Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 25.04.21)

Υπάρχει πιθανότητα μια επαγγελματική σας σχέση να κλονιστεί σοβαρά σήμερα, ενώ η υπερβολική σωματική κούραση θα σας δημιουργήσει κακή  διάθεση. Διαφαίνονται προστριβές με συνεργάτες και αρκετή ένταση. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

Πέμπτη 02.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Παρασκευή 03.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα θα  φέρουν στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και χρεών θα σας πιέσουν αρκετά. Μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με παράλογες ζήλιες και γκρίνιες.

Σάββατο 04.12.2021 (Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη)

Τα επαγγελματικά σας απαιτούν πράγματα και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι μελλοντικά προς όφελος σας.

Κυριακή 05.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μικροεμπόδια

Δευτέρα 06.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω– σε γέμιση)

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που αξίζουν πραγματικά. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Τρίτη 07.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μη γίνεστε εριστικοί και τόσο ευαίσθητοι με το ταίρι σας. Μην είστε στα πρόθυμα να τερματίστε τη σχέση σας, εάν δεν έχετε σκεφτεί καλά τις είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Πάρτε αποφάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Τετάρτη 08.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Πέμπτη 09.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Με ψυχραιμία σκεφτείτε τις εναλλακτικές που έχετε και δράστε ανάλογα.

Παρασκευή 10.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας. Θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Σάββατο 11.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αψιμαχίες με τρίτα πρόσωπα και συγγενείς θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σας. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκουν στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

Κυριακή 12.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα, με παράλληλη τόνωση του εισοδήματος σας.

Δευτέρα 13.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με πράγματα που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας στον τομέα της τεχνολογίας. Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα δημιουργήσει μικροπροβλήματα και θα φέρει συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Τρίτη 14.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Οι πλανήτες σήμερα θα σας συναρπάσουν και κάποιοι από εσάς θα χαρείτε με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Μυστήριο και ίντριγκα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσει με θέματα κληρονομικά και οικονομικά.

Τετάρτη 15.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά  προς όφελος σας.

Πέμπτη 16.12.2021 (Σελήνη στους Ταύρο – σε γέμιση)

Στα αισθηματικά θα επέλθει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις, καθώς παλιά προβλήματα και απωθημένα θα έλθουν και πάλι στο προσκήνιο. Αποφύγετε  περιττές σπατάλες και έξοδα!

Παρασκευή 17.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το σημερινό πλανητικό σύστημα ενδεχομένως να φορτίσει το κλίμα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες.

Σάββατο 18.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κάντε την επανάσταση σας αποφεύγοντας ωστόσο λογομαχίες. Τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα την υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων επαγγελματικών σχέσεων. Χρειάζεται προσεκτική μελέτη των όρων και προϋποθέσεων, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων στο μέλλον.

Κυριακή 19.12.2021 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

(Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω – Ανάδρομη έως 29.01.22)

Δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

Δευτέρα 20.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση και τα άγχη της καθημερινότητας δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις.

Τρίτη 21.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα των επαγγελματικών σας στην προσωπική σας ζωή. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί με την συμπεριφορά σας.
Τετάρτη 22.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος και οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας. Επενδύστε χρόνο και ενέργεια στο ταίρι σας, καθώς είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

Πέμπτη 23.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Παρασκευή 24.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας μια γνωριμία μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας καινούργιας σχέσης.

Σάββατο 25.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφο και την οικογένεια σας και χαλαρώστε από την πιεστική πραγματικότητα.

Κυριακή 26.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μην αγχώνεστε με τα οικονομικά σας, γιατί τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του σύντροφο σας.

Δευτέρα 27.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό– σε χάση)

Φροντίστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας. Το να είστε απόλυτοι και ισχυρογνώμονες δεν σας οδηγεί πουθενά. Ίσα-ίσα δημιουργείτε εχθρούς εκεί που δεν τους χρειάζεστε. Θα δεχτείτε επιθέσεις από άτομα που δεν το περιμένατε και θα σας απογοητεύσουν.

Τρίτη 28.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή και καλό προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων σας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όσων μπορείτε να καταφέρετε.

Τετάρτη 29.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Υπόγειες διεργασίες, μυστικά και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Αποστασιοποιηθείτε από σχέσεις και επαφές που δεν έχουν τίποτε να σας προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σας.
Πέμπτη 30.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η αρνητική στάση κάποιων αγαπημένων σας προσώπων πιθανόν να σας προβληματίσει. Τα άστρα σήμερα και οι πλανήτες είναι πιθανόν να σας προκαλέσουν ένταση και να γεννήσουν μια ενοχλητική ζήλια απέναντι στο σύντροφο σας.

Παρασκευή 31.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και διαλλακτικότητα, καθώς τα περιθώρια ελιγμών σας είναι περιορισμένα.

 Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…