Φίδι – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Φιδιού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2013               10.02.2013 – 30.01.2014                νερό

2001               24.01.2001 – 11.02.2002                μέταλλο

1989               06.02.1989 – 26.01.1990                γη

1977               18.02.1977 – 06.02.1978                φωτιά

1965               02.02.1965 – 20.02.1966                ξύλο

1953               14.02.1953 – 02.02.1954                νερό

1941               27.01.1941 – 14.02.1942                μέταλλο

1929               10.02.1929 – 09.01.1930                γη

 

Φίδι 2023 – Γενική επισκόπηση

 Εάν μπορούσαμε να συνοψίσουμε με λίγες λέξεις την χρονιά που θα έχουν όσοι ανήκουν στο κινέζικο ζώδιο του Φιδιού για το έτος 2023, την χρονιά του υδάτινου Λαγού, θα ήταν, προετοιμαστείτε για αλλαγές και αναπροσαρμογές. Πολλές από αυτές θα τις έχετε προγραμματίσει, εξίσου πολλές όμως θα είναι απροσδόκητες, απόρροια γεγονότων ή καταστάσεων που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Η κίνηση θα είναι συνεχής, το ίδιο θα είναι και η εξέλιξη σας στον επαγγελματικό τομέα, έχοντας πολλές πιθανότητες να φτάσετε με μεγάλα ύψη. Θα είναι έντονη η επιθυμία σας μέσα στην χρονιά να δημιουργήσετε, να δώσετε μια παραγωγική διέξοδο στα ταλέντα και τις δεξιότητες σας και να φέρετε μια νέα πνοή στην δουλειά σας. Μέσα στο 2023 θα ξεκαθαρίσετε τι είναι παραγωγικό και τι όχι, τι μπορεί να αναπτυχθεί και τι πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Θα είναι μια πολυάσχολη χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, πολύ απαιτητική και δεν θα έχετε κανένα περιθώριο για τεμπελιά ή αναβολή δράσεων. Πολλοί από σας θα υποφέρετε για τον λόγο αυτό από κούραση έως εξάντληση μέσα στο 2023, καθώς οι ρυθμοί θα είναι αμείωτοι και οι απαιτήσεις πολλές. Η καλύτερη τακτική που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε, είναι να βρείτε άξιους και υπεύθυνους συνεργάτες, ώστε να τους αναθέσετε μέρος των ευθυνών σας. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και σταθεροί και να μην λοξοδρομείτε στο κάθε εμπόδιο που θα συναντάτε. Αποφύγετε επίσης με κάθε τρόπο τις έριδες που θα μπορούσαν να πάρουν χαρακτήρα παρατεταμένων συγκρούσεων, τόσο με συνεργάτες, όσο και με μέλη της οικογένειας σας.

Είναι μια χρονιά που θα έχετε έντονη επιθυμία να ενημερωθείτε, να σπουδάσετε, να μελετήσετε και να αναπτυχθείτε τόσο γνωστικά, όσο και πνευματικά. Μην προσπαθείτε να παρακάμψετε ή να αγνοήσετε τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν, αλλά με ηρεμία να λύσετε τα προβλήματα. Στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή προσπαθήσετε να είστε ευγενικοί, συγκρατημένοι και γενναιόδωροι με τους γύρω σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αρμονικές σχέσεις. Με αυτοσυγκράτηση και ηρεμία μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας σε σημαντικό βαθμό.

Φίδι 2023 – Καριέρα

 Εάν πατάτε σταθερά στο πόδια σας, κατέχετε το αντικείμενο σας και είστε αποδοτικοί στην δουλειά σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε μέσα στο 2023! Εάν εκπληρώνετε τις προϋποθέσεις αυτές, αναμένεται να απολαύσετε μια σταθερή πορεία κατά την διάρκεια της χρονιάς του υδάτινου Λαγού. Δεν είναι μια χρονιά που ευνοεί αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, όπως είναι η μετακίνηση σε νέο εργοδότη, σε μια διαφορετική θέση εργασίας ή ακόμη και μια αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού. Εκείνο που μπορείτε ωστόσο να κάνετε, και συνιστάται ανεπιφύλακτα, είναι να βελτιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνώσεις σας στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την μελέτη, με αναζήτηση νέων πληροφοριών ή σύγχρονων εξελίξεων που αφορούν το αντικείμενο σας ή ακόμη και με επιπλέον σπουδές.

