Υδροχόος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

Ένταση και βαρύ κλίμα θα επικρατεί το μήνα Νοέμβριο, με τον ανάδρομο Ερμή από τον Σκορπιό να προκαλεί συνεχείς αναταράξεις. Είναι μια περίοδος στασιμότητας και εκνευρισμού, τουλάχιστον μέχρι τις 20.11! Είναι όμως το κατάλληλο χρονικό διάστημα που θα δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη, καθώς οι μέρες ευνοούν το οριστικό  κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Κάποια σχέση γάμου, μια επιχειρηματική συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός θα σας ευνοήσει και θα σας φέρει αρκετά χρήματα στο άμεσο μέλλον, αλλά χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία των συμφωνιών. Αυτόν τον μήνα μερικοί από εσάς μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές που θα υλοποιήσουν επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σας. Προγραμματίστε τες όμως προς τα τέλη του μήνα, εάν θέλετε να έχουν θετική εξέλιξη! Τα πράγματα αποκτούν για σας ενδιαφέρον μετά τις 19 Νοεμβρίου, που ο Άρης περνάει στον 10ο οίκο σας (καριέρα και κοινωνικές-επαγγελματικές φιλοδοξίες). Οι διαπραγματεύσεις μπορεί τώρα να μην τελεσφορούν εύκολα, αλλά θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι κινείται προς την κατεύθυνση που θέλετε. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή ωστόσο να προβάλετε τον εαυτό σας και τα προσόντα σας, και μέσα από την προβολή αυτή να ανοίξετε καινούργιες  πόρτες. Ότι έχει σχέση με το χρήμα, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να συνεργαστείτε με άλλους, να επενδύσετε σε νέα τεχνολογικά μέσα ή να αναμορφώσετε την επιχείρηση σας, εάν είστε επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενοι. Μετά τις 20 Νοεμβρίου υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ιδίως για εύκολα και γρήγορα κέρδη.

Αισθηματικά – κοινωνικά

  

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του οίκου σας της αγάπης, βρίσκεται ανάδρομος μέχρι τις 20 του μήνα, οπότε δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε όσοι είστε μόνοι ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι. Έχετε στο ραντάρ σας άτομα που μπορεί να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά κινηθείτε προς τα τέλη του μήνα. Ο επαγγελματικό σας χώρος θα αποτελεί την περίοδο αυτή μια πολύ καλή δεξαμενή γνωριμιών, με ελκυστικά άτομα να φαίνονται πρόθυμα για φλερτ και τα ρομαντικά παιχνίδια. Στις 22 Νοεμβρίου ξεκινάει τη διέλευση του ο Ήλιος, ο κυρίαρχος του 7ου οίκου σας (συντροφικότητα και φιλίες), μέσα από τον 11ο οίκο σας (φίλοι, κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον και διαδικτυακός χώρος). Έτσι, εάν αναζητάτε μια καινούργια αγάπη, θα έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα. Μην κάνετε όμως βιαστικά βήματα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά! Προσέξτε επίσης τις διαδικτυακές γνωριμίες, τα έξαλα πάρτι και τις εξόδους με φίλους, ιδίως εάν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι, γιατί θα υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…