Υδροχόος – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Το ερωτικό πάθος αυξάνετε κατακόρυφα. Αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, εναρμονιστείτε με τη διάθεση του συντρόφου σας. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν άτομα με τη απότομη συμπεριφορά τους.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Να μην δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα σας δίνει αυτοπεποίθηση. Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Περάσατε  οικονομικές δυσκολίες και νιώθετε αδικημένοι. Τα σκαμπανεβάσματα σας ταλαιπώρησαν αρκετά. Τα αισθηματικά σας λίγο μπερδεμένα έως και τα μέσα Ιανουαρίου.

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.
Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για πράγματα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν  και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Κάποια επαγγελματικά μυστικά που θα φτάσουν στα χέρια σας θα σας οδηγήσουν στο να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις οικονομικές σας απολαβές.

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστεί σήμερα την βοήθεια ή την συμπαράσταση σας. Μην το απογοητεύσετε! Στην ανάγκη ανατρέψτε το πρόγραμμά σας.

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Οι πλανητικές όψεις  θα φέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο, υπό τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες…

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ένταση, τόσο στον αισθηματικό ,όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά εκρηκτική, με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας… Αποφύγετε τις εντάσεις, δίνοντας τόπο στην οργή.  Η ένταση μέσα και γύρω σας μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μην γίνεστε πεισματάρηδες, αν κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά,  παρέα με το ταίρι σας.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, σας ωθεί να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας κατά τις προηγούμενες μέρες.

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους! Ωστόσο μην πυροδοτείτε με την συμπεριφορά σας την ζήλια του συντρόφου σας. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί θα βγείτε χαμένοι…

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η δραστηριότητα, η πρωτοβουλία και οι φρέσκες ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα. Πολλά απρόοπτα όμως μπορούν να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, κατά την οποία μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που  προέκυψε από πρόσφατες διαφωνίες με τα μέλη της οικογενείας σας

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να κερδίσετε το στοίχημα στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα.

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Προσοχή στις εξαπατήσεις! Οικονομικές παγίδες ή το ενδεχόμενο κάποιοι να σας υπονομεύουν είναι πολύ πιθανά σενάρια.  Μια μικροαδιαθεσία σας ταλαιπωρεί.

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μια μεταβολή στο εργασιακό περιβάλλον κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα σας. Διατηρήστε την πνευματική σας διαύγεια και την εγρήγορση και ετοιμαστείτε για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Θαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας και σταματήστε να σκέφτεστε πως θα μπορούσατε να λύσετε από την μια μέρα στην άλλη τα προβλήματα σας. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός και συνετή, μακροχρόνια δράση.

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η πεσμένη ψυχολογία σας ανακάμπτει και πάλι, με τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται κάπως και τα αισθηματικά σας να μην σας πιέζουν, τουλάχιστον για την σημερινή μέρα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…