Όσοι από εσάς στοχεύουν σε προαγωγές ή προσβλέπουν να κατακτήσουν διοικητικές θέσεις, αναμένεται  να δυσκολευτούν αρκετά μέσα στο 2023. Ωστόσο υπάρχουν κάποια περιθώρια να ευνοηθείτε από την τύχη κατά την διάρκεια του Απριλίου, του Ιουλίου ή μέσα στο φθινόπωρο, κατακτώντας μια ανώτερη θέση. Πολλά περιθώρια για αύξηση του εισοδήματος σας επίσης δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στην θέση εργασίας που βρίσκεστε. Και καθώς δεν συνιστώνται οι αλλαγές, η μόνη άλλη δυνατότητα που σας απομένει, είναι να ασχοληθείτε με ένα δεύτερο αντικείμενο, να αναζητήσετε μια συμπληρωματική πηγή εισοδήματος.

Φίδι 2023 – Οικονομικά

 Για να αυξήσετε το εισόδημα σας, θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά μέσα στην χρονιά. Δεν θα σας χαριστεί το παραμικρό, έχετε όμως αρκετές πιθανότητες να δείτε σχετικά αυξημένες ροές στα ταμεία σας, εάν δεν καταφύγετε στις εύκολες λύσεις, που είναι μικρές ή μεγαλύτερες παράνομες δράσεις. Το σημαντικότερο όμως θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε τα έξοδα σας σε ένα ελεγχόμενο επίπεδο. Για να πετύχετε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αποφύγετε παντελώς τις περιττές καταναλωτικές δαπάνες και να είστε απόλυτα πρακτικοί στις αγορές σας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, και άπειρες οι σειρήνες, αλλά δεν θα πρέπει να ενδώσετε σε καμία περίπτωση. Γιατί μέσα στο 2023 θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές και μεγάλες απρόβλεπτες δαπάνες που θα μπορούσαν να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Μεγάλη προσοχή λοιπόν στην διαχείριση!

Φίδι 2023 – Συναισθηματικά

 Από τον Ιανουάριο μέχρι και τα τέλη Απριλίου θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για την συναισθηματική ζωή των εκπροσώπων του ζωδίου σας που βρίσκονται σε μια σταθερή σχέση ή είναι παντρεμένοι. Αρκετοί θα ευλογηθούν  με την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια, ενός απογόνου που θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ζωή σας. Και για τους μοναχικούς όμως η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά γενναιόδωρη. Θα έχετε την εύνοια της τύχης να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο, που επιτέλους θα είναι αρκετά αξιόπιστο, και ίσως γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Όσοι βρίσκονται ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να εξετάσουν το διάστημα αυτό το ενδεχόμενο να παντρευτούν αργότερα μέσα στην χρονιά.

Η άνοιξη και οι αρχές του καλοκαιριού είναι μια εξαιρετικά ρομαντική περίοδος για τους ερωτευμένους. Απολαύσετε τις όμορφες στιγμές, μην επαναπαύεστε όμως στα επιτεύγματα σας, παρά φροντίσετε για την συνεχή εξέλιξη της σχέσης σας. Η συναισθηματική ανανέωση αποτελεί σημαντικό παράγοντα την μακροβιότητα μιας σχέσης. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την τάση να εμμένουν στην ανεξαρτησία τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν μια αξιόλογη γνωριμία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Ακούστε την καρδιά σας, γιατί μόνο αυτή μπορεί να σας καθοδηγήσει αξιόπιστα.

Το φθινόπωρο θα είναι μια υπέροχη εποχή για την συναισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον όσοι είχατε την τύχη να  βρείτε το άλλο σας μισό. Οι σχέσεις θα γίνουν πολύ πιο δυνατές, αρκεί να δουλέψουν και οι δύο σύντροφοι προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν μπορείτε όμως να ζείτε με ψευδαισθήσεις. Θα πρέπει να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με το ταίρι σας, ώστε η σχέση να είναι ουσιαστική και όχι επίπλαστη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα υπάρξει απομάκρυνση, που σταδιακά θα οδηγήσει στον χωρισμό. Οι ελεύθεροι θα μπορούσαν να έχουν μια καινούργια γνωριμία και να ξεκινήσουν ένα νέο ειδύλλιο. Μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε προσεκτικά βήματα, γιατί θα έχετε την τάση να θυσιάσετε τα πάντα και να θυσιαστείτε για την καινούργια σχέση, χωρίς να γνωρίζετε στην ουσία τον νέο σας σύντροφο.

