ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ημερήσιες Ιουλίου 2019

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Για σας ο χρόνος δεν θα έχει την παραμικρή σημασία, φίλοι Σκορπιοί, σαν να έχετε όλη σας την ζωή μπροστά σας. Και ναι μεν δεν είναι κακό το να λειτουργείτε χαλαρά και χωρίς πίεση χρόνου, ειδικά εάν απολαμβάνετε μια ελεύθερη μέρα, εάν όμως πρέπει να πάτε στη δουλειά, το πράγμα αλλάζει! Το βράδυ όμως έχετε την ελευθερία να περάσετε χαλαρά και ξέγνοιαστα με φίλους και το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι δε, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που θα σας βγάλει από την ρουτίνα σας. Και που ξέρετε;

ΤΡΙΤΗ 2.7.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

(ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 10Ο38΄ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ)

Έχετε το νου σας στα μέλη της ομάδας που δραστηριοποιείστε, καθώς ένα μέλος της ομάδας μπορεί να σαμποτάρει εσκεμμένα την επιτυχία του εγχειρήματος σας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, προσέξτε τους χειρισμούς σας! Σε οικογενειακό επίπεδο επίσης υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις και αντεγκλήσεις, που θα προκύψουν ξαφνικά… Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και κάντε κάτι δημιουργικό για να ξεφύγετε από την πίεση της μέρας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ακούστε την διαίσθηση σας σήμερα και χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή. Με τον τρόπο αυτό θα βρείτε το μονοπάτι που θα οδηγήσει στην επιτυχία που ονειρεύεστε για τον εαυτό σας, χωρίς μεγάλες προσπάθειες. Τις απογευματινές και  βραδινές ώρες δεν θα ήταν κακό να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο σε φιλικά πρόσωπα ή στην οικογένεια σας. Φροντίστε να είστε απόλυτα παρόντες στην στιγμή!

ΠΕΜΠΤΗ 4.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ )

Θα πρέπει να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια σήμερα να μη παρακάμψετε το πρόγραμμά σας ή να παραμελήσετε τη δουλειά σας, καθώς θα μάθετε κάτι που θα σας αναστατώσει και θα σας λυπήσει. Αναλάβετε τα ινία σε μια ομαδική δουλειά και αποδείξτε στην πράξη ότι είστε το κατάλληλο άτομο για μια ηγετική θέση! Μην αφήνετε την λύπη ή την αναστάτωση σας να κυριαρχήσει και να χάσετε μια πολύ δημιουργική μέρα χωρίς λόγο…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι αυξημένη η πιθανότητα να έχετε σήμερα μια δυσάρεστη έκπληξη, φίλοι Σκορπιοί. Εάν οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις αφορούν την εργασία ή την επιχείρηση σας, με προσεκτικούς χειρισμούς θα καταφέρετε να περισώσετε όσα μπορείτε. Εάν αφορά την προσωπική σας ζωή, χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει να προσπαθήσετε, αφού ξεπεράσετε το σοκ, να ανακτήσει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τις δυνάμεις του, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην προστρέχετε σήμερα με το παραμικρό να βοηθήσετε άτομα που δεν τα έχετε ξαναδεί στην ζωή σας. Εάν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε και να επιλύσετε προβλήματα, εστιάστε στα προσωπικά σας ή αυτά της οικογένειας και των αγαπημένων σας προσώπων. Εστιάστε στην δική σας ευημερία και των αυτή των δικών σας ανθρώπων και σκεφτείτε δράσεις που θα μπορούσαν να αυξήσουν το εισόδημα σας. Υπάρχει δε μια μικρή πιθανότητα να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που παρά το γεγονός ότι θα φαίνεται τολμηρή και με αρκετό ρίσκο, μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα για σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Αποφύγετε να συμβουλεύσετε συγγενείς, φίλους ή γείτονες σήμερα, γιατί όσοι ακολουθήσουν την συμβουλή σας θα περάσουν των παθών τους τον τάραχο… Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αφήστε τους υπόλοιπους να βρουν την άκρη μόνοι τους. Όσοι από εσάς σκοπεύουν να φύγουν σύντομα για διακοπές, συνιστάται να ελέγξετε τις κρατήσεις σας και όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας, καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος από σήμερα και τα απρόοπτα στα ταξίδια είναι συνηθισμένα. Το βράδυ είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τον έρωτα σας ή να κάνετε ένα συμβολικό δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΧΕΙΡΩΝ ΑΝΆΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα γίνετε αντικείμενο θαυμασμού! Θέλετε η εμφάνιση σας, το ντύσιμο σας, ο τρόπος που χειρίζεστε την δημόσια εικόνα σας ή τα επιτεύγματα σας, κάτι από όλα ή και περισσότερα από ένα θα σας φέρουν κάτω από τα φώτα των προβολέων! Το μόνο δυσάρεστο συμβάν που μπορεί να κρύβει η σημερινή μέρα, είναι κάποια προβλήματα με την οικογένεια σας. Σε ένα οικογενειακό συμβούλιο μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, δεν αποκλείεται μια επαφή με το αντικείμενο του πόθου σας να αναπτερώσει τις ελπίδες σας.

