Παρθένος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

 Γενική επισκόπηση

 Τίποτε δεν είναι αδύνατο μέσα στο 2023, τίποτε δεν είναι απαγορευμένο ή μην πραγματοποιήσιμο για σας. Αρκεί να δραστηριοποιηθείτε και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η στασιμότητα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή δεν μπορεί να σας φέρει όσα προσδοκάτε. Εάν την αποδέχεστε, τότε ή είστε οκνηροί ή δεν έχετε φιλοδοξίες. Ευκαιρίες καριέρας θα υπάρξουν μέσα στο 2023, καθώς και εύνοια να αυξήσετε την επιρροή σας σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα έχει άμεση θετική επίπτωση στα οικονομικά σας. Για να αυξήσετε όμως τις πιθανότητες να εκτοξεύσετε την καριέρα σας, θα χρειαστεί ενδεχομένως να επενδύσετε στην βελτίωση των γνώσεων ή των δεξιοτήτων σας.

Η ζωή σας όμως δεν μπορεί να περιστρέφεται μόνο γύρω από την δουλειά. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφο και την οικογένεια σας, να προσέξετε την διαχείριση των οικονομικών σας και να φροντίσετε την υγεία σας. Για να τα καταφέρετε όλα αυτά, χρειάζεται μια υγιής ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Εάν η σχέση σας με το ταίρι σας έπαψε να σας εκφράζει και δεν υπάρχει τρόπος ή διάθεση βελτίωσης της κατάστασης, τότε θα πρέπει να σταματήσετε να βασανίζετε ο ένας τον άλλο και να αλλάξετε πορεία ζωής.

Το 2023 προσφέρεται για μεγάλων αποστάσεων ταξίδια αναψυχής, με θετικότερη περίοδο για τέτοια εγχειρήματα τους μήνες μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου. Θα επισκεφτείτε χώρες ή πόλεις που δεν θα θέλετε να τις εγκαταλείψετε. Θα έρθετε σε επαφή με κουλτούρες, πολιτισμούς και παραδόσεις, που θα σας σαγηνεύσουν και κάποιοι από εσάς θα εξετάσετε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης στις περιοχές ή τις χώρες που θα επισκεφτείτε. Εάν αποφασίσετε κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί πολύ προσεκτικός και σοβαρός σχεδιασμός των ενεργειών σας, για να μην το μετανιώσετε αμέσως μόλις κάνετε το πρώτο βήμα.

 Ο Δίας και η επιρροή του στην Παρθένο το 2023

 Ο Δίας, ο πλανήτης με την πιο θετική σημειολογία μεταξύ των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, ολοκληρώνει στις 16 Μαΐου την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Κριού και τον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση), για να περάσει για το υπόλοιπο του έτους στο ζώδιο του Ταύρου και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια). Την περίοδο της ετήσιας ανάδρομης πορείας του ωστόσο δεν μπορείτε να περιμένετε ιδιαίτερη εύνοια από την πλευρά του. Μέσα στο 2023 το διάστημα αυτό εκτείνεται από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Ο 8ος ηλιακός μας οίκος, πέρα από την σεξουαλική μας ζωή, τα πάθη μας και την δυνατότητα αναγέννησης μας που απεικονίζει, αντιπροσωπεύει και τα οικονομικά μας σε σχέση με τρίτους, όπως είναι η διαχείριση κεφαλαίων τρίτων προσώπων, τα κληροδοτήματα και οι κληρονομιές, τα ασφαλιστικά συμβόλαια ή τα δάνεια από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στο επίκεντρο λοιπόν των προβληματισμών σας κατά το πρώτο πεντάμηνο του έτους θα βρεθούν παρόμοια ζητήματα ή ακόμη και η αναζήτηση μιας καινούργιας θέσης εργασίας. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση ή να επενδύσετε κάποια χρήματα σας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Είναι ένα διάστημα που μπορεί να σας ευνοήσει σε κληρονομικά ζητήματα, να έχετε επιτυχή έκβαση σε νομικές αντιδικίες, να κερδίσετε μια αποζημίωση ή να φτάσει στα χέρια σας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα υπάρξουν επίσης για θέσεις εργασίας με καλές αμοιβές. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας όμως θα μαστίζεστε το διάστημα αυτό από υπερβολές, που θα δημιουργήσουν σειρά προβλημάτων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Στα πλαίσια των υπερβολών, ίσως καταφύγετε σε ανορθόδοξα ή ανήθικα μέσα για να κερδίσετε αυτό που θέλετε, κάτι όμως που θα το πληρώσετε με βαρύ τίμημα. Κινδυνεύετε επίσης από πισώπλατα μαχαιρώματα, ίντριγκες και προδοσίες.

