Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού και στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Θα επιλύσετε κάποια εκκρεμή επαγγελματικά ζητήματα, και ίσως για τον σκοπό αυτό να χρειαστείτε κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τον σκοπό αυτό. Ορισμένοι ωστόσο ίσως να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας εκπαίδευσης ή της συνέχισης των σπουδών σας και την βελτίωση των γνώσεων σας, ώστε να βελτιώσετε τις προοπτικές σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις με συνεργάτες ή και με τα αδέλφια σας μπορεί επίσης να έρθουν στο προσκήνιο. Θα επικοινωνείτε συχνότερα και ίσως να επιλυθεί ένα παλιό μεταξύ σας ζήτημα. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε μια συμφιλίωση. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Ταύρου, επιτείνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής θα κινείται και αυτός στον 3ο ηλιακό σας οίκο, μόνο που θα είναι ανάδρομος μεταξύ 2 και 25 του μήνα. Αυτή του η θέση θα απαιτήσει μεγαλύτερη κινητικότητα και δράση, αλλά και μεγαλύτερη προσοχή για να μην γίνουν λάθη ή υπάρξουν παραλήψεις. Το διάστημα αυτό φροντίστε να εκφράζεστε με σαφήνεια, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες παρεξηγήσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εντάσεις. Ολοκληρώστε δράσεις που έχετε ήδη ξεκινήσει και αποφύγετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα μέχρι να επιστρέψει ο πλανήτης στην ορθή του φορά. Οικονομικά θα πρέπει να ξεφύγετε από τα γνωστά και τετριμμένα, για να μπορέσετε να έχετε μεγαλύτερα έσοδα. Νεωτεριστικές ιδέες ή καινούργιες δράσεις είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα. Προγραμματίστε να εκσυγχρονίσετε τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας και επενδύστε σε καινούργιες επαγγελματικές επαφές που θα μπορούσαν να φέρουν έναν φρέσκο αέρα στην καριέρα σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Και η Αφροδίτη θα ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Κριού μεταξύ 5 και 29 του μήνα, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν. Από τις 29 Απριλίου και μετά εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 4ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα πρόσωπα της οικογένειας σας και στις υποθέσεις του νοικοκυριού σας. Οι ελεύθεροι δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και θα προτιμάτε την θαλπωρή του σπιτιού σας, με αποτέλεσμα να περιορίζονται αισθητά οι πιθανότητες να πραγματοποιήσετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου έχει αντίκτυπο σε ζητήματα επικοινωνίας με άτομα του περιβάλλοντός σας, επαγγελματικού ή οικογενειακού. Την περίοδο αυτή θα είναι επίσης εύκολο να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, προκειμένου να τις αξιοποιήσετε επαγγελματικά. Ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι θα πρέπει να προγραμματιστεί στην λεπτομέρεια για να μην υπάρξουν προβλήματα.

 

Η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου στον Σκορπιό θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικά σχέδια και την οριστικοποίηση συμφωνιών.  Οι υποχρεώσεις σας αναμένεται να είναι πολλές και γι’ αυτό θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας. Όταν θα βρίσκεστε σε πολυσύχναστους χώρους, συνιστάται να προσέχετε την συμπεριφορά και τα λεγόμενα σας, για να μην εκτεθείτε και πληγεί η φήμη σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο 2, 6, 10, 19, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 17, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…