Υδροχόος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Επαγγελματικά – Καριέρα

Είναι δυναμικός μήνας ο Ιανουάριος  για σας, φίλοι μου Υδροχόοι, και θα θελήσετε να δείξετε στον επαγγελματικό σας περίγυρο τι είστε ικανοί να πετύχετε. Η τάση αυτή θα σας κάνει να αναζητήσετε την εργασιακή πρόκληση εκείνη που θα αναδείξει όλα σας τα ταλέντα και τις ικανότητες σας για να διαπρέψετε! Επειδή όμως έχετε την τάση να χάνετε το μέτρο, καλό θα ήταν να φερθείτε με προσοχή και αρκετή διπλωματία για μην δυσαρεστήσετε ανωτέρους σας. Οι συνεργασίες σας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καλές αυτή την περίοδο και ενδέχεται να δεχτείτε σημαντικές προτάσεις. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείονται τα επιπλέον έσοδα από πηγές που δεν άπτονται των επαγγελματικών σας. Μεταξύ άλλων μπορεί να αφορούν μια παλιά επένδυση που  ρευστοποιείται ή μπορεί να είναι ένα δάνειο που εγκρίνεται προς στο τέλος του μήνα .

Αισθηματικά – κοινωνικά

Στον ερωτικό τομέα είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλο τον μήνα αυτό, με έντονο πάθος σε ερωτισμό! Είναι ένας υπέροχος μήνας να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να ανανεώσετε μια υπάρχουσα με την Ν. Σελήνη στον Αιγόκερω 2/1. Έντονο συναίσθημα και μια διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα θα οδηγήσουν μια ενδεχομένως φθαρμένη από προβλήματα σχέση σε ένα νέο ξεκίνημα.

Η συναισθηματική ευαισθητοποίηση και ο έντονος ερωτισμός είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τους ελεύθερους του ζωδίου σας σε ιδιαίτερες ερωτικές συνευρέσεις τον μήνα Ιανουάριο, ιδίως κατά το δεύτερο μισό! Μπορεί για τυχαία ερωτική επαφή να σας συνδέσει και να σας οδηγήσει σε μακρινές χώρες ή να σας δώσει ερεθίσματα για ένα μακρύ και γόνιμο πνευματικό ταξίδι…

 Αλίντα Κανάκη 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…