Με το πέρασμα του Δία στις 16.05 στον 9ο ηλιακό σας οίκο, η προσοχή σας στρέφεται στην γνώση και θα υπάρχει έντονη δίψα για ελευθερία και ταξίδια. Είναι μια θετική περίοδος να ανταλλάξετε πληροφορίες με ομοϊδεάτες, να ενημερωθείτε, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους γύρω σας και να εισχωρήσετε σε διάφορους κοινωνικούς κύκλους. Η επιθυμία σας για ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να γίνει πραγματικότητα αρκετά πιο εύκολα το διάστημα αυτό. Η παρούσα διέλευση αποσκοπεί στο να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε πνευματικά, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να εμπνευστείτε ενδεχομένως από διαφορετικές κουλτούρες και να ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Τα μακρινά ταξίδια, αναψυχής ή επαγγελματικά, θα σας φέρουν σε επαφή με νέους πολιτισμούς, κουλτούρες, θρησκείες και φιλοσοφικά ρεύματα και θα πραγματοποιήσετε αξιόλογες γνωριμίες, που θα σας επηρεάσουν ως προς τον τρόπο που σκέφτεστε, άρα και ενεργείτε. Θα μπορείτε έτσι με την σειρά σας να μεταφέρετε σαν μέντορες πλέον τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας σε νεότερες γενιές, εμπνέοντας τους και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Η δημιουργική εργασία, τα πνευματικά έργα και η φιλανθρωπία βρίσκονται το διάστημα αυτό του έτους στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Δημιουργικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες, δάσκαλοι και αθλητές θα δεχτούν την εύνοια του πλανήτη μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

  Ο Κρόνος και η επιρροή του στην Παρθένο το 2023

 Ο Κρόνος ολοκληρώνει στις 7 Μαρτίου την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία), μια διέλευση που διήρκεσε περίπου 2,5 έτη, για να περάσει στην συνέχεια στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι). Ανάδρομος θα είναι μέσα στο 2023 μεταξύ 17 Ιουνίου και 4 Νοεμβρίου.

Η κάθε φύσης σχέσεις σας αναμένεται να επηρεαστούν μέσα στα χρόνια που ακολουθούν, από την διέλευση του αυστηρού αλλά ακριβοδίκαιου Κρόνου. Μέσα στο 2023 θα έχετε συχνές συναντήσεις ή διαπραγματεύσεις, συνομιλίες για υπογραφή συμφωνιών ή την εδραίωση κάποιων μακροχρόνιων συνεργασιών. Θα πρέπει να βρείτε ωστόσο αξιόπιστους συνεργάτες για να καταφέρει να ανθίσει η επιχείρηση σας. Και οι σχέσεις που θα εδραιώσετε με συνεργάτες, συναδέλφους ή συνεταίρους θα πρέπει να βασίζονται στην αλληλοεκτίμηση και σε μια ειλικρινή βάση συνεργασίας. Οτιδήποτε άλλο είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. Εάν εμφανιστούν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις, αυτά θα πρέπει να επιλυθούν το ταχύτερο δυνατό, και μάλιστα οριστικά.

