Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, φίλοι Υδροχόοι! Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιανουαρίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Και ο Ερμής βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μέχρι τις 18/1 θα είναι ωστόσο ανάδρομος, επηρεάζοντας την ψυχολογία σας. Δεν θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε ανάμεσα σε πολύβουα πλήθη, ούτε να αφομοιώσετε με την ίδια ευκολία γνώσεις ή πληροφορίες. Μετά τις 20/1 η κατάσταση αρχίζει να εξομαλύνεται και μπορείτε και πάλι να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Η επιτυχία θα έρθει σε όσους είναι αυτάρκεις και πατάνε σταθερά στα πόδια τους.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις 5 Ιανουαρίου μετακινείται η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας, σ΄ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα.

 

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 7 Ιανουαρίου, λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου και αγγίζει τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτή η θέση μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επιχειρηματικές σας προσπάθειες, να υπάρξουν προβλήματα στην δουλειά ή να προκύψουν εντάσεις με συναδέλφους. Αποφύγετε συγκρούσεις, ειδικά με άτομα που συνεργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας της 21/1 ευνοεί τους φιλόδοξους στόχους, παρόλο που η επίτευξη τους μπορεί να αργήσει. Είναι επίσης κατάλληλη η χρονική στιγμή να κάνετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας ή ακόμη και στην εξωτερική σας εμφάνιση.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 5, 10, 15, 19, 23, 26, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 2, 7, 12, 17, 21, 25, 28

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…