Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !

 

Ο τελευταίος ημερολογιακά μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να σημαδευτεί από γεγονότα που θα φέρουν την σφραγίδα της μοίρας! Κεφαλαιώδους σημασίας ζητήματα σε διαφορετικούς κατά περίπτωση τομείς της ζωής θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Το καλό είναι ότι πολλοί πλανήτες του πλανητικού μας συστήματος, με κυριάρχους το Ερμή και την Αφροδίτη, παράλληλα με τον Ήλιο, θα σχηματίζουν θετικές όψεις, και άρα θα υπάρχουν κάποια εχέγγυα για θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα συμβεί όμως μόνο, εάν δεν προσπαθήσουμε να εκβιάσουμε θετικές εξελίξεις, να χειραγωγήσουμε πρόσωπα ή καταστάσεις.

Θα πρέπει να δουλέψει κανείς σκληρά για να κερδίσει την επιτυχία και την αναγνώριση, καθώς δεν θα του χαριστεί τίποτε, αυτός ο μήνας όμως απαιτεί κάπως λιγότερη προσπάθεια από ότι οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή του έτους. Ο χρόνος θα είναι ένας ευγενικός σύμμαχός μας, καθώς δεν θα υπάρχει μεγάλη χρονική πίεση για αποφάσεις, θα πρέπει να κάνουμε όμως σοφή χρήση του. Πριν από κάθε κίνηση μας θα απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός, καλά επεξεργασμένο πλάνο και μεγάλη προσοχή στην εκτέλεση. Η διαίσθηση μπορεί να διαδραματίσει εξαιρετικό ρόλο αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς μπορεί να μας γλυτώσει από δυσάρεστες εξελίξεις. Όποιος καταφέρει να συνδυάσει αυτά τα στοιχεία, θα γευτεί την επιτυχία σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό πεδίο σε μεγάλη κλίμακα!

Ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί κατά την διάρκεια του Ιουλίου θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και αυτό το μήνα, μόνο που τώρα πια θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν λύση. Και δω είναι που πολλοί από μας θα σκεφτούν τα λαϊκό ρητό «στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα»… Οι Άρης και Έρις δεν θα είναι πάντοτε ουδέτεροι παρατηρητές των υποθέσεων μας, κάτι που σε κάποιες χρονικές στιγμές θα πρέπει να μας ανησυχεί. Μπορούν να προκαλέσουν σειρά προβλημάτων και στις περιπτώσεις αυτές είναι σημαντικό να ακούμε την διαίσθηση μας για να αποφύγουμε ανεπιθύμητες επιπλοκές.

Πέρα και πάνω από όλα όμως ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα υπάρχει μια διάχυτη ατμόσφαιρα μυστηρίου, κάτι που με την κοινή λογική δεν θα μπορεί να εξηγήσει ή να κατανοήσει κανείς. Και δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς με τον εσωτερισμό ή την μεταφυσική για να το αντιληφθεί, καθώς μια μυστηριακή, σχεδόν μεταφυσική ατμόσφαιρα θα είναι διάχυτη παντού και στα πάντα. Ακόμη και οι δυνάμεις της φύσης θα συμβάλουν κατά πολύ στην δημιουργία ενός κλίματος ανασφάλειας και έντονου προβληματισμού, με την εκδήλωση ενδεχομένως ακραίων γεγονότων.

Τον μήνα αυτό τα ουράνια σώματα και το σύμπαν θα μας υπενθυμίσουν με τον πιο άμεσο τρόπο, να προσέχουμε τι ευχόμαστε, γιατί θα το πάθουμε… Πρέπει να έχουμε απόλυτη σύνεση των επιθυμιών μας, του αντίκτυπου που μπορεί να έχουν στις ζωές τόσο τις δικές μας, όσο και των γύρω μας, και να είναι σε απόλυτη αρμονία με τις δυνατότητες και ικανότητες μας. Αλλιώς αποτελούν μάλλον κατάρα παρά ευλογία…

Τα ζώδια της Φωτιάς και του Νερού θα πορευτούν «ακάλυπτα» για τον μήνα αυτό, χωρίς την ευεργετική ή προστατευτική παρουσία ενός πρόσθετου ουράνιου σώματος, περά από τους κυβερνήτες πλανήτες τους. Από τα ζώδια αυτά απαιτείται αυτό το μήνα αυτοέλεγχοςαυτοσυγκράτηση καθώς και επαγγελματισμός, αλλά και την θέληση να πετύχουν τους στόχους τους. Χρειάζεται να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια, τίποτε όμως δεν είναι ακατόρθωτο.

Τα ζώδια της Γης θα απολαύσουν για μια ακόμη φορά την ευεργετική παρουσία της Σελήνης στο πλάι τους, που, αν και διφορούμενης αποτελεσματικότητας, θα βοηθήσει σημαντικά τα ζώδια της γης να κατακτήσουν τους στόχους τους με κάπως μεγαλύτερη άνεση. Όσο για τα ζώδια του Αέρα, θα στηριχθούν στις προσπάθειες τους από τον Πλούτωνα, που παρά την δυσοίωνη φήμη που τον συνοδεύει, θα είναι παραδόξως εξαιρετικά θετικός απέναντι τους. Μην φαντάζεστε βέβαια ότι τα πράγματα θα συμβούν από μόνα τους, κάθε άλλο. Η θετική επιρροή του Πλούτωνα όμως θα γίνει αισθητή από τη πρώτη κιόλας μέρα του μήνα.

Καλό μας μήνα!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Άρθρα συνεργατών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οκτώβριος 2022 – Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Ο Οκτώβριος του 2022 δεν αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα εύκολος μήνας, όπως άλλωστε ήτ…