Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα, με το μυαλό σας να μην μπορεί να εστιάσει σε τίποτε. Ουρανοκατέβατες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν προβλήματα.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Εκτεθειμένοι οικονομικά  βρίσκεστε, και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή και τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μη δίνετε αφορμή για σχόλια με την εριστική συμπεριφορά σας. Εντάσεις και προστριβές δημιουργούν προβλήματα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί με τους γύρω σας.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μην αφήνετε τις μικροδιαφωνίες με το ταίρι σας να γεννήσουν ζήλιες και εντάσεις. Δώστε όμως προσοχή στις εξαπατήσεις και στις παράνομες σχέσεις, που μπορούν να σας δημιουργήσουν πληθώρα προβλημάτων.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η πυξίδα σας δείχνει μόνο τον έρωτα.  Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Οικογενειακές υποχρεώσεις, σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία κάθε κίνηση και πρόταση των γύρω σας. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες χωρίς λόγο και αιτία.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ευθύνες! Θα κουραστείτε πολύ εξαιτίας τρίτων που σας δημιουργούν προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τρυφερές στιγμές γεμάτες πάθος με τον σύντροφο σας. Τα άστρα υπόσχονται πολλή στοργή και έρωτα για να προσφέρετε.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Σήμερα ωθήστε σχέδια και πάρτε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νιώθετε κουρασμένοι και τα προβλήματα σας πνίγουν, αλλά σε λίγο θα ηρεμίσετε από πολλά από αυτά.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα, εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό. Σκεφτείτε με ηρεμία τις επιλογές σας!

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα, ενώ στον οικονομικό τομέα θα φύγουν τα δύσκολα και επιτέλους θα έχετε οικονομικά ανοίγματα…. Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφο σας.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας. Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, καθώς και συγκρούσεις και εντάσεις με τους γύρω σας ή αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή στις μετακινήσεις!
Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Νιώθετε να έχετε έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε και να κατακτήσετε τα όνειρα σας. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις που καραδοκούν να ακυρώσουν τις προσπάθειες σας. Οι βιαστικές κινήσεις και τα όνειρα δεν οδηγούν πουθενά.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε, να ασχοληθείτε με την οργάνωση και τη συλλογή πληροφοριών για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Τα άστρα σας δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην υπογράφετε συμβόλαια και μην κλείνετε συμφωνίες σήμερα, χωρίς να είστε απόλυτα βέβαιοι για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει το ταίρι σας.  Η έντονη προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων, εάν δεν είναι απόλυτα δικαιολογημένες,  και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με τους γύρω σας. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια.  Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Αποφύγετε παρεξηγήσεις με συνεργάτες, λόγω του ευερέθιστου του χαρακτήρα σας. Η φαντασία σας ανταγωνίζεται με την λογική σήμερα και την νικάει. Και επειδή θα πετάτε στα σύννεφα, αποφύγετε δεσμευτικές συμφωνίες!

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε συσσωρευμένη ένταση και νεύρα. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας και το καλό σας επαγγελματικό προφίλ χωρίς λόγο και ουσία. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που πραγματικά δεν φταίνε.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά και θα έπρεπε προ πολλού να έχετε πάρει τα μαθήματα σας. Θέσετε στόχους στα επαγγελματικά σας και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας.

Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να σας υπονομεύουν. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες, αλλά και επαφές πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια…

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα καταφέρετε με τον τρόπο αυτό να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε, κάτι που το έχετε απόλυτη ανάγκη.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα πλανητικό σύστημα θα σας φέρει σήμερα κοντά στην διαπίστωση,  ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα η μέρα είναι λιγάκι απατηλή, η επίγνωση όμως του γεγονότος μπορεί να σας γλυτώσει από τα δύσκολα.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις χωρίς να έχετε κάνει σοβαρές μελέτες για τις πιθανές αποδόσεις ή τα ρίσκα που πρέπει να αναλάβετε. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.
Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι αμφίβολη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Ξανασκεφτείτε τα οικονομικά και τα φορολογικά σας θέματα και οργανώστε τις οικονομικές δράσεις, μέσα από εξορθολογισμό των δαπανών σας. Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες και μπερδέματα που κάνουν το κλίμα κάπως βαρύ στις μεταξύ σας σχέσεις. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο αισθηματικά και επαγγελματικά, αλλά τα ευχάριστα δεν θα αργήσουν να έρθουν!
Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας και να αποβάλλετε το άγχος και την ένταση της εργασιακής σας μέρας. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα, γι αυτό χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση σας.

Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Πριν πάρετε αποφάσεις σήμερα συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση όλων των λεπτομερειών μια επικείμενης συμφωνίας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Γενικά η μέρα είναι εκρηκτική και εσείς ιδιαίτερα ευερέθιστοι.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία και υπάρχει η πιθανότητα για προστριβές και εντάσεις. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…