Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Θα συμβεί κάτι απροσδόκητο σήμερα που δεν θα μπορείτε να πιστέψετε στα μάτια σας! Όσοι ειδικά από σας δραστηριοποιούνται σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική!

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μην επικεντρώνετε τη προσοχή σας σε όσα σας λείπουν και γκρινιάζετε ή αισθάνεστε αδικημένοι. Υπάρχουν και πολλά καλά στην ζωή σας που θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνωμοσύνη.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες στην σχέση σας που σας προβληματίζουν και σας χαλάνε την διάθεση. Θα πρέπει να θέσετε τα θέματα επί τάπητος και να προσπαθήσετε επιτέλους να βρείτε κοινό έδαφος με τον σύντροφό σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλή για όσους αναζητούν δουλειά ή να αλλάξουν θέση εργασίας, γιατί η παρούσα δεν τους ικανοποιεί. Θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε και με ικανοποιητικές αμοιβές.

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η σχέση σας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου. Αισθάνεστε ότι δεν σας αγαπάνε αρκετά ή ότι ο δεσμός σας εξελίχθηκε προς την λάθος κατεύθυνση. Όλα όμως βρίσκονται στο μυαλό σας…

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθεια που κατεβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η υπομονή δεν είναι από τα χαρακτηριστικά που σας χαρακτηρίζουν σήμερα. Καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες αποστάσεις από την καθημερινότητα για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά…

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Οικογενειακά θέματα φαίνεται να κυριαρχούν στην σημερινή μέρα σας και θα πρέπει να δήξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση για να παραμείνουν τα πράγματα υπό έλεγχο.

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα αισθανθείτε σήμερα ότι είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά σας. Θεωρείτε ότι είστε πιστοί στις στοχεύσεις σας και συνεπείς και τίμιοι απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σας στο εργασιακό περιβάλλον την περίοδο αυτή και ίσως θα πρέπει να εντείνετε την προσοχή σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να μην πληγείτε από κακόβουλες ενέργειες.

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Είστε εξαιρετικά δοτικοί με τα αγαπημένα σας άτομα, η στάση σας όμως μπορεί να χαρακτηριστεί απόμακρη, σκωπτική ή σνομπ με όσους αποφανθήκατε ότι δεν σας είναι αρεστοί.

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ότι αισθάνεστε ότι έχει κλείσει τον κύκλο του θα πρέπει να το αφήσετε να φύγει. Όσο επώδυνο και αν ακούγεται αυτό, στην ουσία θα σας ανακουφίσει. Άλλωστε, τα πάντα έρχονται και παρέρχονται…

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Είναι καιρός να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, μια και τον τελευταίο καρό έχετε καταπονήσεις αρκετά τον οργανισμό σας. Χαλαρώστε, τραφείτε υγιεινά και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Το χρειάζεστε…

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Έχετε την παρόρμηση να τερματίσετε μια σχέση σήμερα, αλλά μην αντιδράτε απερίσκεπτα και εν θερμώ. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, σκεφτείτε ψύχραιμα, ζυγίστε αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά και ενεργήστε μετά…

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα εμπόδια και οι αναποδιές στην δουλειά σας θα φέρουν το νευρικό σας σύστημα στα όρια του σήμερα. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις όσο καλύτερα μπορείτε για να ελαχιστοποιήστε τις συνέπειες.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Η υγεία σας θα πρέπει να σας απασχολήσει σοβαρά, μια και κάποιες μικρές ενοχλήσεις θα σας υπενθυμίσουν ότι δεν ζείτε ιδιαίτερα υγιεινά. Κάψτε τις κακές συνήθειες και εντάξτε στο πρόγραμμα σας υγιεινότερη διατροφή και άσκηση, για να βελτιώσετε την φυσική κατάσταση σας.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα είναι αξιέπαινες, καθώς και η υπομονή και επιμονή σας. Η ανταμοιβή μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, σύντομα όμως διαφαίνεται μια νέα ευκαιρία που θα σας χαρίσει τις απολαβές που δικαιούστε.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μπορείτε με μεγάλη ευαισθησία να προσφέρετε την συμπαράσταση και την φροντίδα σας σε όσους σας έχουν ανάγκη, δυσκολεύεστε όμως να τα βγάλετε πέρα όταν πρέπει να ισορροπήσετε εσωτερικά.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ανησυχίες για την υγεία σας φουντώνουν σήμερα και η υποχονδριακή συμπεριφορά σας ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Αντί να φοβόσασθε για το τι μπορεί να συμβεί, απαλλαγείτε από κακές συνήθειες στην ζωή σας.

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σας λόγο ή την συμβουλή σας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο…

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Η παρορμητικότητα σας σήμερα είναι στα ύψη και μια θετική διάθεση με μια γλυκιά αναμονή για κάτι σημαντικό χαρακτηρίζει την μέρα σας. Και το σημαντικό αυτό ίσως εμφανιστεί προς το τέλος της μέρα…                            

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα. Το ένστικτο σας θα σας κατευθύνει για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κάποια χρήματα που δεν περιμένατε θα μπουν στο πορτοφόλι σας σήμερα! Ίσως να είναι μια αύξηση από την δουλειά σας ή μια οικονομική ενίσχυση από μέλη της οικογένειας σας.

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η πνευματικότητα δεν είναι κατ ανάγκη το ισχυρό σας χαρτί, φίλοι Υδροχόοι, η σημερινή μέρα όμως προσφέρεται για περισσότερη πνευματική ενασχόληση. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο για την ψυχική σας ανάταση και να αναγεννηθείτε…

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η μέρα θα σας δώσει εξαιρετική ενέργεια αλλά και μια δόση σοφίας να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να  εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει  μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ιδέες για επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να σας έρθουν σήμερα! Ωστόσο για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Υδροχόος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Θεωρείτ…