Μερική Ηλιακή Έκλειψη της 11ης Αυγούστου 2018

Στις 11 Αυγούστου 2018, στις 14:46 ώρα Ελλάδος ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκλείψεων για το 2018 με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, κλείνοντας και τον σπάνιο διάδρομο των τριών εκλείψεων του καλοκαιριού. Η εκδήλωση ξεκίνησε  στις 13 Ιουλίου 2018, στις 8:01 με μια Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου,  φτάνει στο ενδιάμεσο στις  27 Ιουλίου 2018, στις 23:22 ώρα Ελλάδας με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου και ολοκληρώνεται στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Ηλιακή Έκλειψη θα είναι ορατή αυτή τη φορά από την ΒΑ Ευρώπη, την ΒΔ Ασία, το βόρειο τμήμα της Βορείου Αμερικής, την Αρκτική και τον βόρειο Ατλαντικό. Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού των τριών εκλείψεων, πέρα από τα φυσικά φαινόμενα και τις καταστροφές που παρατηρήθηκαν και πρόκειται να συμβούν, εξαιρετική σημασία έχει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε προσωπικό επίπεδο και να καταγράψουμε τις εκδηλώσεις στην προσωπική μας ζωή. Ακούστε τις αισθήσεις σας, καταγράψτε τους βιορυθμούς και τις αντιδράσεις σας, σκιαγραφήστε τα συναισθήματα και τα συμβάντα.

Η δράση του διαδρόμου μπορεί να γίνει αισθητή μια εβδομάδα πριν από την έναρξη και κλείνει μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του, και κατά την διάρκεια του μπορεί να συμβούν διαφωτιστικά γεγονότα για την ζωή μας. Έρχονται στην επιφάνεια μυστικά, παρασκηνιακές ενέργειες, καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα από κάθε πλευρά και είναι η χρονική στιγμή που οι ανθρώπινοι χαρακτήρες απογυμνώνονται και δείχνουν την αλήθεια τους! Γεγονότα που έρχονται στην επιφάνεια αυτή τη χρονική στιγμή είναι καθοριστικής σημασίας για τις ζωές μας, καθώς μας βγάζουν από την πλάνη μας. Ότι «χαλάσει» τώρα, δεν μπορεί να επανέλθει ποτέ στην αρχική του κατάσταση. Το σύμπαν μας προτρέπει με τον τρόπο αυτό να κλείσουμε επιβλαβείς ή και επώδυνους κύκλους της ζωής μας, ώστε να κάνουμε μια θετική μεταμόρφωση της μοίρας μας. Αυτή είναι μια μοναδική περίοδος αλλαγών σε σημαντικές σφαίρες της ζωής μας, που δεν θα πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτη.

Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε συγκεκριμένα ζώδια και μοίρες κατά τη στιγμή της έκλειψης και θα βρεθούν ξανά στην ίδια θέση μετά από 18,5 χρόνια. Γεγονότα που εκτυλίσσονται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο της έκλειψης είναι μοιραία και επηρεάζουν το πεπρωμένο μας στα είκοσι περίπου χρόνια που ακολουθούν. Αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, τότε ο καλύτερος χρόνος είναι η περίοδος ανάμεσα στις εκλείψεις, κατά τη διάρκεια του διαδρόμου των εκλείψεων! Αν έχετε αμφιβολία για την ορθότητα των αποφάσεών σας και για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε, εξετάστε το ενδεχόμενο πνευματικής καθοδήγησης από τις ουράνιες δυνάμεις, ώστε να λύσετε οριστικά τα σημαντικά προβλήματα που σας απασχολούν.

Είναι εν δυνάμει μια εξαιρετική περίοδος πνευματικής αφύπνισης, η οποία  μπορεί να συμβάλει στην άρση των φραγμών και των εμποδίων, που ορθώνονται και δυσχεραίνουν την αρτιότερη επαφή μας με τις πνευματικές ενέργειες και τον πνευματικό κόσμο. Τώρα μπορούμε να έχουμε μια “άμεση σύνδεση” με τη ροή των κοσμικών ενεργειών, η οποία φέρνει την επιτάχυνση της εξέλιξης και την άνοδο της συνείδησης σε προσωπικό επίπεδο, καθώς και την αρχή ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού ανά την υφήλιο σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως τονίστηκε και κατά τις προηγούμενες εκλείψεις, το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να ευνοεί τις φυσικές καταστροφές, όπως πυρκαγιές, ηφαιστειακές εκρήξεις, τεκτονική δραστηριότητα ανά την υφήλιο αλλά και την πιθανότητα εκδήλωσης ενός τσουνάμι ή ισχυρών κλιματολογικών εκδηλώσεων λόγω της βαρυτικής. Πολιτικές αναταραχές, κλιμάκωση βίας, εκδήλωση επαναστάσεων ή τρομοκρατικών χτυπημάτων, ακόμη και η εκδήλωση στρατιωτικών ενεργειών και ισχυρών συγκρούσεων ισχυρότερα από κάθε άλλη φορά είναι πολύ πιθανά σενάρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αλλά ενώ οι συνηθισμένες εκλείψεις έχουν μια διάρκεια απορροής και επιρροής στα γεγονότα σε βάθος έξι περίπου μηνών, μέχρι να συμβεί το επόμενο ζεύγος εκλείψεων, η παρούσα συγκυρία με τις τρείς εκλείψεις του καλοκαιριού αναμένεται να επηρεάσει και να διαμορφώσει γεγονότα σε βάθος χρόνου 12 έως 14 μηνών! Η σφοδρότητα, η βιαιότητα και την ένταση των μέχρι στιγμής φυσικών φαινομένων ή συμβάντων σε συλλογικό επίπεδο, δίνουν το στίγμα των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στο επόμενο τουλάχιστο 12μηνο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ισχυρές αναταράξεις, έχοντας τακτοποιήσει ότι περνάει από το χέρι σας σε προσωπικό επίπεδο.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εκλείψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Πανσέληνος-Έκλειψη παρασκιάς σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου 2023 : Αποκαλύψεις, ανατροπές, εγκληματικότητα και χάος

Η Πανσέληνος του Μαΐου πραγματοποιείται στις 5 του μήνα, στις 20:33 τοπική ώρα στις 14 μοί…