Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Οκτωβρίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), όντας στο ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση.  Στις 23 του μήνα που περνάει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός μεταξύ 5 και 22 του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Ζυγού, συνιστώντας να είστε αυτάρκεις στις δράσεις σας, για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι ένα χρονικό διάστημα που δεν σας ευνοεί η συλλογική δουλειά. Κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα, κατά τις οποίες περνάει ο Ερμή στο ζώδιο σας, αναδεικνύεται η προσωπική σας δουλειά και θα έχετε πολλές περισσότερες ευκαιρίες για νέες δράσεις. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις κινήσεις των ανταγωνιστών σας, γιατί θα είναι πολυάριθμοι και ισχυροί. Όσο θα διέρχεται ο Ερμής τον 12ο οίκο σας, μπορεί να ξεκαθαρίσει κάτι που υποψιαζόσασταν ότι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα εισέρθει στις 9 Οκτωβρίου στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Ολοκληρώνει έτσι μια πολύμηνη διέλευση μέσα από τον Λέοντα, που προκάλεσε πολλά προβλήματα στα οικονομικά σας και αρκετές αναταράξεις στον τομέα των σχέσεων. Ευτυχώς όμως το κλίμα είναι πλέον πολύ πιο ήρεμο και μπορείτε να αποκαταστήσετε τις βλάβες που προκαλέσατε στις σχέσεις σας, εάν δεν καταφέρατε να τις καταστρέψετε τελείως. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. 

 

Η Νέα Σελήνη-Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό οίκο, θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε επιτέλους κάποια ημιτελή έργα ή να συνοψίσετε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας. Κάποιοι του ζωδίου σας θα συνταξιοδοτηθείτε, άλλοι θα κλείσετε την προσωπική σας επιχείρηση ή θα αλλάξετε τόπο κατοικίας λόγω δουλειάς. Δυσκολίες θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον πολλές, και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. 

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας θα αυξήσει την αντοχή σας στις δύσκολες καταστάσεις. Οι σχέσεις σας μπορούν τώρα να περάσουν σε ένα πολύ πιο ειλικρινές επίπεδο, κάτι που μπορεί να αποτελέσει αφορμή για σημαντικές αλλαγές στην ποιότητα τους. Για άλλους μπορεί το διάστημα αυτό να φέρει έναν χωρισμό ή την διακοπή μιας συνεργασίας, ενώ για μερικούς έναν γάμο ή έναν συνεταιρισμό.  

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Οκτώβριο: 2, 6, 11, 20, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Οκτώβριο: 4, 13, 22, 31

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…