ΤΡΙΤΗ 9.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι καινούργιες και ρηξικέλευθες κατά την άποψη σας ιδέες σας δεν θα βρουν την ανταπόκριση που φανταζόσασταν και περιμένατε. Η μέρα δεν είναι επίσης κατάλληλη για ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα. Όσοι από εσάς σκοπεύετε να κάνετε μια παρουσίαση για κάτι καινούργιο που προετοιμάσατε, καλύτερα είναι να περιμένετε μια πιο θετική χρονική στιγμή! Είναι όμως μια ιδανική ευκαιρία να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε εσωτερικά σας τραύματα και να προσπαθήσετε να κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος, ενδεχομένως και με μια επίσκεψη σε έναν ειδικό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χωρίς να το συνειδητοποιείτε είστε σε αναζήτηση συντρόφου! Μην συμβιβάζεστε με τίποτε λιγότερο από τα όνειρα σας και μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι γύρω σας, επηρεάζοντας τις επιλογές σας. Καινούργιες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και αν δεν δειλιάσετε ή δεν κάνετε πίσω από έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητες σας, θα καταγράψετε σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον.

ΠΕΜΠΤΗ 11.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ευχάριστη νότα θα κυριαρχεί σήμερα! Οι τρέχουσες σκοτούρες θα ξεχαστούν εύκολα με αντάλλαγμα ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί εάν είναι προγραμματισμένες σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες προς υπογραφή. Το βράδυ υπάρχει η πιθανότητα για μια μικρή αδιαθεσία. Ίσως να οφείλεται στο άγχος που έχει συσσωρευτεί από την ημέρα. Κάνετε ότι μπορείτε για να αποβάλετε από το πνεύμα και το σώμα την συναισθηματική φόρτιση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε τη επιπόλαιη συμπεριφορά στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου! Όσοι επιχειρήσουν να “φλερτάρουν” πίσω από την πλάτη του συντρόφου τους, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι οι συνέπειες θα είναι μακροχρόνιες. Σε άλλες τομείς της ζωής σας, η μέρα υπόσχεται να δώσει θετικά αποτέλεσμα. Αυτό περιλαμβάνει τη πιθανότητα συνάντησης με ανθρώπους που θεωρούνται ως ομοϊδεάτες σας. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε μια γνωριμία που θα καταλήξει σε φιλική ή ακόμη και ερωτική σχέση εάν είστε αδέσμευτοι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος να προκύψει παρεξήγηση με έναν συνεργάτη σας ή μεγάλες δυσκολίες στην διαπραγμάτευση με έναν επιχειρηματικό εταίρο. Για να ξεπεράσετε με επιτυχία όλες τις αντιξοότητες, συνιστάται να δράσετε ήρεμα και να αποφύγετε την πίεση. Μην ξεγελιέστε από τη υπόσχεση μεγάλων κερδών από κάποιο πρόσωπο ή οργανισμό. Μην κάνετε επίσης αγορές ειδών από δεύτερο χέρι! Υπάρχει έντονη πιθανότητα να υπάρχει σοβαρό ελάττωμα ή βλάβη στο αντικείμενο που θα αγοράσετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε μια αγορά που σκοπεύετε να προβείτε, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε νέες ιδέες, με στόχο τον δυνητικό εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων σας. Απαγορεύονται σήμερα τα επικίνδυνα αθλήματα, τα τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να έχει υψηλό ρίσκο τραυματισμών ή οικονομικών απωλειών. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για τους εκπρόσωπους του ζωδίου σας, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια μέρα θριάμβου! Είναι πολύ πιθανό ένα project σας να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ή ενδεχομένως να βιώσετε στιγμές ευτυχίας στην προσωπική σας ζωή, με την έλευση ενός απογόνου, την επανασύνδεση σας με τον σύντροφο σας, την επιστροφή του συντρόφου σας από ένα μακροχρόνιο ταξίδι ή, για τους αδέσμευτους, με το ξεκίνημα μιας νέα συναισθηματικής σχέσης.