Την χρονιά που ξεκινάει ίσως να απομακρυνθείτε από κάποιες φιλικές ή κοινωνικές επαφές, καθώς θα άρετε την εμπιστοσύνης σας σε κάποια άτομα. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας προβληματίσουν και θα σας οδηγήσουν σε διακοπή των σχέσεων, η οποία θα είναι οριστική. Οι αποφάσεις σας ωστόσο θα πρέπει να είναι απαλλαγμένες από συναισθηματισμούς και να λαμβάνονται καθαρά με βάση την λογική, για να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις. Στην συναισθηματική σας ζωή μπορεί να γεννηθεί ένας καινούργιος έρωτας, που υπό την επιρροή του Κρόνου ίσως να είναι με άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας. Οι γύρω σας θα ξενιστούν, εσείς όμως θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, γιατί θα έχετε βρει το στήριγμα σας. Και αυτό είναι που έχει σημασία, αρκεί τα κίνητρα σας να είναι αγνά και όχι ωφελιμιστικά.

 Ο Ουρανός και η επιρροή του στην Παρθένο το 2023

 Ο Ουρανός συνεχίζει και μέσα στο 2023 την πολυετή διέλευση το μέσα από το ζώδιο του Ταύρου και τον 9ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, μέσα από έναν τομέα της ζωής σας, που έχει σχέση με την εξερεύνηση, την ανώτατη εκπαίδευση και τα ταξίδια. Αφορά τις επαφές σας με τις ξένες κουλτούρες, τις πνευματικές και φιλοσοφικές σας ανησυχίες, αλλά και την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Μέσα στο 2023 ο Ουρανός είναι ανάδρομος από τις 29 Αυγούστου μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου 2024.

Η ενεργοποίηση του τομέα αυτού της ζωής σας από τον Ουρανό, φέρνει για αρκετούς από εσάς μακρινά επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια αναψυχής σε χώρες μακρινές και ονειρεμένες. Μπορεί να φύγετε στο εξωτερικό για εκπαίδευση, για σπουδές ή για δουλειά. Ίσως και να θελήσετε να εγκατασταθείτε σε μια διαφορετική χώρα, έχοντας την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής. Πολλοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα ή τις ευκαιρίες να αλλάξετε χώρο εργασίας, να αλλάξετε καριέρα και επαγγελματικό προσανατολισμό. Κάτι τέτοιο ωστόσο μπορεί να συμβεί ξαφνικά και χωρίς πάντοτε να αποτελεί προσωπική σας επιλογή, αλλά ως αποτέλεσμα αιφνίδιων γεγονότων.

Με την παρούσα διέλευση θα αλλάξετε απόψεις σε πολλά ζητήματα, θα δείτε τις καταστάσεις από μια διαφορετική οπτική γωνία και θα μεταμορφωθείτε πνευματικά, εάν το προσπαθήσετε. Θα έχετε την δυνατότητα να καταρρίψετε κάποια ταμπού που σας κρατούν πνευματικά στάσιμους και να αφήσετε το νέο και πρωτοποριακό να κυριεύσει την ζωή σας. Η τύχη και ο Ουρανός είναι με το μέρος όσων αγαπούν το ρίσκο, ζουν για την περιπέτεια και τους έλκουν οι νέες εμπειρίες. Είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος να απαλλαγεί κάποιος από εθισμούς και κακές συνήθειες, αν και ζωδιακά, λόγω της προσήλωσης σας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, δεν θα πρέπει να σας απασχολεί κάτι τέτοιο. Ο Ουρανός θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του μέσα στο 2023 στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στην Παρθένο το 2023

 Ο πλανήτης του ονείρου, της έμπνευσης αλλά και της αυταπάτης συνεχίζει την μακροχρόνια διέλευση του μέσα από το ζώδιο που κυβερνά, τους Ιχθείς, και τον 7ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης μέσα στο 2023 από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Όντας δε στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο έβδομος οίκος του ωροσκοπίου απεικονίζει τις κάθε μορφής σχέσεις σας, από συναδελφικές και συνεταιριστικές, μέχρι τις ερωτικές και τον γάμο σας.