Ο χειμώνας του 2023 ίσως να είναι η θερμότερη εποχή του χρόνου για τη συναισθηματική σας ζωή. Το πάθος θα είναι έντονο, θα υπάρχουν πολλές χαρούμενες στιγμές και θα κυριαρχεί αρμονία στις σχέσεις. Όσοι ελεύθεροι δεν κατάφεραν να βρουν το άλλο τους μισό μέσα στην χρονιά, το διάστημα αυτό ας ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στο φιλικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον. Κανείς ποτέ δεν ξέρει…

Φίδι 2023 – Υγεία

 Μην παραμελείτε την υγεία σας μέσα στο 2023! Η ξεκούραση, ο καλός και επαρκής ύπνος, όπως και η υγιεινή διατροφή θα βοηθήσουν σημαντικά ώστε να διατηρήσετε μια καλή υγεία. Δεν θα έβλαπταν ωστόσο και κάποιες προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Μέσα στην χρονιά θα σας απασχολήσουν αρκετά τα προβλήματα υγείας συγγενικών προσώπων, δεν θα πρέπει όμως να επιτρέψετε να σας απορροφήσουν τελείως. Γιατί το πιο ευαίσθητο σύστημα του οργανισμού σας θα είναι το νευρικό, και θα πρέπει να πάρετε κάποιες υγιείς αποστάσεις, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, για να μην πληρώσετε τις συνέπειες.

Φίδι 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Για τους άντρες του ζωδίου σας, η χρονιά του υδάτινου Λαγού προβλέπει ότι θα προσελκύσετε το έντονο ενδιαφέρον, όχι μόνο των γυναικών σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και ανθρώπων του επαγγελματικού σας χώρου, οι οποίοι θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας. Θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε τον χρόνο σας και να μείνετε πιστοί στα χρονοδιαγράμματα που θέτετε, γιατί θα αποσπούν πολύ συχνά την προσοχή σας προβλήματα που θα αναφύονται συνεχώς μπροστά σας. Πρέπει όμως να μην βγαίνετε από την πορεία σας και να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας, εάν θέλετε να έχετε την επαγγελματική εξέλιξη που οραματίζεστε.

Και να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει πρώτα από όλα να ολοκληρώνετε ότι αρχίζετε. Μην αφήνετε δράσεις στην μέση, γιατί σας απέσπασαν την προσοχή άλλα πράγματα. Όσο πιο γρήγορα ολοκληρώνετε κάτι, τόσο πιο αποδοτικό θα είναι. Προγραμματίσετε με σύνεση τον χρόνο σας και αξιοποιήσετε τον με προσοχή, ώστε να είστε αποδοτικοί και παραγωγικοί στην δουλειά σας. Συγκρατήστε το συναίσθημα, το οποίο δεν μπορεί να έχει θέση στην επαγγελματική σας ζωή, τουλάχιστον μέσα στην χρονιά αυτή, γιατί θα οδηγηθείτε σε συγκρούσεις με συνεργάτες ή σε κακές επιλογές. Και κυρίως θα πρέπει να μάθετε να είστε υπομονετικοί με τους γύρω σας και συγκαταβατικοί, όπου το απαιτούν οι περιστάσεις.

Το 2023 δεν είναι μια ευνοϊκή χρονιά για δραστικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα η αλλαγή επαγγέλματος. Είναι καλύτερα να παραμείνετε στο εργασιακό περιβάλλον που βρίσκεστε, να συνεχίσετε να ασκείτε το επάγγελμα που ασκείτε ήδη. Η επιτυχία θα έρθει μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία και την εμπεριστατωμένη γνώση του αντικειμένου σας, κάτι που δεν θα είναι δυνατόν σε μια νέα επιχείρηση, σε μια νέα θέση εργασίας ή σε ένα καινούργιο αντικείμενο εργασίας. Αναπτύξετε όσο μπορείτε περισσότερο αυτό που ήδη κατέχετε καλά, για να έχετε πιθανότητες να ξεχωρίσετε επαγγελματικά. Σε προσωπικό δε επίπεδο, να είστε προσεκτικοί στις καινούργιες επαφές με τους εκπροσώπους του γυναικείου φύλου, γιατί πολλές θα στοχεύουν στο πορτοφόλι σας.

Φίδι 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου σας δεν θα στερηθούν την προσοχή μέσα στο 2023! Πολλοί θα σας προσεγγίζουν και θα θέλουν να απολαύσουν την συντροφιά σας, μόνο που ανάμεσα τους θα υπάρχουν αρκετοί που θα προσβλέπουν στο να τους βοηθήσετε να λύσουν τα προσωπικά ή επαγγελματικά τους προβλήματα. Μην χάνετε χρόνο και ενέργεια, εάν κρίνετε ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε, γιατί θα εκτροχιάσετε την δική σας πορεία.

