Εκλείψεις Ιουλίου- 2018

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου θα δούμε στο ουράνιο στερέωμα την ηλιακή έκλειψη που θα φέρει στην επιφάνεια απρόσμενα γεγονότα και πολλούς κινδύνους. Την περίοδο από 13 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου, πολλά νέα σχέδια και επιχειρήσεις είναι καταδικασμένα σε αποτυχία. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά ακόμα και στην επίλυση των συνηθισμένων καθημερινών θεμάτων.

Αυτές τις μέρες θα φανεί έντονα πως κάποια δύναμη έχει μπλοκάρει τη ροή της ηλιακής ενέργειας – οι περισσότεροι του ζωδιακού κύκλου θα αισθανθούν κουρασμένοι … σαν να πλέουν σε νιρβάνα. Στον αισθηματικό τομέα παράλογες απορρίψεις θα χαλάσουν το κέφι και την διάθεση των ερωτευμένων. Ευτυχώς, αυτά τα συμπτώματα δεν θα διαρκέσουν πολύ. Ο Ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο μπορεί να εκφραστεί με συγκρούσεις, σύγχυση στις σχέσεις και απρόβλεπτα έξοδα. Να είστε προσεκτικοί, ειδικά όταν συζητάτε δημόσια . Συνήθως κατά τη διάρκεια της έκλειψης ο αριθμός των ατυχημάτων αυξάνεται. Καλό είναι να αποφεύγετε τα μακρινά ταξίδια σε πολυσύχναστους δρόμους. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τους κανόνες ασφαλείας. Είναι καλύτερο να περάσετε την Παρασκευή και το Σάββατο σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, να κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα και να επικοινωνείτε με θετικούς ανθρώπους.

Οι εκλείψεις του μήνα, σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις των πλανητών αλλά και τις ηλιακές εκρήξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδεχομένως να προκαλέσουν αλυσιδωτά γεγονότα που θα πυροδοτήσουν κοσμικά – γεωλογικά φαινόμενα

Η αντίθεση – Κρόνου-Πλούτωνα – 1 Ιουλίου – 15 Ιουλίου 2018 ενδεχόμενος να προκαλέσει σεισμική – ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Η επιστροφή του Δία σε άμεση κίνηση – 10 Ιουλίου 2018 – σεισμικό συντονισμό.

Η ηλιακή έκλειψη – 13 Ιουλίου 2018 – σεισμικό συντονισμό. Πιθανότητα να προκληθεί έκρηξη ενεργών ηφαιστείων, σε συνδυασμό σεισμικού συντονισμού.

Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη – 27 Ιουλίου 2018 – σεισμικός συντονισμός .

Αλίντα Κανάκη 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εκλείψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Πανσέληνος-Έκλειψη παρασκιάς σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου 2023 : Αποκαλύψεις, ανατροπές, εγκληματικότητα και χάος

Η Πανσέληνος του Μαΐου πραγματοποιείται στις 5 του μήνα, στις 20:33 τοπική ώρα στις 14 μοί…