ΤΡΙΤΗ 16.7.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 24Ο04΄ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ)

Υπάρχει μια πιθανότητα, τα πρόσφατα βιώματα σας να προκαλέσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα ή κάποιες υπάρχουσες χρόνιες ασθένειες θα επιδεινωθούν. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αρνηθείτε τη βοήθεια του θεράποντα ιατρού σας. Η μέρα ωστόσο μπορεί να φέρει κάποια επιτυχία στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, υπό την προϋπόθεση ότι η προσοχή σας είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας. Γενικά, συνιστάται να περάσετε όσο γίνεται με λιγότερη επιβάρυνση την ημέρα, αποφεύγοντας κάθε είδους άγχους ή κόπωσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λειτουργήστε σήμερα όπως κρίνετε κατάλληλο, χωρίς τον φόβο της κρίσης ή του αντίκτυπου των πράξεων σας σε κοινωνικό ή φιλικό επίπεδο. Το απόγευμα θα παραστεί ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε αγοραστή για μια μεγάλη πώληση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, να βρεθεί ένας μελλοντικός επιχειρηματικός εταίρος για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια ή να κερδίσετε τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου με μεγάλη επιρροή.

ΠΕΜΠΤΗ 18.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι σημαντικό να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το στρες και να αγνοήσετε τις επικρίσεις του κύκλου σας, φιλικού ή κοινωνικού.  Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στο ενδεχόμενο εμφάνισης προβλημάτων. Είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα, να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε όλα εκείνα που αναβάλλετε συνεχώς.  Περάστε το βράδυ σας σε ένα ρομαντικό σκηνικό με το έτερο σας ήμισυ ή, εναλλακτικά, απολαμβάνοντας την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.7.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι δυσκολίες στον εργασιακό σας χώρο θα μπορούσαν να προέρχονται από μια συνωμοσία που εξυφαίνεται εναντίον σας μεταξύ των συναδέλφων σας ή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους προϊσταμένους απέναντι σας. Και η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποτελεί κατά τη διάρκεια της μέρας πηγή άγχους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσουν διαμάχες με κάποιον δικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να έχετε μια αισιόδοξη στάση, γιατί το βράδυ η κατάσταση είναι πιθανό να αλλάξει προς το καλύτερο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε κάποιους στόχους στα επαγγελματικά σας. Σήμερα είναι επίσης μια καλή μέρα, τόσο για την πνευματική σας αναγέννηση, όσο και για την σωματική σας ανανέωση. Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία είναι πειραματισμοί στα αισθηματικά σας! Αποφύγετε φλερτ με άτομα που μόλις συναντήσατε, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό… Επίσης, μην ξοδεύετε τις αποταμιεύσεις σας σε αντικείμενα πολυτελείας ή σε ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Θα παρουσιάσουν προβλήματα και θα κλαίτε τα χρήματα σας…

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε πολύ καλά ψυχικά σήμερα και φαίνεται στο πρόσωπο σας! Για όσους έχουν επαφή με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει ορισμένα πλεονεκτήματα.  Με το χαμόγελο και την προσωπική σας ακτινοβολία είναι πιθανό να επιτύχετε στις επιχειρήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Μπορεί ακόμη και να επηρεάσετε υπέρ σας ένα ισχυρό άτομο με διασυνδέσεις. Είστε ορθολογιστές και σε διανοητική εγρήγορση, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα σας, και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Είναι επίσης μια εξαιρετικά θετική μέρα να κάνετε κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, καθώς θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συναισθηματικά φορτισμένη αναμένεται να είναι η μέρα! Διαφωνίες με στενούς συγγενείς ή με γείτονες, αντιθέσεις με φιλικά πρόσωπα και η απώλεια κοινωνικών επαφών θα σας εκνευρίσουν.  Τύχη ωστόσο προβλέπεται να έχετε, εάν βγείτε για ψώνια! Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν θα ήταν φρόνιμο να εμπλακείτε σε φλερτ με άτομα που σας είναι τελείως άγνωστα. Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας. Ψυχαγωγηθείτε, ανανεωθείτε εξωτερικά και εντάξτε μια πιο υγιεινή διατροφή στην ζωή σας.

ΤΡΙΤΗ 23.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει κατά την διάρκεια της μέρας, μια και υπάρχει μια ένταση που σας αποσπά την προσοχή από την δουλειά σας. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα. Κάντε ρεαλιστικά όνειρα για να μπορέσετε να αποκομίσετε οφέλη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες  οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί  να συνεχιστεί. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

ΠΕΜΠΤΗ 25.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείτε σήμερα! Τίποτε δεν θα μπορεί να σας βγάλει από την νιρβάνα σας, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό! Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου… Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται. Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συνιστάται ηρεμία και ησυχία σήμερα, εάν αυτό είναι εφικτό, καθώς τα αποθέματα ενέργεια σας είναι χαμηλά και οι καθημερινές υποχρεώσεις σας πολλές. Μια μικρή βόλτα ή η λήψη βιταμινών θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της διαρκούς κόπωσης. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, τη σταδιοδρομία ή τη χρηματοδότηση, δεν συνιστάται να βασίζεστε σε εξωτερικούς συνεργάτες ή συμβουλές από άγνωστους. Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να προσπαθήσει σκόπιμα να σας παραπλανήσει και να σας οδηγήσει σε ένα «λαβύρινθο», από τον οποίο δεν θα είναι δυνατό να βγείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το να περιβάλλεστε από κόσμο θα είναι το χειρότερο σας σήμερα, και εάν η δουλειά σας το υπαγορεύει, δεν θα περάσετε ιδιαίτερα ευχάριστα. Ίσως αυτό να οφείλετε στα πολλά άλλα προβλήματα που σας απασχολούν, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να είναι ερωτικής προέλευσης η κατήφεια σας. Και από εκεί που δεν το περιμένετε, ένα άτομο που δεν έχετε ιδιαίτερες επαφές μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη χαρά. Όσο για το βράδυ, φροντίστε να κάνετε κάτι ευχάριστο.

ΤΡΙΤΗ 30.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη ανακατεύεστε σε προβλήματα των γύρω σας, γιατί θα γίνετε κακοί.  Είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο και να εστιάσετε στην επίλυση των δικών σας προσωπικών προβλημάτων. Άλλωστε οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν έχετε μεγάλα περιθώρια καθυστερήσεων. Η μέρα ωστόσο προσφέρεται για συνομιλίες και  παραδοχή συναισθημάτων. Μη φοβόσαστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας. Στα οικονομικά σας όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί!

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.7.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση και θα έχουν θετική εξέλιξη! Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Ίσως μάλιστα ηλικιωμένα άτομα σας φανούν χρήσιμα. Το απόγευμα επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Αισθάνεστε ασφαλείς στην δουλειά αλλά …