Ο Ποσειδώνας από την θέση αυτή του ωροσκοπίου, θα ασκήσει μεγάλη επιρροή στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους γύρω σας, σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας, να μιλήσετε για τα σχέδια και να μοιραστείτε τα όνειρά σας με τους γύρω σας. Με την θετική σας ενέργεια και το πάθος σας μπορεί να γίνετε πηγή έμπνευσης. Το κακό της επιρροής αυτής είναι, ότι πολλές φορές θα βασανιζόσαστε από ψευδαισθήσεις και θα γαντζωνόσαστε σε φρούδες ελπίδες και όνειρα απατηλά. Αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονο τις περιόδους ανάδρομης πορείας του πλανήτη.

Ιεραρχήστε τις επιθυμίες σας και βάλτε στην σειρά τα όνειρά σας. Μην αμφιβάλετε ούτε λεπτό για την ικανότητα σας να τα κάνετε πραγματικότητα, αρκεί να είναι ρεαλιστικά. Με αποφασιστικότητα και μετά από προσεκτική μελέτη και προετοιμασία, προχωρήστε στην πραγματοποίηση τους. Και στη προσωπική σας ζωή όμως θα έχετε όσοι είστε ελεύθεροι την ευκαιρία να ερωτευθείτε, και μάλιστα κεραυνοβόλα. Δεν θα ήταν κακό όμως να είστε λίγο προσεκτικοί και συγκρατημένοι τον πρώτο καιρό, μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στην Παρθένο

 Το κινέζικο έτος του υδάτινου Λαγού αναμένεται να είναι το πιο ήρεμο των τελευταίων πέντε ετών για το ζώδιο σας. Θα απολαύσετε ένα μοναδικό ειδύλλιο στην προσωπική σας ζωή και θα καταφέρετε να διευρύνετε αισθητά τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Θα καταφέρετε να κατασταλάξετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε στην ζωή και στην καριέρα, και θα εκπονήσετε νέα σχέδια για το μέλλον. Συνιστάται να εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε την σταθερότητα που θα προσφέρει η χρονιά αυτή, για να καταπιαστείτε με θέματα που δεν είχατε ποτέ τον χρόνο να ασχοληθείτε. Ίσως να γνωρίσετε μια δημιουργική πλευρά του εαυτού σας που αγνοούσατε ή να θελήσετε να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό. Ότι και αν σας έλξει, μην το φρενάρετε βάση λογικής. Εκφραστείτε ελεύθερα και ακολουθήστε την πορεία που σας υποδεικνύει η διαίσθηση σας, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις που δεν περιμένετε. Τα όποια επιτεύγματα σε ανέλπιστους τομείς, θα δώσουν μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση σας και θα σας δείξουν πόσο μεγάλα και ανεξάντλητα είναι τα ψυχικά σας αποθέματα.

 Παρθένος 2023 – Αισθηματικά

 Από κάποιες απόψεις, το 2023 θα είναι το έτος της «ενηλικίωσης» σε ότι έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, καθώς θα βγείτε από την ονειροπόληση και θα δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση σας. Εάν μείνετε ευχαριστημένοι με αυτό που θα αντικρίσετε, τότε όλα θα πάνε καλά. Θα έχετε την δυνατότητα στην συνέχεια να κάνετε συνειδητά βήματα για την ενδυνάμωση της σχέσης, που θα φέρει ένα βαθύτερο, πιο πνευματικό δέσιμο μεταξύ των συντρόφων.

Πρόβλημα θα προκύψει εάν συνειδητοποιήσετε ότι η πραγματικότητα που βιώνετε απέχει παρασάγγας από αυτό που επιθυμείτε. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά, τι είναι αυτό που θέλετε και πως θα το πετύχετε. Θα πρέπει να κινήσετε τα νήματα και να προκαλέσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, γιατί δεν πρόκειται να έρθει τίποτε από μόνο του, ειδικά εάν υπάρχει μια παγιωμένη κατάσταση. Ιεραρχήστε τα ζητήματα και προσεγγίστε το ταίρι σας με ειλικρίνεια και σοβαρότητα, χωρίς εξάρσεις συναισθηματικές, πικρόχολα σχόλια και περιττές προστριβές, εάν θέλετε να πετύχετε κάποιες θετικές αλλαγές. Πολλές σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από θετικές αλλαγές μέσα στην χρονιά αυτή και να ακολουθήσουν μια πιο βιώσιμη πορεία στο μέλλον. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον υγιή θεμέλια στην σχέση και η πραγματική θέληση των δύο πλευρών να βρουν λύσεις στα ζωτικής σημασίας προβλήματα τους.