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα χαρακτηρίζεστε για το οργανωτικό σας πνεύμα και την προσήλωση στους στόχους σας. Θα πρέπει όμως να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στην φήμη σας, βελτιώνοντας τον τρόπο που συνδιαλέγεστε με τους γύρω σας. Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να παρουσιάσει αξιοσημείωτη βελτίωση, αρκεί να είστε υπεύθυνες στην δουλειά σας και προσηλωμένες στους στόχους σας. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, εάν καταφέρετε να τηρήσετε μια σταθερή πορεία, να απολαύσετε μέσα στην χρονιά μια προαγωγή, μια αύξηση αποδοχών ή ένα μπόνους.

Στις στενές επαφές σας με το αντρικό φύλο, προσωπικές ή επαγγελματικές, θα πρέπει να αποφύγετε τις προστριβές και τις έριδες, γιατί θα εξελιχθούν σε ανοιχτές συγκρούσεις με απρόβλεπτες για σας συνέπειες. Εκεί είναι που θα πρέπει να βάλετε σε δράση την διπλωματία σας, ώστε να λειάνετε τις αιχμηρές γωνίες των σχέσεων σας. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα αισθάνεστε εξαιρετικά κουρασμένες από την μεγάλη προσπάθεια που θα κληθείτε να καταβάλετε τους προηγούμενους μήνες του έτους. Θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ασχοληθείτε με κάποια εξωεπαγγελματική δράση που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Θα μπορούσε να είναι ένα καινούργιο χόμπι ή η καλλιέργεια ενός δημιουργικού σας ταλέντου, με το οποίο δεν είχατε χρόνο να ασχοληθείτε.

Φίδι 2023 – Feng shui και τύχη

 Η χρονιά του υδάτινου Λαγού υπόσχεται τύχη, πρόοδο και επιτυχίες σε πολλά επίπεδα για το ζώδιο σας. Ωστόσο ίσως χρειαστείτε κάποια ενίσχυση σε ορισμένους τομείς της ζωής σας, ανάλογα και με τις προσωπικές σας ανάγκες. Για να προχωρήσει η καριέρα σας και να έχετε την επιτυχία που προσδοκάτε, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ειδώλιο Chi Lin, που είναι ένας δράκος επίχρυσου χρώματος, και τον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε σε μία από τις ευνοϊκές για το ζώδιο σας κατευθύνσεις του ορίζοντα. Για προσέλκυση αγάπης είναι πάντοτε αποτελεσματικά τα ειδώλια που αποτελούνται από ένα ζευγάρι πάπιες, τα οποία τοποθετείτε κοντά στο κρεβάτι σας. Για φυλαχτά επιλέξτε πετρώματα ίασπι ή μαλαχίτη, ενώ για ευεξία συνιστώνται αιθέρια έλαια.

Γενική συμβουλή του Feng Shui για το ζώδιο σας είναι, να είστε εξαιρετικά επιμελείς και προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Προσοχή στους ανταγωνιστές σας, γιατί μπορεί να γίνουν πολύ σκληροί κατά την διάρκεια της χρονιάς και να εκμεταλλευτούν την κάθε σας αδυναμία. Οπότε αποφύγετε να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας. Σε προσωπικό δε επίπεδο, φυλαχτείτε από ζηλόφθονους συγγενείς. Μελετήστε προσεκτικά λόγια και πράξεις για να μην οπλίσετε τα χέρια τους χωρίς να το καταλάβετε. Αποφάσεις δε, θα πρέπει να λαμβάνονται σε κάθε επίπεδο μόνο μετά από προσεκτική σκέψη.

Τυχερές αποχρώσεις για το 2023: Πράσινο, ροζ και μαύρο

Τυχεροί αριθμοί του 2023: 8, 3 και 7

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2023: Νότια, βορειοανατολικά και νοτιοδυτικά

Τυχεροί μήνες 2023: Ιανουάριος, Μάιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Νοέμβριος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Λάριμαρ (μπλε πεκτόλιθος) και ίασπης

Τσάκρα 2023: Τσάκρα του λαιμού

Φίδι 2023 – Το έτος ανά μήνα

 Ιανουάριος 2023

Μέσα στο μήνα θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε στα νέα δεδομένα τα επαγγελματικά σας πλάνα ή να βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης σε παλιά προβλήματα. Οι πρωτότυπες λύσεις είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Φεβρουάριος 2023

Προσοχή στις γυναίκες συνεργάτιδες σας, γιατί προμηνύονται σοβαρές συγκρούσεις! Και η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να διασαλευτεί μέσα στον μήνα και να υπάρξει μια προσωρινή απομάκρυνση ή ένας σύντομος χωρισμός λόγω επαγγελματικών ταξιδιών ή άλλων απρόβλεπτων καταστάσεων.

