Ψαλμοί για κάθε Zώδιο

Δείτε ποιοι  Ψαλμοί σχετίζονται με το ζώδιό σας  για να ξέρετε πώς να έχετε  προστασία στη ζωή σας κάθε μέρα.

Η Αστρολογία και τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου συνδέονται με ένα συγκεκριμένο Ψαλμό, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του εν λόγω ζωδίου. Με την απαγγελία αυτών των Ψαλμών, το πρόσωπο έλκει αγγελικές  ενέργειες για να απαλλαγεί από την αρνητικότητα  που πολλές φορές προκάλεσε ο ίδιος του εν αγνοία του ή του την μετέφεραν κακόβουλα άτομα, με στόχο να τον βλάψουν ψυχικά και σωματικά  και καταφέρνει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που του προκλήθηκαν, δημιουργώντας με την προσευχή  μια αύρα  προστασίας και μια ατμόσφαιρα ευδαιμονίας, προερχόμενη από το ουράνιο βασίλειο.

Απλά διαβάστε τον κατάλληλο ψαλμό καθημερινά, κατά προτίμηση δυνατά, στην πιο κατάλληλη στιγμή που νομίζετε πως θα είστε ήρεμοι, χαλαροί και  καθαροί σωματικά και πνευματικά. Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό βωμό, κρατώντας το βιβλίο των ψαλμών ανοιχτό  στην σελίδα σας, ένα κερί και θυμίαμα, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για την προσευχή σας.

Ψαλμοί για κάθε ζώδιο :

Κριός

Ο Ψαλμός 12 έχει τη δυνατότητα να ισορροπεί  τα συναισθήματα  σας και να αυξάνει την εμπιστοσύνη σας στη θεία δύναμη και την προστασία που σας παρέχει.

Ταύρος

Διαβάστε καθημερινά τον Ψαλμό 26, που  έχει την εξουσία να προσελκύσει θετικές ενέργειες στο περιβάλλον, στο οποίο ζείτε.

Δίδυμος

Διαβάστε  τον Ψαλμό 70, επειδή έχει τη δύναμη να βγάλει από το δρόμο σας όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Καρκίνος

Ανατρέξτε καθημερινά στον Ψαλμό 33, που  έχει τη δυνατότητα να σας συνδέσει με την θεϊκή διάσταση και να προστατεύει την ύπαρξής σας από δυσκολίες που σας πιέζουν, τόσο εσωτερικά, όσο και συναισθηματικά.

Λέων

Προσευχηθείτε καθημερινά με τον Ψαλμό 132, για να επιτραπεί στις ουράνιες δυνάμεις να ξυπνήσουν την εσωτερική σας δύναμη και τη θετική ενέργεια.

Παρθένος

Ανατρέξτε καθημερινά στον Ψαλμό 149, που  έχει τη δυνατότητα να εξαλείψει όλα τα ψυχικά τραύματα και τις μνησικακίες που έχετε στην καρδιά σας.

Ζυγός

Προσευχηθείτε  κάθε μέρα με τον Ψαλμό 127, που θα σας απαλλάξει από κάθε φοβία αλλά και από τις λανθασμένες επιλογές, μετριάζοντας την αναποφασιστικότητα σας.

Σκορπιός

Προσευχηθείτε με τον Ψαλμό 89, επειδή έχει τη δύναμη να απαλύνει τις αρνητικές αναμνήσεις και άσχημα βιώματα και να φέρει την χαρά στη ζωή σας.

Τοξότης

Ζητήστε τη βοήθεια του Ψαλμού 7, που θα σας βοηθήσει να βρείτε μέσα σας τη δύναμη να ξεπεράσετε  κάθε αντιξοότητα.

Αιγόκερως

Για σας ταιριάζει απόλυτα ο Ψαλμός 22! Προσευχηθείτε καθημερινά, μια και έχει τη δύναμη να ανοίξει τους δρόμους σας και  να παραμερίσει τα εμπόδια που δημιουργούνται στη ζωή σας από  τον φθόνο.

Υδροχόος

Ανατρέξτε  καθημερινά στον Ψαλμό 100, που έχει τη δύναμη να φέρει την αρμονία και την ομόνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ιχθείς

Προσευχηθείτε  κάθε μέρα με τον 138 Ψαλμό, που έχει τη δύναμη να ξυπνά σε όλους τους ανθρώπους, και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων, το Θείο δώρο της σοφίας.

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εσωτερισμός – Μεταφυσική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

H ενέργεια των κεριών

Ιστορία και επικλήσεις Το κερί με την μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα, αποτελεί την μετεξέλ…