Οι τοξικές σχέσεις όμως δεν μπορούν και δεν πρέπει να σωθούν για κανένα λόγο. Εάν συνειδητοποιήσετε κάποια μέρα, ότι το ταίρι σας σας χειραγωγεί, δεν έχετε παρά να ανοίξετε την πόρτα και να φύγετε. Όσο και αν προσπαθήσετε, δεν πρόκειται να αλλάξετε τον χαρακτήρα ενός τοξικού ατόμου. Παραμένοντας μαζί του, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να υποφέρετε ψυχικά και να οδηγηθείτε σταδιακά στην κατάθλιψη και στην απόγνωση.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να γνωρίσετε το άτομο που θα μιλήσει στην καρδιά σας. Μπορεί να είναι κάποιο πρόσωπο που δεν περιμένατε, ίσως ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας, στο οποίο θα σας τραβήξει η ευγένεια του χαρακτήρα του, η εξυπνάδα και το χιούμορ του. Μια σχέση μαζί του θα χτιστεί αργά, αλλά και γι’ αυτό σε πολύ σταθερά θεμέλια. Εάν παρόλα αυτά προτιμάτε ένα ρομαντικό ειδύλλιο με άτομο της ηλικίας σας ή νεότερο, θα απολαύσετε τις συγκινήσεις της στιγμής, αλλά δεν θα υπάρξει το μέλλον ή η εξέλιξη που θα θέλατε.

 Παρθένος 2023 – Καριέρα

 Η σκληρή δουλειά θα φέρει μέσα στο 2023 τεράστιες ανταμοιβές στο ζώδιο σας. Η ίδια η εργασία θα σας προσφέρει βαθιά ικανοποίηση, αν και θα υπάρξουν κάποιες επιπλοκές και προβλήματα στην πορεία. Μέχρι το καλοκαίρι θα ολοκληρώσετε κάποια πολύ σημαντικά έργα και θα προετοιμάσετε το έδαφος για την εφαρμογή των νέων σας ιδεών. Περισσότερο όμως από τα όποια θετικά αποτελέσματα στην δουλειά σας, θα είστε ευτυχείς με την ανάπτυξη των προσωπικών σας εργασιακών δεξιοτήτων. Αθόρυβα θα τονώσετε την αυτοεκτίμηση σας, θα γίνετε πιο αποφασιστικοί και φιλόδοξοι. Το άγχος και η ανασφάλεια δεν θα σας παραλύει πλέον, όταν θα έρχεστε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Στα μέσα της χρονιάς, έχοντας κατακτήσει αρκετά σημαντικά επιτεύγματα, είναι καιρός να αποφασίσετε για την μελλοντική σας πορεία. Εάν θέλετε να κατακτήσετε μια θέση ευθύνης, εάν προέχει η βελτίωση των επαγγελματικών σας γνώσεων ή δεξιοτήτων ή εάν ήρθε η ώρα να δοκιμάστε τις δικές σας δυνάμεις στην ελεύθερη αγορά.

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που θα φέρει τύχη σε ζητήματα επικοινωνίας. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να αναζητήσετε συνεταίρους ή συνεργάτες, να συνασπιστείτε με ομοϊδεάτες, γιατί θα είναι αρκετά δύσκολο να πετύχετε χωρίς την στήριξη ενός ευρύτερου κύκλου. Οι μισθωτοί επίσης δεν μπορούν να πετύχουν εύκολα τους στόχους που τους έχουν ανατεθεί, εάν δεν καλλιεργήσουν τις σχέσεις τους με τους συναδέλφους τους. Κακοπροαίρετοι συνάδελφοι δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνουν, αντίθετα να σας πεισμώσουν να γίνετε καλύτεροι. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες θα πρέπει να εξετάσετε με μεγάλη προσοχή ιδέες ή προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια σας, γιατί ανάμεσα τους θα υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες. Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχθείτε κάποια ανταμοιβή, αντάξια των προσπαθειών σας. Για κάποιους μπορεί η ανταμοιβή αυτή να έχει την μορφή μιας νέας θέσης εργασίας, για άλλους μιας προαγωγής, για ορισμένους θα φέρει το σύμπαν ένα χρηματικό μπόνους, ενώ για άλλους μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια.

 Παρθένος 2023 – Οικονομικά

 Για να «ζεσταθεί» η τσέπη σας,  θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά μέσα στο 2023! Δεν θα σας χαριστεί τίποτε, όπως και σε κανέναν άλλον του ζωδιακού. Για να μπορέσετε δε να αυξήσετε την οικονομική σας επιφάνεια, θα πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί στις προσπάθειες σας, αλλά και πιο αποδοτικοί στην δουλειά σας. Μην αποφεύγετε τα επαγγελματικά ταξίδια, τοπικά ή διεθνή, μόνο και μόνο γιατί θα σας ξεβολέψουν, γιατί από αυτά αναμένονται μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Την περίοδο μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου του 2023 συνιστάται να αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα, γιατί θα δυσκολευτείτε πολύ να τα αποπληρώσετε, όσο ασήμαντο και αν είναι το ποσό. Αποφύγετε επίσης να δανείσετε κατά το ίδιο χρονικό διάστημα χρήματα, εάν θέλετε να τα δείτε ξανά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και να προγραμματίσετε εκ των προτέρων δαπάνες για ταξίδια, σπουδές ή σημαντικές αγορές για το σπίτι. Ένα μακρινό ταξίδι που ενδεχομένως θα πραγματοποιήσετε, θα αποδειχτεί εξαιρετικά αποδοτικό.

Εάν σας ενδιαφέρει η βελτίωση των πιθανοτήτων καριέρας, τότε θα πρέπει να επενδύσετε μέσα στην χρονιά στην εκπαίδευση, στην βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. Σκεφτείτε καλά όμως τι θέλετε να πετύχετε και ποια πορεία θέλετε να ακολουθήσετε, πριν επενδύσετε χρήματα σε σπουδές ή σεμινάρια. Οι ευνοϊκότεροι μήνες για τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι με σειρά σπουδαιότητας ο Νοέμβριος, ο Μάρτιος, ο Οκτώβριος, ο Απρίλιος και ο Σεπτέμβριος. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν!

 Παρθένος 2023 – Υγεία

 Εκ φύσεως προσέχετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, τηρείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και ακολουθείτε υγιεινή διατροφή. Έτσι και αλλιώς είστε συντηρητικοί και προσεκτικοί, οπότε δεν χρειάζεται να προσέξετε ακόμη περισσότερο μέσα στο 2023. Θα υπάρξουν ωστόσο μέσα στην χρονιά συχνά κρυολογήματα ή μια υποτροπή παλιών ασθενειών σας, αλλά μια επίσκεψη στον γιατρό σας θα είναι αρκετή. Καλό είναι να αποφύγετε την αυτοθεραπεία, εκτός και αν αποδεδειγμένα μπορεί να σας απαλλάξει οριστικά από ένα πρόβλημα υγείας.

Το 2023 θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και ο χρόνος για ξεκούραση θα είναι περιορισμένος. Θα πρέπει ωστόσο να αποφύγετε τις υπερβολές, για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε φυσικές και ψυχικές δυνάμεις. Καλή διατροφή, επαρκής ύπνος και τακτική ανάπαυλα για ξεκούραση θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα εξαιρετικό ανοσοποιητικό, άρα και μια καλή υγεία. Η χρονιά αυτή προσφέρεται ακόμη, να αφήσετε πίσω σας κακές συνήθειες, που θα μπορούσαν να έχουν επίπτωση στην υγεία σας. Εντάξτε στην ζωή σας μια ελαφράς μορφής άσκηση το πρωί και ένα χαλαρωτικό λουτρό με βότανα το βράδυ και όλα θα πάνε καλά.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…