Μάρτιος 2023

Η επαγγελματική σας ζωή θα βρίσκεται στον επίκεντρο κατά την διάρκεια του μήνα, και μάλιστα χωρίς να το περιμένετε. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα στην δουλειά σας, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καριέρα σας. Προσοχή σε συναδέλφους, γιατί θα προσπαθήσουν να ορθώσουν εμπόδια στην καριέρα σας! Ο μήνας ωστόσο είναι ιδανικός για μακρινά ταξίδια σε εξωτικές χώρες.

Απρίλιος 2023

Θα υπάρξουν εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας μέσα στον μήνα. Τα έσοδα σας θα είναι αυξημένα, θα εξανεμιστούν ωστόσο σε απρόβλεπτες δαπάνες. Μην εκμυστηρεύεστε μυστικά, ιδίως εάν δεν είναι δικά σας, γιατί θα βρεθείτε μπλεγμένοι. Ο μήνας είναι εξαιρετικός για σπουδές!

Μάιος 2023

Η άνοιξη έφτασε και γύρω μας επικρατεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε επιπλοκές στην σχέση σας. Θα χρειαστεί μια σοβαρή και ειλικρινής συζήτηση με το ταίρι σας, για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Εκείνο που θα πρέπει επίσης να προσέξετε, είναι να έχετε μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Ιούνιος 2023

Σας έλκει η περιπέτεια και το άγνωστο, οπότε θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε είναι βαρετό ή αναποτελεσματικό. Μην παίρνετε ωστόσο βιαστικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί μια ανασυγκρότηση των δαπανών, καθώς θα πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα για επείγουσες δαπάνες που θα ενσκήψουν ξαφνικά.

Ιούλιος 2023

Ο μήνας ενδείκνυται για αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση! Αλλαγές σε χτένισμα ή κούρεμα είναι ευπρόσδεκτες, καθώς μια ενημέρωση της γκαρνταρόμπας σας. Προσοχή όμως στις δαπάνες σας. Το εισόδημα σας μπορεί να αυξηθεί κάπως, θα υπάρξουν όμως τρύπες στον προϋπολογισμό σας, που θα πρέπει να καλυφθούν επιδέξια. Αφιερώστε επίσης χρόνο στα παιδιά σας, γιατί θα χρειαστούν την προστασία σας.

Αύγουστος 2023

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, και αν δεν καταφέρατε ως τώρα να ξεκουραστείτε, τώρα είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Μειώστε την σωματική δραστηριότητα στο μίνιμουμ και βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε. Προσοχή επίσης στις συναισθηματικές σας εξάρσεις…

Σεπτέμβριος 2023

Ένας παραγωγικός μήνας για όσους επιδιώκουν να εξελιχθούν στην καριέρα τους. Υπάρχουν όμως αυξημένοι κίνδυνοι λαθών και παραλείψεων λόγω φόρτου εργασίας. Και οικονομικά θα είναι αρκετά καλός μήνα, μόνο που θα έχει και αυξημένες απρόβλεπτες δαπάνες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τους απογόνους σας, με την εκπαίδευση και την διαπαιδαγώγηση τους.

Οκτώβριος 2023

Είναι ένας πολύ καλός μήνας για την επίλυση εμπορικών ή επιχειρηματικών διαφορών! Μην φοβάστε να επενδύσετε σε έργα που φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Στην οικογενειακή σας ζωή θα υπάρξει αλλαγή προς το καλύτερο. Καλή χρονική στιγμή επίσης για επισκευές ή ανακαινίσεις του χώρου σας.

Νοέμβριος 2023

Η προσπάθεια σας στην δουλειά θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί αξιοκρατικά. Μικρή αύξηση των εισοδημάτων σας είναι πιθανή. Το ταίρι σας πιθανόν να χρειαστεί την στήριξη σας στην καριέρα του. Δεν αποκλείονται όμως διαφωνίες με τον σύντροφό σας, που θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς.

Δεκέμβριος 2023

Είναι ένας καλός μήνας για εκδρομές και ταξίδια, που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να χαλαρώσετε. Απομακρύνετε από κοντά σας όσους σας επιβαρύνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό στην ζωή σας. Αφιερώστε τον χρόνο σας στα άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …