Κριός 2024 : Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Γενικές επισκόπηση

 Εάν εργαστείτε σκληρά μέσα στο 2024, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας και υψηλών επιτευγμάτων θα είναι μεγάλες. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την καριέρα σας, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής σας. Παράλληλα με την σκληρή δουλειά είναι βέβαια απαραίτητοι οι ρεαλιστικοί στόχοι για να μπορέσουν να έρθουν οι επιτυχίες. Εάν υπάρξουν αυτές οι δύο προϋποθέσεις, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε. Η επιτυχία μπορεί να αργήσει, αλλά θα έρθει. Μέσα στην χρονιά θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη, ώστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας, θα έχετε όμως και την ενέργεια που απαιτείται, δουλεύοντας ακούραστα. Μόνο που κάποιες φορές θα σας απορροφούν οι λεπτομέρειες ενός προβλήματος, χάνοντας την συνολική εικόνα ή την δυναμική της στιγμής.

Γύρω σας θα υπάρξουν πολλοί που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν ή να σας στηρίξουν με συμβουλές. Το ίδιο το περιβάλλον σας θα είναι υπεύθυνο για τις ενέσεις αισιοδοξίας, που θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά να ανταπεξέλθετε στην πίεση ή στις δύσκολες συνθήκες. Η υπομονή δεν είναι μια από τις αρετές του ζωδίου σας, φέτος όμως θα πρέπει να εξασκηθείτε σ΄ αυτήν, γιατί δεν θα γίνεται διαφορετικά. Για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στην καριέρα σας, μετριάστε τις φιλοδοξίες σας και ελέγξτε τα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, η χρονιά αναμένεται να εξελιχθεί πολύ ικανοποιητικά. Εκτός από την αύξηση των εισοδημάτων σας, το 2024 υπόσχεται και κάποια απρόσμενα δώρα. Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορείτε να χαρείτε μικρότερες ή μεγαλύτερες απολαύσεις, ανάλογα με το οικονομικό σας επίπεδο, εκπληρώνοντας κάποιες από τις επιθυμίες σας. Το δεύτερο εξάμηνο είναι ιδανικό για ταξίδια, επαγγελματικά, εκπαιδευτικά ή αναψυχής. Είναι δε ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα για την αγορά ενός νέου οχήματος, εάν προγραμματίζεται κάτι τέτοιο.

Το δεύτερο μισό του έτους, με το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σας οίκο, θα είναι οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες εξαιρετικά τονισμένες, θα υπάρξουν πολλές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές και κοινωνική δράση. Οι πληροφορίες που θα καταφθάνουν στα χέρια σας θα είναι πολλές, οπότε φροντίστε να τις αναλύσετε προσεκτικά και να κάνετε χρήση των πιο χρήσιμων. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα που μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Για κάποιους μπορεί ναι είναι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, για άλλους να ασχοληθούν με τον χορό ή την γιόγκα, ενώ για ορισμένους μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

Κριός 2024 – Προβλέψεις για τις γυναίκες

 Οι γυναίκες του ζωδίου σας θα καταφέρετε μέσα στο 2024 πολλά και σημαντικά επιτεύγματα, εάν μπορέσετε να εκφράσετε τα φυσικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, που είναι η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση. Ότι έχετε θέσει σαν προτεραιότητα σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η επαγγελματική σας ζωή δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα μεγάλες προκλήσεις, το ίδιο και ο τομέας των οικονομικών σας. Σημαντικό είναι ωστόσο για την οικονομική σας ασφάλεια, να αποφύγετε δάνεια μεγάλου ύψους και να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να απαλλαγείτε από παλιά χρέη. Στην καριέρα μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη η μεγάλη σας φιλοδοξία, η έπαρση, όπως και η παρορμητική σας φύση. Οι φίλοι σας μπορεί να αποδειχτούν οι χειρότεροι εχθροί σας μέσα στην χρονιά, οπότε καλό θα ήταν να κρατήσετε τα μυστικά για τον εαυτό σας.

 Κριός 2024 – Προβλέψεις για τους άντρες

 Ζωδιακά είστε άτομα δραστήρια και επίμονα. Εάν χρησιμοποιήσετε τις ιδιότητες σας αυτές στην επαγγελματική σας ζωή, μπορείτε να ανεβείτε μέσα στο 2024 αρκετά γρήγορα τα σκαλιά της επιτυχίας ή να ιδρύσετε την δική σας επιχείρηση. Το έτος προσφέρεται για καινούργια εγχειρήματα, θα φέρει επίσης επιτυχίες στον αθλητικό χώρο, όσοι του ζωδίου σας ασχολείστε επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους και να μην υπαναχωρείτε για κανένα λόγο όταν έχετε να αντιμετωπίσετε υποκριτές ή κακοπροαίρετους. Και ιδίως, μην ανοίγετε την ψυχή σας εύκολα σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά από άποψη πίεσης και άγχους, οπότε θα πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης, για να αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις συγκρούσεις.

 Κριός 2024 – Η επιρροή του Κρόνου

 Ο Κρόνος διέρχεται το ζώδιο των Ιχθύων και τον 12ο ηλιακό σας οίκο. Ξεκινάει το 2024 στην 3η μοίρα του ζωδίου, για να καταλήξει στα τέλη του έτους στην 14η μοίρα. Ανάδρομος είναι μέσα στην χρονιά το διάστημα μεταξύ 29 Ιουνίου και 15 Νοεμβρίου.

Διερχόμενος μέσα από τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, δημιουργεί ένα αίσθημα σωματικής εξάντλησης, αλλά και κατά περιόδους την ανάγκη να αποσυρθείτε από την δράση προκειμένου να συλλογιστείτε ή απλά να ανατάξετε τις δυνάμεις σας. Από την θέση του αυτή κάνει επίσης επιτακτική την ανάγκη να διορθώσετε τώρα όλα εκείνα τα λάθη που κάνατε, τα οποία συνεχίζουν να επηρεάζουν την ζωή σας. Χωρίς να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, θα είναι αδύνατο να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο, είτε πρόκειται για την καριέρα, είτε για την προσωπική σας ζωή. Βοήθεια θα είναι έτοιμοι να σας παράσχουν οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας, αρκεί να τους εμπιστευθείτε και να τους την ζητήσετε. Είναι όμως πολλοί και εκείνοι που θα στραφούν σε σας για βοήθεια μέσα στην χρονιά, ίσως και άτομα από το παρελθόν σας. Δεν θα πρέπει να τους αρνηθείτε κάτι, εάν τουλάχιστον δεν τους ακούσετε.

Είστε σαν άτομα πραγματιστές και ορθολογιστές, ο Κρόνος όμως από τον 12ο οίκο υποδαυλίζει το ενδιαφέρον σας για ζητήματα μεταφυσικής, αποκρυφισμού, αστρολογίας, παραψυχολογίας ή εναλλακτικής ιατρικής. Πέραν αυτού, θα φέρει ολοκλήρωση έργων ή εργασιών. Κάποιες χειροτεχνίες ή επισκευές που παιδεύετε και δεν λένε να ολοκληρωθούν, τώρα είναι δυνατόν να τελειώσουν. Σταματήστε επίσης να κατατρώγεστε με οτιδήποτε δεν έχει προχωρήσει όσο θα έπρεπε, αναζητώντας την αιτία. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε μελλοντικές δράσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από το σημείο που βρίσκεστε. Εάν είστε επιχειρηματίες, ίσως διαπιστώσετε μέσα στο 2024, ότι κάποιες προσπάθειες σας δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, οπότε θα πρέπει να κάνετε σημαντικές διορθωτικές κινήσεις ή να τις ακυρώσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως θα πρέπει να τελειώσετε την συνεργασία σας με κάποιον συνεργάτη, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Ότι δεν χρειάζεται πια, ότι δεν είναι πλέον ωφέλιμο ή αποδοτικό, θα πρέπει να απομακρυνθεί για να δημιουργήσει χώρο για το νέο. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής σας.

 Κριός 2024 – Η επιρροή του Ουρανού

 Ο Ουρανός θα συνεχίσει την πορεία του μέσα από το ζώδιο του Ταύρου και τον 2ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και μέσα στο 2024. Το ξεκίνημα του χρόνου τον βρίσκει ανάδρομο στην 19η μοίρα του Ταύρου. Ορθοδρομεί στις 27 Ιανουαρίου, για να βρεθεί και πάλι σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στις 1 Σεπτεμβρίου.

Η μακροχρόνια διέλευση μέσα από τον οίκο των οικονομικών σας, θα πρέπει να έφερε αρκετές προκλήσεις και απρόοπτα τόσο στο πορτοφόλι, όσο και στην ακίνητη περιουσία σας. Οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα μπορείτε να πετύχετε μέσα στο 2024 αναζητώντας μια παράλληλη προς το κύριο επάγγελμα σας πηγή εισοδημάτων. Ευκαιρίες να καλύψετε τα χρήματα που λείπουν από τον προϋπολογισμό σας θα υπάρξουν. Θα είναι μια καλή χρονιά για τα οικονομικά σας, αλλά δεν θα πρέπει να χάσετε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, και να κάνετε εξαιρετικά προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σας. Αποφύγετε πειρασμούς για να μην υπάρξουν οικονομικής φύσης προβλήματα.

Κριός 2024 – Η επιρροή του Ποσειδώνα

 Ο Ποσειδώνας κινείται και αυτός στο ζώδιο των Ιχθύων, διερχόμενος τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η νέα χρονιά τον βρίσκει στην 25η μοίρα του ζωδίου και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει φτάσει στην 27η μοίρα. Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης το διάστημα μεταξύ 27 Ιουλίου και 8 Δεκεμβρίου.

Αφιερώστε μέσα στο 2024 χρόνο να αναλογιστείτε την ζωή και τις δράσεις σας, ώστε να τα βάλετε σε τάξη και να δώσετε ένα νέο ρυθμό στην ζωή σας. Το έτος υπόσχεται σχετικά ανώδυνες λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα. Ακούστε την φωνή της διαίσθηση σας, ώστε να καθοδηγηθείτε σωστά και να πραγματοποιήσετε σωστές επιλογές. Διατηρήστε ισορροπίες και μην καταφεύγετε σε φαντασιώσεις, προσπαθώντας να αποδράσετε από την πραγματικότητα. Η πλούσια φαντασία, με την οποία σας προικίζει ο Ποσειδώνας από την θέση του αυτή, θα ήταν εξαιρετικά ωφέλιμο να διοχετευθεί σε δημιουργικές δράσεις ή σε ότι έχει σχέση με τις τέχνες ή την συγγραφή. Θα σας έλκει απίστευτα το μυστήριο γύρω σας και ο μυστικισμός, είναι δε ένα διάστημα που μπορεί να ξεκινήσετε να κάνετε διαλογισμό ή γιόγκα.

 Κριός 2024 – Σημαντικές όψεις και διελεύσεις

 Πριν να εξερευνήσουμε κάθε τομέα της ζωής σας ξεχωριστά, ας ρίξουμε μια ματιά στους κοσμικούς εκείνους παράγοντες, στις διελεύσεις δηλαδή και τις όψεις, που διαδραματίζουν μέσα στο 2024 σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής εικόνας για το ζώδιο σας.

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, σας έφερε αισιοδοξία μέσα στο 2023 και φρέσκες ιδέες. Μέσα στο 2024 οφείλετε να μετουσιώσετε σε πράξεις τις ιδέες αυτές.

Η Νέα ΣελήνηΟλική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας στις 8 Απριλίου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να φέρει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, προσοχή όμως μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, γιατί θα τορπιλίσετε οι ίδιοι την τύχη σας.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας μεταξύ 2 και 25 Απριλίου θα επιβραδύνει αρκετά την δράση για σας, θα σας προσφέρει όμως μια πρώτης τάξης ευκαιρία για αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη.

Με την διέλευση της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιο σας μεταξύ 5 και 29 Απριλίου και αυτή του Άρη από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 9 Ιουνίου, γίνεστε οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας κοσμικοί μαγνήτες, προσελκύοντας γνωριμίες και επαφές, και μέσα από αυτές έρχονται σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η πολύ σημαντική σύνοδος ΔίαΟυρανού στις 21 Απριλίου πέφτει στον οίκο των οικονομικών σας. Δημιουργεί ένα παράθυρο στην τύχη και φέρνει για το ζώδιο σας ευκαιρίες επέκτασης και απροσδόκητα κέρδη ή επενδυτικές ευκαιρίες. Καθώς όμως εμπλέκεται ο απρόβλεπτος Ουρανός, απαιτούνται προσεκτικά βήματα.

Στις 26 Μαΐου εισέρχεται ο Δία στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτό της επικοινωνίας, της μελέτης και των ταξιδιών, δημιουργώντας σκέψεις για σπουδές ή βελτίωση των γνώσεων σας, την ανάγκη για τα ξίδια, ίσως και την ιδέα για μετεγκατάσταση σε άλλη περιοχή ή χώρα.

Ένα εξάγωνο Δία-Κρόνου στις αρχές του καλοκαιριού σας βοηθάει να ανταπεξέλθετε χωρίς μεγάλα προβλήματα στις ανατροπές που θα υπάρξουν λόγω της προσαρμοστικότητα σας.

Στις 7 Δεκεμβρίου γυρίζει ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σας οίκο (παιδιά, δημιουργικότητα και έρωτας) και ξεκινάει ένα διάστημα 3 μηνών που θα λαχταράτε περισσότερη δράση και πάθος, κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τους ερωτικούς σας πειραματισμούς το διάστημα επίδρασης του εξαγώνου Άρη-Δία!

Κριός 2024 – Αισθηματικά

 Η αρχή του χρόνου είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος για την προσωπική σας ζωή. Πέρα από τον ρομαντισμό που θα υπάρχει, ο οποίος θα βοηθήσει τα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά, θα υπάρξουν πολλές όμορφες στιγμές σε κοινωνικές συναναστροφές. Πάρτι, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναντήσεις φίλων, έξοδοι και ταξίδια σας περιμένουν τις τρεις πρώτες βδομάδες του Ιανουαρίου αλλά και το διάστημα από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μαρτίου. Από τις 5 Απριλίου μέχρι τις 29 του μήνα θα αυξηθεί η δημοτικότητα σας και θα υπάρξει σημαντική κοινωνική δράση. Είναι μια καλή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες, ραντεβού για τους αδέσμευτους ή κοινές εξόδους με φίλους για τους δεσμευμένους. Το διάστημα από τις 23 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου προσφέρεται επίσης για διασκέδαση και καινούργιες γνωριμίες.

Ο Ιούλιος είναι ένας υπέροχος μήνας για διακοπές και χαλάρωση. Οι δεσμευμένοι ή οι οικογενειάρχες του ζωδίου σας συνιστάται να προγραμματίσετε τον μήνα αυτό τις διακοπές σας. Κάποιοι του ζωδίου σας θα σκεφτείτε το διάστημα αυτό να αποκτήσετε παιδιά, ενώ άλλοι θα ζήσετε ένα παθιασμένο ειδύλλιο. Οι πρώτες βδομάδες του Σεπτεμβρίου είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Καινούργιες γνωριμίες που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα αυτό, θα γεννήσουν ανθεκτικές και βαθιές σχέσεις. Το διάστημα μεταξύ 17 Οκτωβρίου και 11 Νοεμβρίου είναι εξαιρετικά θετικό για τους αδέσμευτους του ζωδίου, που δεν κατέστη δυνατόν να εκμεταλλευτούν τις προηγούμενες θετικές περιόδους του έτους. Αποτελεί μια εξαιρετική περίοδο να ξεκινήσει κανείς μια καινούργια σχέση, με μια γνωριμία που μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Και για τους δεσμευμένους όμως είναι μια εξαιρετικά αρμονική περίοδος.

Κριός 2024 – Επαγγελματικά

 Το διάστημα από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα είστε εξαιρετικά προσηλωμένοι στην δουλειά σας. Είναι ένα διάστημα δε, που θα υπάρξουν κάποιες καλές ευκαιρίες για πρόοδο της καριέρας σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου υπάρχουν καλές προοπτικές για μια προαγωγή ή για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊσταμένου σας. Εναλλακτικά, προσφέρεται το χρονικό αυτό διάστημα για επίλυση γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων που έχουν σχέση με την δουλειά σας. Ο Φεβρουάριος από την άλλη ενδείκνυται να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας και να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες, που θα μπορούσαν να στηρίξουν το έργο σας. Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου είναι εξαιρετικό για την έκφραση των απόψεων σας, για επικοινωνία και εμβάθυνση των επαφών σας. Τον Απρίλιο, αν και είναι ο μήνας σας, ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας, οπότε χρειάζεται αρκετή προσοχή στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Σχεδιάστε, προγραμματίστε, αλλά μην ξεκινάτε καινούργιες δράσεις, εκτός και αν έχετε ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη σας.

Τις πρώτες τρεις βδομάδες του Μαΐου, όσο ακόμη κινείται ο Δίας στον Ταύρο και στον οίκο των οικονομικών σας, αποτελεί μια εξαιρετική χρονική στιγμή να επιλύσετε οικονομικές εκκρεμότητες, αποκομίζοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Ο κυβερνήτης σας Άρης θα κινείται το διάστημα αυτό στο ζώδιο σας, δίνοντας σας ενέργεια, αποφασιστικότητα και μια επιπλέον ώθηση. Στις 26 Μαΐου μετακινείται ο Δίας στους Διδύμους και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα της επικοινωνίας και των επαφών. Τους Διδύμους επίσης θα διέρχονται από τα τέλη του Μαΐου και τον Ιούνιο ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής. Θα είναι η πιο έντονη και πολυάσχολη για τα επαγγελματικά σας περίοδος του έτους. Επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, συμβάσεις και ταξίδια θα γεμίζουν τις μέρες σας. Είναι σημαντικό όμως να μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα. Ιεραρχήστε δράσεις, ώστε να αποφευχθούν λάθη και παραλήψεις. Ο Σεπτέμβριος χαρακτηρίζεται για τον φόρτο εργασίας που θα αντιμετωπίσετε, ωστόσο θα σας βαραίνουν οι δουλειές ρουτίνας, τις οποίες δεν θα μπορείτε να αποφύγετε. Οι τελευταίοι τρεις μήνες του έτους δεν είναι κατάλληλοι για καινούργιες επιχειρηματικές προσπάθειες, φιλόδοξα σχέδια ή σημαντικές μεταβολές στην επαγγελματική σας κατάσταση.

 Κριός 2024 – Οικονομικά

 Μέχρι τα τέλη Μαΐου κινείται ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα των οικονομικών και της περιουσίας σας. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας σε ότι έχει σχέση με χρήματα. Για κάποιους του ζωδίου σας μπορεί να φέρει το πρώτο πεντάμηνο του έτους μια προαγωγή και μια παράλληλη αύξηση αποδοχών. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να αναλάβουν καινούργια έργα ή να επεκτείνουν την δράση τους και να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία των επιχειρήσεων τους. Τα χρήματα θα εισρέουν στα ταμεία σας, αλλά είναι και ένα διάστημα που θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις δαπάνες σας, γιατί με την ίδια ευκολία θα ξοδεύονται.

Ο Ιανουάριος ενδείκνυται να εξετάσετε σκέψεις επέκτασης της επιχείρησης σας ή να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες στην δουλειά σας. Κάποιοι μπορεί να αρχίσετε να αναζητάτε μια επιπλέον πηγή εισοδήματος, ενώ άλλοι θα βελτιώσετε τις γνώσεις και δεξιότητες σας, προκειμένου να εξελιχθείτε επαγγελματικά και μισθολογικά. Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας που θα φέρει αυξημένα εισοδήματα, προσέξτε όμως τις δράσεις σας με τον Ερμή ανάδρομο. Ο Μάιος είναι ένας καλός μήνας να εμπλουτίσετε την δράση σας, είτε αυτό σημαίνει ένα νέο πεδίο δραστηριότητας, η βελτίωση των γνώσεων σας ή να ξεκινήσετε μια δεύτερη δουλειά. Η περίοδος μεταξύ 11 Ιουνίου μέχρι τις 5 Αυγούστου θα είναι πολύ καλή από οικονομικής άποψης, για όσους ασχολείστε με δημιουργικά επαγγέλματα. Οι ιδέες σας θα είναι εξαιρετικές και οι νέες επαφές θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε το έργο σας. Στα μέσα του φθινοπώρου θα υπάρξει για κάποιους από σας μια επιπλέον οικονομική ανάσα, εξ αιτίας της αύξησης των εισοδημάτων του/της συντρόφου.

 Κριός 2024 – Υγεία

 Το 2024 θα πρέπει να παρακολουθείτε ιδιαίτερα προσεκτικά τον τομέα της ψυχικής σας υγείας. Τα βίαια ξεσπάσματα που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε ίσως να σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Κίνδυνοι για τραυματισμούς, κατάγματα και ατυχήματα υπάρχουν επίσης, αν δεν είστε προσεκτικοί στις κινήσεις ή στις ενέργειες σας. Για να αποφύγετε επιπλοκές στην υγεία σας, μην αμελείτε τις τακτικές προληπτικές εξετάσεις. Με την εμφάνιση δε του παραμικρού προβλήματος υγείας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας, προκειμένου να προλάβετε μια δυσάρεστη κατάσταση εν τη γενέσει της.

Για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, φροντίστε την διατροφή σας και αποβάλετε ανθυγιεινές συνήθειες, όπως είναι το κάπνισμα, το πολύ ποτό ή το πολύ φαγητό. Η τακτική άσκηση θα σας βοηθήσει από την μια να εκτονώνετε την υπερβάλλουσα ενέργεια σας, και από την άλλη να διατηρείτε το σωματικό σας βάρος σε λογικά επίπεδα. Συνιστάται για τον λόγο αυτό το κολύμπι ή η εγγραφή σε κάποιο γυμναστήριο. Εναλλακτικά θα σας βοηθούσαν επίσης οι τακτικοί περίπατοι, ιδίως στην εξοχή.

 Κριός 2024 – Τομέας της τύχης

 Ο Απρίλιος είναι ο τυχερός σας μήνας λόγω της σημαντικής συνόδου Δία-Αφροδίτης στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ο μήνας θα παρουσιάσει πολλές ευκαιρίες για σημαντικά οικονομικά κέρδη, υπάρχουν ωστόσο και αρκετοί επενδυτικοί κίνδυνοι. Η ικανότητα σας όμως να αναλαμβάνετε υπολογισμένα ρίσκα θα αποτελέσει το κλειδί για την επιτυχία.

Στις 26 Μαΐου εισέρχεται ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της επικοινωνίας, της μελέτης και των ταξιδιών. Από τις τελευταίες μέρες του Μαΐου και μετά, όσο ο πλανήτης είναι ορθόδρομος (ανάδρομος είναι ο Δίας μεταξύ 9 Οκτωβρίου και 4 Φεβρουαρίου 2025), έχετε την δυνατότητα να ενισχύσετε τις δεξιότητες σας, να διευρύνετε τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας κύκλο και να πραγματοποιήσετε ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Η ικανότητα σας να εκφράζετε με σαφήνεια τις σκέψεις και απόψεις σας θα είναι το δυνατό σας σημείο το διάστημα διέλευσης του Δία μέσα από τους Διδύμους.

Αν και δεν υπάρχει εγγυημένη φόρμουλα επιτυχίας, η στρατηγική χρήση των τυχερών αριθμών του έτους θα μπορούσε να σας φέρει επιτυχίες σε επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια ή να αποτελέσει τον οδηγό σας για αποφάσεις οικονομικού περιεχομένου. Οι τυχεροί αριθμοί για το ζώδιο σας μέσα στο 2024 είναι οι: 12, 28, 7, 35, 16 και 44.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2024!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι δύσκολες συναστρίες για το 2024

Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά, με έντονα μεταβατικό χαρακτήρα, που σημαίνει ότι αναμέ…