Υδροχόος – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά

 

Είστε σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσατε να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσετε και να τις αδράξετε έγκαιρα. Η θέση του  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 12ο οίκο, ενδεχομένως να σας φέρει αναστάτωση, με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια που θα σας επιβαρύνουν, δημιουργώντας  κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς. Το πλανητικό σκηνικό,  αγαπητοί μου Υδροχόοι, σας κάνει να ασχολείστε με θέματα καριέρας και επιλογών.

 

Αισθηματικά

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σας, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσείς θα τις προκαλέσετε, επηρεαζόμενοι από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σας. Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα κάνετε με το τετράγωνο του Ερμή να παρεμβάλει εμπόδια ! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε, γιατί θα είσαστε λίγο μπερδεμένοι με τα συναισθήματα σας, αλλά και τι ακριβώς επιθυμείτε για την προσωπική σας ευτυχία. Οι singles του ζωδίου είναι κατάλληλη εποχή να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά με τον Δία να ευνοεί τον 10ο οίκο σας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες με νέες γνωριμίες, χωρίς να αδιαφορείτε όμως και τα συναισθήματα των άλλων.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας και της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του «εγώ», του γάμου και των συνεργασιών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …