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια. Ίσως όμως γνωρίζοντας κάθε μέρα και καλύτερα τον εκλεκτό της καρδιάς σας, να μπορέσετε να ανοίξετε και σεις την καρδιά σας και να εκπληρωθεί η επιθυμία σας.

Υδροχόος 2023 – Καριέρα

Στην επαγγελματική σας ζωή θα μπορέστε ένα έχετε θετικά αποτελέσματα, εάν επανεξετάσετε την στάση σας σε ζητήματα καριέρας. Οι υπάλληλοι μεταξύ σας θα μπορέσετε μέσα από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να δείξετε τις προσωπικές σας ικανότητες και δεξιότητες, οι οποίες σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό σας μπορούν να σας φέρουν μια προαγωγή και μια μισθολογική αύξηση. Θα πρέπει πριν από το καλοκαίρι να σκεφτείτε σοβαρά και να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας, ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα προς πια κατεύθυνση θέλετε να βαδίσετε επαγγελματικά. Ωστόσο, σημειώστε ότι το 2023 δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή χρονιά να αλλάξετε δουλειά. Εάν όμως η παρούσα θέση εργασίας δεν μπορεί να σας προσφέρει όσα επιθυμείτε, αναζητήστε καλύτερες πιθανότητες. Εάν κάνετε προσεκτική επιλογή, μπορεί να απογειωθεί η καριέρα σας σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το καλοκαίρι συνιστάται να ξεκουραστείτε όσο καλύτερα μπορείτε, ώστε να είστε αργότερα σε θέση να αναλάβετε και να φέρετε σε πέρας νέα και πολύπλοκα έργα. Το φθινόπωρο η επιτυχία σας σε ζητήματα καριέρας θα εξαρτάται απόλυτα από τρίτους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες θα έχετε κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας, οι οποίες αναμένεται να είναι μακροχρόνιες και ιδιαίτερα επικερδείς. Το κάθε βήμα σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μεγεθύνετε τα κέρδη, αρκεί να δείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν και να τις αδράξετε. Μείνετε ωστόσο μακριά από οτιδήποτε δεν είναι απόλυτα νόμιμο, για να μην μετρήσετε απώλειες και αμαυρωθεί η φήμη σας. Οι μισθωτοί μεταξύ σας θα προσπαθήσετε να βρείτε νέες θέσεις εργασίας, με καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβές. Οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν ένας καθοριστικής σημασίας παράγοντας για πολλούς από εσάς, μια και θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες.

Υδροχόος 2023 – Οικονομικά

Η κατάσταση των οικονομικών σας θα είναι μέσα στο 2023 αρκετά σταθερή, συνιστάται ωστόσο να απέχετε από περιττές δαπάνες. Μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα εισοδήματα, πέρα από τις τακτικές αμοιβές από την εργασία σας. Είναι πολύ σημαντικό να μην υποκύψετε σε πειρασμούς κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής και να αποθησαυρίσετε τα κεφάλαια που θα φτάσουν στα χέρια σας. Όσοι του ωροσκοπίου σας δεν έχετε αποταμιεύσεις ή κάποια αποθεματικά κεφάλαια ασφαλείας, τώρα είναι η ιδανική χρονική στιγμή να τα δημιουργήσετε. Οι μεγάλες δαπάνες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια είναι προτιμότερο να αφεθούν για το φθινόπωρο, εάν υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού και δεν πρόκειται για κάτι έκτακτο.

Μέσα στο 2023 μπορείτε να κερδίσετε μεγάλα ποσά, εάν επενδύστε μετά από σοβαρή μελέτη σε κερδοφόρες επιχειρήσεις. Κάποιοι δε μεταξύ σας θα είστε τυχεροί στο να βρείτε καινούργιες, ενδεχομένως πρόσθετες πηγές εισοδημάτων. Το δεύτερο μισό του έτους υπόσχεται σε πολλούς του ζωδίου σας μπόνους από την δουλειά, μερίσματα ή εφάπαξ χρηματικά ποσά. Οι υπάλληλοι που έχουν εργαστεί σκληρά και ευσυνείδητα κατά τους προηγούμενους μήνες έχουν μεγάλες πιθανότητες να δεχτούν μια μισθολογική αύξηση. Αρκετοί δε μεταξύ σας θα έχετε την ευκαιρία και τα χρήματα να εκπληρώσετε ένα όνειρό σας. Για κάποιους αυτό θα έχει σχέση με έναν ταξιδιωτικό προορισμό, για άλλους η απόκτηση ενός αυτοκινήτου, για ορισμένους να μετοικίσετε σε άλλη χώρα, ενώ για κάποιους άλλους να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση. Μην ξοδεύεται ωστόσο τα χρήματα σας σε μικροπράγματα. Στο άμεσο μέλλον ίσως να σας προταθεί ένας συνεταιρισμός σε μια επιχείρηση και τα αποθεματικά κεφάλαια θα σας φανούν τότε όχι απλά χρήσιμα, αλλά και σωτήρια.

Υδροχόος 2023 – Υγεία

Η καλή σωματική και ψυχική υγεία που θα απολαύσετε μέσα στο 2023 θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Θα είναι μια χρονιά με λιγότερος στρες, κάτι που θα σας επιτρέψει να αντλείτε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τις καθημερινές δραστηριότητες. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε συχνά, είναι ή ο υποσιτισμός σας ή η διαρκής μάχη με το σωματικό σας βάρος. Πειραματιστείτε μέσα στο 2023 λιγότερο με δίαιτες και προσπαθήστε να έχετε μια πιο ισορροπημένη διατροφή, αποφεύγοντας τις ακρότητες από άποψη ποσότητας. Εάν καθιερώσετε μια υγιεινή διατροφική ρουτίνα, με την πάροδο του χρόνου δεν θα σας απασχολεί πλέον το βάρος σας.

Η τακτική σωματική δραστηριότητα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποβάλετε τα περιττά κιλά, δίνοντας σας παράλληλα ενέργεια και θετική διάθεση. Επειδή όμως ζωδιακά βαριέστε εύκολα, φροντίστε να εναλλάσσετε είδη άσκησης, ώστε να μην χάνετε το ενδιαφέρον σας. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο όσοι του ζωδίου σας ασκείτε ένα επάγγελμα που απαιτεί έντονη σωματική δράση, είναι καλό να προσέχετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Τις κρύες εποχές του έτους ας προσέχετε περισσότερο τα κρυολογήματα. Η έντονη επίσης σωματική επιβάρυνση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα κάτω άκρα.

Η επαγγελματική επιτυχία κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους και οι ανανεωμένες προοπτικές για εκτόξευση της καριέρας σας, συμβάλει αισθητά στην ψυχική σας ανάταση, θα πρέπει ωστόσο να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί μπορεί εύκολα να εξαντληθείτε σωματικά. Για να απολαμβάνετε μια καλή υγεία και να είστε σε θέση να έχετε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα να δημιουργείτε, απαιτείται μια υγιής ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…